Napisano 21 Luty 200718 l Hey, Wystawiam nową wizualzicję, projekt oczywiście nie mój, sprzątałem tylko... Model Cwieq, merc Patrego, reszta ja. (jak zwykle mam problemy z ludźmi). MentalRay 3.5 Link do Hi-res: http://img340.imageshack.us/img340/2745/finaloh2.jpg Pozdrawiam, SWRSC
Napisano 21 Luty 200718 l ej! ten rowerzysta jedzie po trawniku! ogolnie niezle, troche lakier mercedesa nie pasi, taki kameleon:P i roslinki za plaskie, brakuje mi nieco kontrastu ps. trawa wyszla najlepiej:D:D pozdr
Napisano 21 Luty 200718 l Wykonanie ladne, obiekt ochydny a co do ludzi hmmm moze po prostu zacznij ich w zuopelnie inny sposob przedstawiac np tylko jako obrys lub z opacity wiekszym?:)
Napisano 21 Luty 200718 l Witam Super!!! :) Ale lakier to skaszaniłeś troszkę :P Bardzo ładne oświetlenie :) 9+/10
Napisano 21 Luty 200718 l Trawa rzeczywiście fajnie wyszła. Ale reszta mi się nie podoba. Tak sztucznie i w ogóle. Materiały fee. Mogłeś jeszcze się postarać o szczegóły. Pozdr.
Napisano 21 Luty 200718 l takie jakies blade to wszystko:/ nie zbyt mi sie to podoba... a ten merc to jak z chromu:P tak wszystko odbija w kolo
Napisano 21 Luty 200718 l kawiaty na balkonach i kolor liści drzew źle wygląda a tak to mi sie podoba nawet...nawet;p
Napisano 21 Luty 200718 l ladne, choc za jasne jak dla mnie przez co zlewa sie (tez kolorystycznie) z backgroundem... i nie jestem zwolennikiem wklejania ludkow w psp, nigdy to dobrze nie wychodzi. pozdr.
Napisano 21 Luty 200718 l ludzie swieca, zielen swieci, na jednym i drugim sladu cienia nie ma, samochod jest chyba przez pomylke, ulica i budynek wylizana do czysta jak lotnisko przed startem odrzutowca... przewalone oswietlenie, szczegolnei widac to na dachu... to jest nie do przyjecia...
Napisano 21 Luty 200718 l Brzydkie. Zakop tą pracę w najgłębsze czeluście swojego dysku/teczki i nigdy nie wyciągaj na światło dzienne. Okropne rośliny i kolory. :/
Napisano 21 Luty 200718 l Witam!! mi sie podoba sam bym tak nie umial ale wyglada plasko i ten merc ;)
Napisano 21 Luty 200718 l Swierszczu jest fajnie, a nie porazka. W 10 min obrobki w szopie doslownie i da sie z tego duzo wyciagnac, napewno duzo wiecej niz jest teraz :)
Napisano 21 Luty 200718 l a w ogóle co to jest za pogoda?, że koleś w krotkich spodenkach, dziecko tez na krotko, a pani po lewej w swetrze, a po prawej w czarnym żakiecie :]
Napisano 21 Luty 200718 l co do minusów przyłączam się do przedmówców a ode mnie: - przyjemne światło (choć brak kontrastu trochę) - super trawka Generalnie chyba jak na komercyjną wizkę (zakładam że to taka) to klient powinien być bardzo ukontentowany :) - a pieniążki bezproblemowo w Twojej kieszeni:D pytania: - jak zrobiłeś trawę? - jak oświetlałeś - mrSun + mrSky? - widzę delikatny szum - czy to wynik bardzo małych radiusów w FG? - czy wykorzystywałeś fotony?
Napisano 21 Luty 200718 l Niestety ale oceniajac obiektywnie to sorry ale praca jest slaba. Jakies dziwne przepalenia , krzak na sciance to.. szok mercedes model moze ok ale shadery na nim ... no i te ptaki chyba w kazdej twojej pracy tego typu :) Interiory tworzysz swietne z exteriorami jest duzo gorzej. Jak juz wspomnialem to tylko obiektywna ocena pracy , nie wywyzszajac sie bo sam nie mam sie czym chwalic jezeli chodzi o exteriory :) Pozdrawiam.
Napisano 22 Luty 200718 l Może być ale bez rewelacji. Coś nie tak jest z kolorami i kontrastem, jakby przez jakiś zielonkawy filtr przepuszczone.
Napisano 22 Luty 200718 l widzialem, ze lepiej potrafisz, sztuczne to i sam dobrze wiesz jak jest.pozdr
Napisano 23 Luty 200718 l jak dla mnie wizka ok.przyjemne nawet to przepalenie. ptaszki as alłejs:)....ale o co chodzi z tym zoltym?.wszedzie jak grzyby po deszczu zolte domki z czerwonymi daszkami powstaja...:/.(tu na forum juz tez conajmiej kilka bylo)