Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

serwus :)

no mam już teraz cały czas. Ostatnio sie wkurzyłem bo srzyzenie maszynką u fryzjera kosztuje 10 pln, a zostawienie paska włosów na środku - 15 :D

Niech sie cmokną, - sam sobie kupiłem maszynke do strzyzenia :D. Jestem samowystarczalny. hehhe

pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Napisano

Witam !

Łał ! e no to poka a nie ! Bo nie uwierze ;)

he ale z tym fryzjerem to niezle, do iroka wystarczy lustro i golarka wiec fryzjer zbedny :)

oldsql !...

Pozdrawiam !

Napisano

Ja bym dodał jeszcze że stereotypowy grafik ma długie włosy, bródkę, okulary i ma troszkę ciałka ;) I słucha najczęściej rocka i metalu ;)

Napisano

ja mam brode ale nie czuję się profesjonalnym grafikiem, czy to sie jakos liczy do statystyki ?

i dwa szybkie szybkie pytania, który jest inny ? i który to JA? :D

img0432tx2.jpg

Napisano
ja mam brode ale nie czuję się profesjonalnym grafikiem, czy to sie jakos liczy do statystyki ?

img0432tx2.jpg

PRAGA ?

oczywiście że środkowy (trochę PS czyni cuda)

Napisano

Ty jestes tym z brodą ? :D

Napisano

z opisu prawdziwego grafika pasuje wszystko oprócz długich włosów. ale lajt powoli zapuszczam. jeszcze jakieś 2-3 lata i będzie spoko ;)

a ta obecnie wygląda Herr moderator i jego fraulein:

b63377e4cda999c4.jpg

i druga nieco zakurzona miłość :D

7805102695985474.jpg

pozdrawiam

Napisano

A gdzież leży ten Poltegor?? To w Polsce? :P ;) :D

Napisano

pewnie jakies biuro in łorsoł :D Piksar obieżyświat obeznany w tych klimatach - wez mnie kiedys spakuj w torbe, chętnie obejrze cos, i nie dąsaj sie za tamto :) wiesz ze Cie kocham.

Napisano
czy to jest pani redaktor z Poltegoru ?

hmmm jaka pani redaktor ? tez bylem na paleniu poltegora(moze o inny poltegor chodzi) ale nie wiem o co biega :(

Tweety normalnie widac ze zakochany jestes ;)

Napisano

nielot: Beatę (bo tak ma na imię) poznałem właśnie podczas robienia zdjęć na paleniu poltegoru. mówiłem o tym na imprezie u pikSara :D

Tomuś: spadła mi już od kiedy pracuję w PI. ale teraz czasami po kilka dni z rzędu nie odwiedzam naszego ukochanego forum. teraz kto inny zajmuje mi czas :D

pozdrawiam

Napisano
nielot: Beatę (bo tak ma na imię) poznałem właśnie podczas robienia zdjęć na paleniu poltegoru. mówiłem o tym na imprezie u pikSara :D

eno eno normalnie gdzie ja sie uchowalem ze nic nie slyszalem jak u piksara o tym mowiles ;)

Napisano

No i jak zawsze na forum graficznym cała rozmowa wróciła do punktu wyjścia ---> SEX

Dziwnie sie dzieje że zawsze wtedy pikSar pisze:D:D:D

Pozdrawiam,

Zboczeniec

Napisano
poznałem właśnie podczas robienia zdjęć

Cos czuje ze mikolaj aparat pod choinke przyniesie ;P

No i jak zawsze na forum graficznym cała rozmowa wróciła do punktu wyjścia ---> SEX

Ciekawe jakby wygladaly wypowiedzi w watku "Grafiku pochwal sie kogo meczysz jak nie renderujesz" :) zarcik of course :D

Napisano

Dobra to ja też pokaże ryja :D wynik siedzenia 6 dni na urlopie i konta rapidshare, zero golarki, maszynki, fryzjera i lakieru.

Stwierdzam że tak się życ nie da. Ale spoko, doprowadze sie... chyba.

pic1cl9.jpg

pic2io9.jpg

Napisano
eno eno normalnie gdzie ja sie uchowalem ze nic nie slyszalem jak u piksara o tym mowiles ;)

Juz za bardzo pijany byles :P

Hoł hoł hoł, meri kristmas, bla bla i w ogóle... ;]

swiat-nie-bedzie.jpg

Napisano

ze strażakami to i owszem była ale na dachu a nie na piętrze jak już coś ;] zresztą sam jej zrobiłem z nimi zdjęcie grupowe.

spotkaliśmy się przed wejściem i razem wdrapaliśmy się na sam dach Poltegoru po schodach, bez światła i przewodnika :]

Napisano

piksar hahaha... ja pokaże wnętrze jak dostane kabel do zorki ;) ale fota jest.

Ty masz poczte a ja mam za to żółtą uszczelke (stara) w drzwiach :D - straszy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności