Hindus Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 Redakcja MAX3d.pl chce Ciebie! Umiesz pisać ciekawe artykuły? Potrafisz znaleźć interesujące informacje ze świata grafiki komputerowej? Chcesz wykorzystać swoje znajomości, żeby przyciągnąć masy do przeczytania tego co sam napiszesz? Zastanawiasz się jakie to uczucie gdy większość grafików w Polsce czyta Twoje artykuły ? Zgłoś się do nas i przyślij nam próbkę Twojej pracy! Wymagania : Sporo wolnego czasu Sporo wolnego czasu Sporo wolnego czasu Odpowiedni poziom kultury osobistej Ortografia oraz interpunkcja na odpowiednim poziomie Systematyczność Poważne podejście do pisania, pracy Znajomość języków (mile widziany angielski) podstawy html - na potrzeby przerabiania tutoriali znajomość sceny graficznej Poczucie humoru mile widziane Ponadto, każdy kto chce dołączyć do grona redakcji musi wysłać na adres [email protected], [email protected] , [email protected], [email protected] (najlepiej na wszystkie maile naraz) próbny news oraz artykuł, napisany przez siebie. Osoby, których twórczość wybitnie nam się spodoba zostaną tzw. rekrutami i będą mogli w pełni współtworzyć max3d.pl. Nie oznacza to jednak, że w tym momencie mają przestać się starać. Po jakimś czasie z grupy rekrutów wyłonimy pełnoprawnych redaktorów. Temat artykułu : "Targi CG 2007" - aktualnie odbywają się targi CG w Polsce. Jesteś wysłany z redakcją max3d.pl jako przedstawiciele serwisu. Na targach nawiązujesz znajomości z firmami: HP, Canon, AMD i Pentagram. Korzystając z internetu i dostępnych w nim informacji o tych firmach, postaraj się napisać krótką relację z tych Targów wraz z opisami ich najnowszych produktów oraz ewentualnymi propozycjami współpracy z serwisem. Wymagania: tekst napisany poprawnie gramatycznie i ortograficznie! Długość tekstu: max. 5000 znaków (wraz ze znakami interpunkcyjnymi oraz spacjami). Prosimy o przesłanie dwóch wersji: sam tekst w wersji .doc (Word), lub formatu OpenOffice lub txt, oraz w formacie html: szerokość kolumny: 750px, dodatkowe marginesy w tabelach z prawej: 20px z lewej: 15px. Do wersji html może być dołączona ewentualna grafika w postaci bannera lub kilku (max 4-5) zdjęć o wymiarach max 750px na szerokość i 850 na długość. Nasze wymagania są wysokie, bo mierzymy wysoko, oraz chcemy wyeliminować ludzi leniwych w przedbiegach ! Pamiętajcie, żeby się podpisać imię, nazwisko oraz login z forum. Powodzenia! Redakcja Max3d.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 zapraszamy do wspolpracy ! jak macie pytania albo chcecie nam dac troche krytkyki to piszcie tutaj ! pozdrawiam i zycze powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalf Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 Fajnie fajnie :) szkoda ze nie spełniam pierwszych trzech punktów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 hehe fajny pomysl :D ja nie spelniam wszystkich pkt :D ps. czemu piszecie tematy jako hindus ? przeciez go juz 3miesiace nie ma ;) powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 nielot bo to jest taki hack do php, ja pisze newsy ale zawsze wstawia je hindus :) sam nie wiem dokladniej o co lotto ale tak to działa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 eee,kultura osobista to nie dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 Sporo wolnego czasu, hm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 Knysha no wiesz znajdziesz czas na 2 newsy dziennie ? albo na jeden duzy artykul w tygodniu, a moze chcialbys przerabiac tutoriale na html i wrzucac na glowna ? a moze lubisz robic wywiady ? :) :* :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 Czas na 2 newsy sie znajdzie, artykul raczej raz na 2 tyg, ale obszerny. Tutki tez moge przerabiac, wywiady nie sa mi obce ;) - w koncu jestem na instytucie dziennikarskim... Ale naughty, naughty Leru powiedzial, ze musze pisac ten artykul na temat cg2005 : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 no niestety musisz :) edit: pamietajcie ze nie szukamy jednej osoby a kilku ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 jak tak patrze na wymagania to myśle że jednak max 3d mnie nie chce :D ale pomysł popieram przyda się nowa świeża krew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 Fikołek byłem przekonany, ze od Ciebie pierwszego dostaniemy jakis artykuł :D moze jednak max3d.pl chce Ciebie ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 Mnie też najwyraźniej tu nie chcą ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 Fikołek byłem przekonany, ze od Ciebie pierwszego dostaniemy jakis artykuł :D moze jednak max3d.pl chce Ciebie ? :) hehe po tym ostatnim tutku jeszcze nie moge dość do siebie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razi91 Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 U mnie był by problem z systematycznością i ewentualnie języki - mam słaby angielski:/(tzn większość rozumiem ,ale pisać ciężko). We need your help... od razu misie przypomniał song od Thousand Foot Krutch - Absolute :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Mich@l_ Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 U mnie systematycznosć nawala i mała wiedza. Heh, czekamy na nowe duszyczki co nam umilą jeszcze bardziej tu czas :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 nie patrzcie ze nie umiecie 3d, tym lepiej ! Glownie chodzi o czas, ktory mozecie poswiecic dla max3d.pl - wiadomo grafik ze zleceniami nie ma czasu na nic, a my potrzebujemy ludzi z czasem. Nie bojcie sie o nic, piszcie ! wybierzemy rekrutów i bedziecie mogli sie sprawdzic przez okres testowy 2ch miechow czy dajecie rade ze wszystkim, pamietajcie tez ze zawsze mozecie zrezygnowac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Nie wiem czy dobrze rozumuję ale 750 px to max szerokość kolumny? W tym ma się zawierać tabela z marginesami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 750 px to max szerokość całej kolumny. marginesy mają zawierać się w środku kolumny. w niej dajesz 20px marginesów z prawej i 15 z lewej. głownie chodzi o odgrodzenie treści od brzegu pierwszej ramki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 sorry za materialistyczne podejscie, ale dajecie cos poza ****** tytulem redaktora? -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Drakula , nie skreślaj się na wstępie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Drakula pff... no comment... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 sorry za materialistyczne podejscie, ale dajecie cos poza ****** tytulem redaktora? -_- a cgtalk cos daje poza tytulem redaktora ? :) podpowiem Ci ... NIE ! nikogo nie zmuszamy, a oczywiście są inne korzyści plynace z bycia redaktorem :) (przynajmniej teraz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 nikogo nie zmuszamy, a oczywiście są inne korzyści plynace z bycia redaktorem :) (przynajmniej teraz) mozliwosc dawania banow ?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 raczej możliwość czynnego udziału w tworzeniu serwisu dla największej społeczności CG w Polsce, czy to mało ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 między innymi to nasz największa uciecha ;) nie no żartuję :] a na serio to przede wszystkim masz możliwość nawiązania z masą powaznych ludzi współpracy jako redaktor serwisu. ludzie inaczej patrzą na ciebie jeśli prowadzisz coś większego i możesz im coś zaproponować (choćby reklamę). warto się zastanowić, zwłaszcza jeśli wchodzisz we freelance :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 no sa jeszcze inne, o ktorych nie moge tutaj napisac :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 a trzeba umiec pisac polskie literki ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 do konkursu może podejśc każdy. bez względu na IQ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 do konkursu może podejśc każdy. bez względu na IQ... ahaha Leleń na forum nie musisz umiec pisac "polskie literki", wazne zebys umial je zastosowac wrzucajac cos na glowna (news,artykul,tutorial,recenzja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 jest jakis termin na oddanie pracy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 wstepnie chcielibysmy juz wybrac kogos do pomocy juz 10 kwietnia, ale termin jest ze tak to ładnie okresle nieograniczony, poprostu co jakis czas bedziemy starali sie wybierac ludzi na stanowiska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 Sprawdzcie sobie maile, panowie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 i to juz koniec ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 Mało Wam :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 zdecydowanie tak, chcieliśmy wziąć 5 osób, ale zgłoszonych jest za mało, no ludzie jest dużo do zrobienia - na pewno możecie pomoc. Teraz moderatorów tylko będziemy wyłaniać w ten sposób, wiec nie ma co liczyć ze Adek sie do kogoś odezwie na prajvie z zapytaniem czy chcesz być modem ;) Dlatego jeżeli macie pomysły, chęci do pomocy, testowania, pisania recenzji to piszcie tę mini aplikacje ;) Pamiętajcie, że zawsze możecie później zrezygnować, jak nie będziecie mieli czasu. 2ga taka okazja może nie trafić się szybko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 Ouuuu niceeee. Nie spodziewalem sie :). Jestem zaszczycony :) grats chveti ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 hahaha knysha moderatorem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 hahaha knysha moderatorem :D hahhahhah i jeszcze Chveti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 Co w tym smiesznego ? :D napisali ładne recenzje i jednoglosnie przeszli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 wreszcie odpowiednie osoby na odpowiednim miejscu ;) Jak będe duży też będe moderatorem;) i hope pozdro panowie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Krzyhhh pisz recenzje i jedziemy z koksem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Witam wszystkich!! ^^ He znam te forum od tak długiego czasu, chyba od w tedy gdy zaczynałem zabawę z maxem (ok od 12/13 roku życia...) i z chęcią bym się udzielił :) już wcześniej psiałem że bym z chęcią oddał coś od siebie dla tego Forum. W końcu dużo dzięki niemu zyskałem i myślę że też chce dać mu coś od siebie, o ile mogę. Co do wymagań to: Wymagania : * Sporo wolnego czasu / no nie aż tak dużo no ale myślę że dam sobie radę... * Odpowiedni poziom kultury osobistej / Nawet w życiu codziennym ograniczam się do mówienia kurczę ;) * Ortografia oraz interpunkcja na odpowiednim poziomie / Poziom jako taki, w końc są słowniki oraz sprawdzanie ortografii w FirFox'ie :) * Systematyczność / dla forum mógł bym się postarać, w końcu to nie blog ani nic w tym stylu ,tutaj trzeba wziąć się za siebie, jak na zlecenie. * Poważne podejście do pisania, pracy / zdaje sobie sprawę że pisane informacje będą dla mas i nikt ich nie przeczyta gdy będą niechluje czy też nie czytelnie napisane. * Znajomość języków (mile widziany angielski) / Ciągle się uczę Angielskiego i kształcę w tym kierunku. * podstawy html - na potrzeby przerabiania tutoriali / z tym nie będzie najmniejszych problemów * znajomość sceny graficznej / no a jak ;) * Poczucie humoru mile widziane / Hehe xD Pozdrawiam wszystkich!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 hmmm ja bym mógł przetłumaczyć tutorialii trochę bo dział z nimi stoi w miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Będę szczelny - bez "be ;) ale cóż mógłbym cosik podziałać ;] (2D only, podstawówka i Domowe przedszkole ) Co do wymagań to: !! wolnego czasu brak, ale nocki mam jeszcze wolne :D !! Ortografia oraz interpunkcja, wciąż walczę z tym na forum !! Agnlijskij znam ***, w miarę, ciągle się go uczę . . . !! Głowa pełna pomysłów !! podstawy html - tego się uczę, ale spoko :] :D:D:D Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 z kim mam sie przespac zeby byc moderem? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Krzyhhh pisz recenzje i jedziemy z koksem :) z chęcią:) ale dopiero tak w wakacje może jakoś zadziałam w tym kierunku . Teraz to nie pewna sytuacja ze szkołą , pracą i mieszkaniem. A w sumie chciałem jeszcze powojowaćw bitwie Oo ahh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Bruneq :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 panowie. pisać recenzje, wysyłać nam na maila teksty a nie pitrasić tutaj pochwały o sobie na forum. pokażcie na co Was stać! :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Ja moge zrobic wywiad z Loozackiem!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi