Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Fajne pracki maciekG :], experymenty z kolorem,

strawberry fields forever :] hehe obrazy z cyklu zgadnij czym różni się jeden od drugiego ;).

i przy okazji kto to jest Church :].

Pozdr.

• Odpowiedzi 227
  • Wyświetleń 32,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nie lubie czegos czego nie moge kontrolowac;] akwy nie poprawisz , nie nolozysz drugiej warstwy,trzeba miec odrazu zaplanowane co gdzie i jak mazac, inna sprawa to kolory- nie lubie przypadkowosci- w akwie czesto nie jestem w 100%przekonany co otrzymam i jak mi sie to rozlezie na papierze---to sa tylko moje odczucia jak mialem kontakt z awka(fakt faktem tylko dwa czy trzy rysunki zrobilem by z ciekawosci zobaczyc jak to sie maluje). Jezeli ktos juz maluje sporo to pewnie ma sposoby jakies na to,ja nie mam cierpliwosci;]

PS wole olowek;] o takkkk;]

Napisano

Ja lubie patrzeć na prace Akwarelami, Uwielbiam je...są super...ale jakoś mi samemu nigdy nie wychodzi tak fajnie oO Musze chyba więcej ćwiczyć. Też wole ołówek;]

Ale maciekG spisał się świetnie.

Napisano
  • Autor

łoo...takiego przyjecia to sie nie spodziewalem :)..dzieki milo slyszec takie rzeczy..

no fakt akwarela jest troche nieprzewidywalna ale z czasem coraz mniej..poki jest mokra to mozna jeszcze poprawiac:)..a rozplywa sie tez raczej tylko tam gdzie wczesniej polozysz wode...generalnie lubie akwarelke bo jest szybka i wlasnie taka na raz..bez dlubania :)

zmotywowany podlubalem jeszcze troche ostatniego speeda

2001748884307207187_rs.jpg

Napisano

ciekawe czemu nikt nie komentuje hmm :)

jak dla mnie to miód....moze tylko ta jej głowa jest troche zle namalowana..znaczy sie nie przypomina bryly..to chyba przez jej za duzy policzek (po lewej stronie)

Napisano
  • Autor

dzieki lenia..jak masz ochote poprawic policzki to bierz śmiało do overpainta :)..zreszta jak kazda prace w tym watku..

dzudzu..tak jakos mam juz no :)

Napisano
  • Autor

taki spidzioch..zeby po wakacjach sobie troche przypomniec jak sie rysuje :]

2004455478607285932_rs.jpg

Napisano
  • Autor

hej..dzieki za koment..z tym pierwszym planem tez tak myslalem a ty mnie utwierdziles jeszcze..ale wygladaja troche jak doklejeni teraz...ludziki sobie..katapulta sobie..:)..wogole takie sobie wsyzstko..jeszcze porzeźbie..

2003060231655405844_rs.jpg

Napisano

wiesz niby tak ale już bardziej interesująco, może jeszcze wy stopniować odcieniem w dal... no i ta lewa strona jakaś taka niepasująca do reszty. Nadal uważam że szerszy kadr dobrze by zrobił. :) acha i tlo za katapultą bardziej spójne :) Będzie dobrze!

Napisano
  • Autor

dzieki designer za cenne uwagi...narazie jednak porzucilem wojów i takie tam na szybko :)

2001426756144265302_rs.jpg

Napisano

ahh te usta.. mhmm.. michelle pfeiffer normalnie :) nie mam pytań

i luz w kapeluszu tez na maksa mi sie podoba... jedynie ten nosek chyba odrobinke taki

świński wyszedl...;)

pozdr

Napisano
  • Autor

no nos wogole taki nie bardzo tego..ale rysowalem z foty bialego manekina :p

Napisano

babeczce to może jakiś kosmyk na twarz daj (ja tak często robię-nabiera zmysłowości i nie ma wrażenia łysości ;))

rzułv ma bardzo miłe kolorki, może nie zostawiaj go takiego samego, może daj mu jakieś kolorowe przedmiociki, żeby się taki samotny nie czuł na "kartce" ;)

Napisano
  • Autor

hej..dzieki za komenty:) zwlaszcza te konstruktywne

dokonczylem troche jeszcze speedpainting bo w poltorej sie nie wyrobilem

2005835446834459560_rs.jpg

Napisano

zrobiles ostatnio spory postep. bardzo ladna ta panna i underwater. co do tej katapulty to nie ucinaj tak glow ludziom :)

Napisano

Bardzo fajnie wyszła ta ostatnia pracka. Czuś głębinowy klimat :D Very nice ;)

Napisano
  • Autor

miriam, woj, janko, obo : dzieki :]

mant-raz : heh..ja widze ostatnio regres przez rzadkie rysowanie..ale skoro tak mowisz to hmm moze cos z tego kiedys bedzie :) ...a katapulta to wogole porazka byla..

Napisano
  • Autor

dzieki

taka twarz jeszcze z głowy zupełnie dla relaksu..z obradami sejmu w tle :)

pewnie krzywe wszystko...jakto bez refek..ale czlowiek sie przyzwyczaja i nie widzi :p

2005696692354285495_rs.jpg

Napisano

światło jest bardzo fajne, ale łbownica to krzywulec, chwilka prostowania z referką i będzie wyśmienicie :)

Napisano

dokładnie, rysunek jeśli chodzi o technikę rysowania jest fajny, ale anatomia twarzy i proporcje spierdzieliłeś

Napisano

Nom troche krzywawo jest, ale tak bo dłuższym przypatrzeniu się stwierdzam, że mi się podoba ;)

Napisano

No lepiej ;)

Napisano
  • Autor

hej dzieki:) staram sie no..

tym razem za refke posluzyly swiezo zakupione teledyski bjork na sasiednim monitorze :)

jakas godzinka w PSie..moze dodziubie jeszcze..

2001814779897026128_rs.jpg

Napisano
  • Autor

hej dzieki :)

czasem jednak mialbym ochote jakis obrazek zrobic z detalami choc raz:)

dlatego to ponizej mam nadzieje ze bedzie wip'em...takze wszelkie kometarze i uwagi mile widziane

2004324079688387750_rs.jpg

Napisano

ostatni obazek świetny, poprzednie też ciekawe. Ogólnie widać że wolisz "szybko" malować;)

Napisano

szkoda ze nie eksperymentujesz z teksturami bruszami .. warstwami filtrami :P:D

Kolorami :P bo czasami nieład jest Ciekawy :)

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

dzieki thalion...tak wole szybko..wole zrobic 5 szybkich niz jeden dokladny...ale zdaję sobię sprawe ze czasem przydaje się "posiedzieć"

JakóbM..nieład jest ciekawy zgadzam sie, ja jakos wole jednak uzywac prostych srodkow...proste brushe...rzadko kiedy z jakas faktura..tekstur nie uzywam..

generalnie wrzucilem skonczony pociag do nowego watku

http://max3d.pl/forum/showthread.php?p=603949#post603949

zapraszam

(ps uzylem tam filtru :) )