SWRSC Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 Hey, Wystawiam nową wizualzicję, projekt oczywiście nie mój, sprzątałem tylko... Model Cwieq, merc Patrego, reszta ja. (jak zwykle mam problemy z ludźmi). MentalRay 3.5 Link do Hi-res: http://img340.imageshack.us/img340/2745/finaloh2.jpg Pozdrawiam, SWRSC 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 ej! ten rowerzysta jedzie po trawniku! ogolnie niezle, troche lakier mercedesa nie pasi, taki kameleon:P i roslinki za plaskie, brakuje mi nieco kontrastu ps. trawa wyszla najlepiej:D:D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 Wykonanie ladne, obiekt ochydny a co do ludzi hmmm moze po prostu zacznij ich w zuopelnie inny sposob przedstawiac np tylko jako obrys lub z opacity wiekszym?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 Witam Super!!! :) Ale lakier to skaszaniłeś troszkę :P Bardzo ładne oświetlenie :) 9+/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darken Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 Trawa rzeczywiście fajnie wyszła. Ale reszta mi się nie podoba. Tak sztucznie i w ogóle. Materiały fee. Mogłeś jeszcze się postarać o szczegóły. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavreel Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 Widać asfalt seamlessowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 takie jakies blade to wszystko:/ nie zbyt mi sie to podoba... a ten merc to jak z chromu:P tak wszystko odbija w kolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 kawiaty na balkonach i kolor liści drzew źle wygląda a tak to mi sie podoba nawet...nawet;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 ladne, choc za jasne jak dla mnie przez co zlewa sie (tez kolorystycznie) z backgroundem... i nie jestem zwolennikiem wklejania ludkow w psp, nigdy to dobrze nie wychodzi. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 ludzie swieca, zielen swieci, na jednym i drugim sladu cienia nie ma, samochod jest chyba przez pomylke, ulica i budynek wylizana do czysta jak lotnisko przed startem odrzutowca... przewalone oswietlenie, szczegolnei widac to na dachu... to jest nie do przyjecia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 21 Luty 2007 Autor Share Napisano 21 Luty 2007 damn, porażka :D poprawie sie misie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 Po komentarzach wnioskuje że jest idealne do teczki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 Brzydkie. Zakop tą pracę w najgłębsze czeluście swojego dysku/teczki i nigdy nie wyciągaj na światło dzienne. Okropne rośliny i kolory. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 Witam!! mi sie podoba sam bym tak nie umial ale wyglada plasko i ten merc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 Swierszczu jest fajnie, a nie porazka. W 10 min obrobki w szopie doslownie i da sie z tego duzo wyciagnac, napewno duzo wiecej niz jest teraz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 a w ogóle co to jest za pogoda?, że koleś w krotkich spodenkach, dziecko tez na krotko, a pani po lewej w swetrze, a po prawej w czarnym żakiecie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 co do minusów przyłączam się do przedmówców a ode mnie: - przyjemne światło (choć brak kontrastu trochę) - super trawka Generalnie chyba jak na komercyjną wizkę (zakładam że to taka) to klient powinien być bardzo ukontentowany :) - a pieniążki bezproblemowo w Twojej kieszeni:D pytania: - jak zrobiłeś trawę? - jak oświetlałeś - mrSun + mrSky? - widzę delikatny szum - czy to wynik bardzo małych radiusów w FG? - czy wykorzystywałeś fotony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daymon Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 Niestety ale oceniajac obiektywnie to sorry ale praca jest slaba. Jakies dziwne przepalenia , krzak na sciance to.. szok mercedes model moze ok ale shadery na nim ... no i te ptaki chyba w kazdej twojej pracy tego typu :) Interiory tworzysz swietne z exteriorami jest duzo gorzej. Jak juz wspomnialem to tylko obiektywna ocena pracy , nie wywyzszajac sie bo sam nie mam sie czym chwalic jezeli chodzi o exteriory :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 22 Luty 2007 Share Napisano 22 Luty 2007 Może być ale bez rewelacji. Coś nie tak jest z kolorami i kontrastem, jakby przez jakiś zielonkawy filtr przepuszczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek G Napisano 22 Luty 2007 Share Napisano 22 Luty 2007 widzialem, ze lepiej potrafisz, sztuczne to i sam dobrze wiesz jak jest.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolipop Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 jak dla mnie wizka ok.przyjemne nawet to przepalenie. ptaszki as alłejs:)....ale o co chodzi z tym zoltym?.wszedzie jak grzyby po deszczu zolte domki z czerwonymi daszkami powstaja...:/.(tu na forum juz tez conajmiej kilka bylo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi