RA Napisano 18 Styczeń 2007 Share Napisano 18 Styczeń 2007 Chveti, gaś to światło! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Styczeń 2007 Share Napisano 18 Styczeń 2007 *click* - ciemno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 18 Styczeń 2007 Share Napisano 18 Styczeń 2007 TO norma że jak Klicek coś oddaje to w najwyższej klasie, tylko ci powtorze jeszcze raz: Masta jesteś :) pozdro i powodzenia wszystkim :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 18 Styczeń 2007 Share Napisano 18 Styczeń 2007 Podpis Klicka jest adekwatny do sytuacji. "zaj***lem model, koniec, (pozdrawiam Klicek)" xDDDDDDDD Respect:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 18 Styczeń 2007 Share Napisano 18 Styczeń 2007 Klicek....ty łotrze... przez takich jak ty zaczynam pić hehe masakracja... z mojej strony -ss soldat- Jurgen ;) - 3h - nie wiecej...kurde czuje sie taki luzer hehhehe masakra, a wszystko przez rzymian ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 18 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2007 Dzięki Klicuś! Poczułem sie zwolniony z modelowania:D kapitalny modelik !!!! proponuje zamknąc ta sesje zwycięsca juz jest znany...Klicek, jaki następny temat?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 19 Styczeń 2007 Share Napisano 19 Styczeń 2007 Klicek moze juz nie szalej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Styczeń 2007 Share Napisano 19 Styczeń 2007 dzieki chlopaki bardzo za mile slowa :* Oczywiscie nie bede psuł wam zabawy, nie wrzuce tego do sondy. Wiec robcie speedy bo naprawde warto, nawet dla testu umiejetnosci poslugiwania sie toolsami :) tutaj macie linka do wideo : przyszybszony 600-700% nie dam glowy, wiem ze z 2ch godzin zrobilo 20 min :)) http://www.mm.pl/~shareit/popiersie1.avi codek : http://www.techsmith.com/download/codecs.asp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 19 Styczeń 2007 Share Napisano 19 Styczeń 2007 krótko żarła ta bitwa - nawet weekendu nie doczekała. Klicek - piękna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 19 Styczeń 2007 Share Napisano 19 Styczeń 2007 Kurcze nie idzie mi ten film, odinstalowalem wszystkie kodeki, zainstalowalem jakis polecany pack i dalej nic;\\\ Edit: Ok, juz wszystko ladnie działa;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 19 Styczeń 2007 Share Napisano 19 Styczeń 2007 Po obejrzeniu videła od Klicka nie mam więcej pytań. Po prostu dziesiąty stopień wtajemniczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Styczeń 2007 Share Napisano 19 Styczeń 2007 wlasnie sciagam video :) klicku super, uswiadamiasz nam jacy mali jestesmy i gdzie nasze miejsce :) jestes moim drugim "masterem"(na rowni z Gotham'em) po P. :D :D aha i ja protestuje wrzuc to do sondy !! blagam przeciez to nie wazne ze jestes modem i organizujesz speeda :) wrzuc pliiis bedzie ciekawsza zabawa :) pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Styczeń 2007 Share Napisano 19 Styczeń 2007 Obawiam sie ze jeszcze jestem daleko w tyle za Gothamem, o P. to juz nawet nie bede pisał :), ale to bardzo miłe co piszesz :) dzieki edit: dodam, ze dobrze jest nagrywac swoje sesje modelingowe, bardzo duzo sie nauczylem z tego tutoriala, wiem gdzie zrobilem mase bledow, ucho, zbroja, itp chcialbym aby wygladaly inaczej, no ale trudno :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 19 Styczeń 2007 Share Napisano 19 Styczeń 2007 Doooobra, zrobiłem to wrzucę. Inspiracja to czterej pancerni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Styczeń 2007 Share Napisano 19 Styczeń 2007 kuba--> super!! jaki czas?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 19 Styczeń 2007 Share Napisano 19 Styczeń 2007 Niewiele ponad 2h. Nie, dali mi w jednym kawałku tego zrobić, zawsze jakaś sprawa była :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 19 Styczeń 2007 Share Napisano 19 Styczeń 2007 No prosze. Z podanego czasu wynika że ktoś pracuje szybciej od KLICKA. Myślałem że to niemożliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 19 Styczeń 2007 Share Napisano 19 Styczeń 2007 Hmm, IMHO grunt w szybkości to odpowiedni plan. CHodzi o to żeby nie zaciąć się i myśleć co teraz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 19 Styczeń 2007 Share Napisano 19 Styczeń 2007 Ja robiłem inna metodą niż klicek, czyli face to face. Nie bawiłem się w uszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 19 Styczeń 2007 Share Napisano 19 Styczeń 2007 Kurcze mi organika nie wychodzila nigdy, z drugiej strony szybko sie poddawałem, ale po takiej dawce modeli chyba siąde z rana i moze cos wrzuce:) _kuba_ czad to wyglada, ale chcialoby sie zobaczyc jakis detalik ponizej szyi. Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 taka dlubanina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanderalek Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 Respect dla Klicka :D A tak pozatym jak się ten program nazywa który widać na filmie.... ? Jak narazie obsługiwałem się tylko Maxem więc niewiem... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 To jest wings3d. Darmowy modeler. http://www.wings3d.com :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanderalek Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 Wielkie dzięki SSn4k3 teraz trza go rozpracować..... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 No to teraz ja. Miałem nie startowac ale tut Klicka rozswietlil mi co nieco modelowanie organiki. Byl zdecydowanie zbyt szybki, nie wszystko dojrzalem ale wazne ze zabralem sie do roboty - wiec tada - moja pierwsza glowa reszty nie zdazylem, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 fajny ten tutek Klicka, respekt, jak na Klcika to nawet tak rozrzutnie wymodelowane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewis Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 @cta - po prostu nie doczytalem zasad :P grom nie bral udzialu w czasie 2 wojny swiatowej , ale noktowizory juz byly :P. Sprobowalem wiec wymodelowac takiego nurka z okresu 2 WŚ, szukalem konceptu w ktorym twarz bylaby calkowicie zaslonieta :D nie udalo mi sie go skonczyc . Czas modelowania 2:52 . Pozdrawiam :) koncept: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 lewis świetny sposób na ominięcie modelowania głowy:) szkoda że na to nie wpadłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperSpala Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 Klicuś plosimy o filmik w quicktime'ie : ** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 21 Styczeń 2007 Share Napisano 21 Styczeń 2007 ekhm... wymiatacie serio (organika jest trudna) ... ale klicek jakoś trochę inaczej Oo wow w takim czasie to ja bym ucha nie zrobił.. pozdrawiam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paper_nr1 Napisano 21 Styczeń 2007 Share Napisano 21 Styczeń 2007 prawie jak twarz clooney'a, prawie jak hełm rzymskiego gwardzisty, prawie skończone, prawie 3h :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zonk Napisano 21 Styczeń 2007 Share Napisano 21 Styczeń 2007 Prawie jak praca Klicka ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi