Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

ej! ten rowerzysta jedzie po trawniku!

ogolnie niezle, troche lakier mercedesa nie pasi, taki kameleon:P i roslinki za plaskie, brakuje mi nieco kontrastu

ps. trawa wyszla najlepiej:D:D

pozdr

Napisano

Trawa rzeczywiście fajnie wyszła. Ale reszta mi się nie podoba. Tak sztucznie i w ogóle. Materiały fee. Mogłeś jeszcze się postarać o szczegóły.

Pozdr.

Napisano

ladne, choc za jasne jak dla mnie przez co zlewa sie (tez kolorystycznie) z backgroundem...

i nie jestem zwolennikiem wklejania ludkow w psp, nigdy to dobrze nie wychodzi.

pozdr.

Napisano

ludzie swieca, zielen swieci, na jednym i drugim sladu cienia nie ma, samochod jest chyba przez pomylke, ulica i budynek wylizana do czysta jak lotnisko przed startem odrzutowca...

przewalone oswietlenie, szczegolnei widac to na dachu...

to jest nie do przyjecia...

Napisano

Brzydkie.

Zakop tą pracę w najgłębsze czeluście swojego dysku/teczki i nigdy nie wyciągaj na światło dzienne.

Okropne rośliny i kolory. :/

Napisano

Swierszczu jest fajnie, a nie porazka. W 10 min obrobki w szopie doslownie i da sie z tego duzo wyciagnac, napewno duzo wiecej niz jest teraz :)

Napisano

a w ogóle co to jest za pogoda?, że koleś w krotkich spodenkach, dziecko tez na krotko, a pani po lewej w swetrze, a po prawej w czarnym żakiecie :]

Napisano

co do minusów przyłączam się do przedmówców a ode mnie:

- przyjemne światło (choć brak kontrastu trochę)

- super trawka

Generalnie chyba jak na komercyjną wizkę (zakładam że to taka) to klient powinien być bardzo ukontentowany :) - a pieniążki bezproblemowo w Twojej kieszeni:D

pytania:

- jak zrobiłeś trawę?

- jak oświetlałeś - mrSun + mrSky?

- widzę delikatny szum - czy to wynik bardzo małych radiusów w FG?

- czy wykorzystywałeś fotony?

Napisano

Niestety ale oceniajac obiektywnie to sorry ale praca jest slaba.

Jakies dziwne przepalenia , krzak na sciance to.. szok mercedes model moze ok ale shadery na nim ... no i te ptaki chyba w kazdej twojej pracy tego typu :)

Interiory tworzysz swietne z exteriorami jest duzo gorzej.

Jak juz wspomnialem to tylko obiektywna ocena pracy , nie wywyzszajac sie bo sam nie mam sie czym chwalic jezeli chodzi o exteriory :)

Pozdrawiam.

Napisano

Może być ale bez rewelacji. Coś nie tak jest z kolorami i kontrastem, jakby przez jakiś zielonkawy filtr przepuszczone.

Napisano

jak dla mnie wizka ok.przyjemne nawet to przepalenie. ptaszki as alłejs:)....ale o co chodzi z tym zoltym?.wszedzie jak grzyby po deszczu zolte domki z czerwonymi daszkami powstaja...:/.(tu na forum juz tez conajmiej kilka bylo)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności