Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No kozacki model Klicku, naprawdę kozacki!

Fryz poprzedni moim zdaniem fajniejszy.

Może pomyśl o elementach podobnych jak na ubraniu przy stylizowaniu fryzury? Chodzi mi o te zawinięcia...

Pozdro!

Gość _Kreska_
Napisano

nic sie nie dzieje... czemu nic nie wrzucasz? daj choś jakiś malutki apdejcik :)

Napisano

Klicek... choroba, spoufaliłbym się znieobaczka... towarzysz- moderator Klicek raczy się... tego... ********** zamiast dłubać 3d i dołować kolegów. Może i lepiej ;)

Napisano

klicek pro jak zwykle ale to już przecież wiesz

mi osobiście ciutke przeszkadzają uszy ciutkie za długie imo wyglądają jak z jakiejś "niskobudżetowej" kreskówki, przesadziłeś skróć je o 1/6 może 1/8 i będzie git

i straszliwie przypomina twojego ostatniego gitarzyste ale to może po prostu twój styl

pozdro miszczu

Napisano

dzieki chlopaki za zainteresowanie, niestety chwilowo mam urwanie glowy ze wszystkim i musialem odlozyc bitwę na dalszy plan, obiecuje ze za niedlugo cos wrzuce, bo oczywiscie o poddaniu sie mowy nie ma :)

Tweety dzieki :D

Napisano

W interesie wszystkich jest to bys jak najdluzej mial urwanie glowy ;)

Bardzo fajnie jak zawsze.

Na tych spodniach to troszke taki palec wielblada wyszedl ;)

Gość _Kreska_
Napisano

iiiitam, jeszcze masz kupe czasu, dasz rade :D, a wlasciwe czemu milabys nominki nie dostac? przeciez wiadomo do finalu wypas pracke z tego bys zrobil, zreszta juz jest wypas :D

Gość User190
Napisano

Szkoda, że nie możesz skończyć - jak tak sobie przeglądam to jedna z nielicznych prac, która mogłaby dawać radę.

Gość User190
Napisano

Hehe.. nie tak do końca oczywiste - parafrazując, każdy z nas ma w swoim życiu gorszą scenę :P :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności