Ardeni Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 heh qrde no troche zarośnięto na zdjęciu wyszedłem :P :P, to przez ujęcie, bo jakoś 30 minut wcześniej się goliłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 Ardeni wyglądasz jak maverick sheep:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 dariusz - mam sie zacząć cieszyć? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 sam oceń:) ten w środku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 ta ksiazka jest do niczego;P;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 Kolegom po bokach chyba odświeżanie siada ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 Kolegom po bokach chyba odświeżanie siada ? lol tekst roku, leże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 mam tą książke jest fatalna.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 popieram zdanie kolegów co do książki: totalne DNO. na szczęście jej nie kupiłem tylko dokładnie w empiku obejrzałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 w tej ksiazce jedyne co sie przydalo to wskazówki do Mentala odnośnie optymalizacji. A tak to nic ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 to Wy chcieliście się uczyć z niej? przecierz to jest na opał produkowane dla fanatyków XSI żeby mogli spalic biblie maxowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 Wizyta u pana dentysty k750i dlugo bez maxa nie moglem wytrzymac wiec wzialem sie za modelowanie w piasku, tez fajna fucha :D http://i14.tinypic.com/4ue9mwy.jpg http://i15.tinypic.com/5zeoqki.jpg http://i15.tinypic.com/4zuovms.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 a ty modelowałeś kotwice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 dlugo bez maxa nie moglem wytrzymac wiec wzialem sie za modelowanie w piasku, tez fajna fucha :D Można by utworzyć nowy wątek - modelowanie off-line: piasek, plastelina itp. ;) A to ja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 hm to nie kotwica miala byc ale fakt teraz tak wyglada, w ogole zdjecia nie oddaja ogromu pracy jaki w to wlozylem (golymi rekkoma ! ! ) :D miala byc super hiper willa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 ustka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 ustka to masz uśmiechnięte;) a tam nadal taki kurort jak pamiętam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 ustka :] tadek + prawdziwie męski tattoo z henny marokańskiej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 purple nie wiem jaki Ty kurort pamietasz, ale jesli chodzi o lakale to straaaaaszna nedza mentaller-exactly :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 ha widzę ze dareczek dba mój medialny wygląd a tu apdejt wmiare nowe zdjęcie myślę nad fryzura ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 ta jest dobra, wyglądasz jak James May:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 Odezwał się, ten co tak nie wygląda:D To tera ja-"Działeczka Wareczka";) : piło się... marzyło się... i póżniej takie rezultaty :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 Osz qrde hardcore :P a gdzie Junak albo inny motocykl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 Warka ;/? Lech lepszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 ale warka to oficjalny sponsor lecha poznań:P wiec nie wolno pic niczego innego praktycznie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 Ale nad warką pije się tylko wareczkę...;p A junak? hmm...eeee tam....viraszka albo-tu już burżua- Harley'ek Elektra Ultra Glide czy jak ona tam była... pozdrawiam;) edit: ps: przypuszczam, że warka sponsoruje nawet Małysza, więc nie czepiać się ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 jeszcze jasno a ta już zgon xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 Purple, dobra jesteś wiariatka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 no bez kitu w moim stylu ^^ na przyszłość polecam LEcha/zubra/zywca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 jednym słowem ŻYWIEC ...a ten zgon zapewne od ketchupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 Ja tam nie wiem, w tej miejscowości gdzie się mieści działka lana warka w knajpeczce kosztuje 3,50 , puszkowa warka 2 i mniej, ale były też wynalazki po 1.25:eek: Nie dziwta się, że warka była grana;) z resztą szłoooo tegoooo łooojezusicku jesce mi w głowie sumi!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 a tam na drugim zdjęciu jakies dzieci, a Ty taki przykład im dajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 elo w koncu udalo mi sie odwiedzic BeB italiaw uk i posiedzialem sobie na mart`cie, bylo kolorowo i fantastycznie. ogolnie fajny sklep, polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 a tam na drugim zdjęciu jakies dzieci, a Ty taki przykład im dajesz tam na tym zdjęciu to moja znajoma, pracuje w banku(28lat) i jej młodsza kuznka co na ASP zdaje;) Junior Ty nie taki junior :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 Podobnie jak wyzej :p eLo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 Junior Ty nie taki junior :D no no 19latek to taki senior ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 tam na tym zdjęciu to moja znajoma, pracuje w banku(28lat) i jej młodsza kuznka co na ASP zdaje a to sori :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 jak na Ciebie patrze to mi się przypomina "most idący w górę" :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 nielot007 okraglutki jestes;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 oo nielot uważaj bo włosy ci rosną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 Oł, nielot, od kiedy taki brodacz jesteś? :O Ale na następnym meetingu u PikSara Cię wystylizujemy ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 Krzysiek fajne ucho masz, takiego jeszcze nie widziałam, małżowina się rozchodzi w krztałcie gwiazdki. Czy to jest dorabiane w shopie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 zły modelling. ot cała prawda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Nowy, ogolony i odmłodzony (znajoma uznała że wyglądam jak własny syn) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 RK: W porównaniu do fotki na której leżałeś na brązowej kanapie wyglądasz duuuuuuuuużo młodziej :) Wręcz młodzieńczo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 hehe. niczym młody Bóg ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 LOL co robi tydzień urlopu, fryzjer i pierwsza w tym roku kąpiel :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Kąpiel? Sądząc po parapecie to pewnie znalazłeś się w deszczu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi