Napisano 11 Styczeń 201015 l Ice fajne te trzy ostatnie i piesio AravaL tak nie można, aż krępuję się teraz wrzucać swój bazgrot
Napisano 12 Styczeń 201015 l Dezzed klimat na duży + I ostatni na dzisiaj /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// EDIT: A teraz troszkę inne podejście do koloru Edytowane 13 Styczeń 201015 l przez rozrack
Napisano 15 Styczeń 201015 l leszek_lenia: swietny ten niebieski landschaft, przypominaja sie prace biglebowskiego z poczatku watku. Przy okazji, to juz 9969 post tutaj, zblizamy sie do 4 zer :) Luzny szkic do miedziorytu, żebra przeklejone z obrazka znalezionego na google Edytowane 15 Styczeń 201015 l przez leander
Napisano 18 Styczeń 201015 l Dajecie czadu! Ja dopiero stawiam pierwsze kroki. Mały speedzik ode mnie :) pozdr
Napisano 19 Styczeń 201015 l a to już pewnie widzieliście podkład czarno-biały wykonany na tutejszy speed painting, jakoś bardziej do mnie przemawia niż po wybarwieniu ciekaw jestem waszej opinij Edytowane 20 Styczeń 201015 l przez Uriel
Napisano 20 Styczeń 201015 l od miesiąca lezy u mnie nowy pentagram Virtuoso, ale jakos nie mialem czasu i chęci - dwie wprawki z nacisku. Na krawędziach mam jakies martwe punkty i łapa boli (razem 25min, od 5 lat nie mialem tabletu w dłoni)
Napisano 20 Styczeń 201015 l tu jeszcze wyciaganie z czarnego, nigdy tego nie cwiczylem, ale skoro mi sie pomalowalo na czarno to maznąłem. nie wiem czy to speed, ale zajął może minutę ;)
Napisano 20 Styczeń 201015 l Icecold, świetny styl i klimat :) Ćwiczę dzisiaj i wspomagam się referką
Napisano 22 Styczeń 201015 l joł fajnie siem tu dzieje Panowie , a wiec tak : Uriel: na Twoim miejscu pokombinowal bym z kontrastem..wiesz tak tu i tam dac konkretna czern.biel.,..to by bardzo pomoglo Twoim pracom :] icecold: widze ze zaczynasz bawiac sie powazniej w textury :D tylko wiesz zebys sie za bardzo w nie nie wpedzil bo zamiast wejsc w szczegol to przyslonisz jakas fakturka idac na latwizne.. wiem z wlasnego doswiaczenia :) do dzis tak mam :D a zatem uwazaj ;)poza tym za bardzo wyostrzasz te prace. ola-f : za refki i do roboty :) Bladolicy: no troszke plasko.ale ku dobrej stronie zmierzasz :) wiecej cwiczen zalecam :) Mant-raz : fajne :] Araval: tez luks :] Ł.Witkowski: szkoda ze nie ma wiecej sladow :) kolorki ciekawe. a ja taka okladke na zajecia zrobilem...typograficzne zabawy ;)
Napisano 22 Styczeń 201015 l ola-f : za refki i do roboty :) dzieki ale nie uznaje refek w pracy niekomercyjnej :) pierwszy z serii zmróż oczy, drugi to plakat wyborczy (dzinsy dla wszystkich)
Napisano 25 Styczeń 201015 l Farvus .. niezłe te ostatnie! Szczególnie 2 i 3 mi się podobają :). jakoś tak z głowy wyskoczyło:
Napisano 25 Styczeń 201015 l O Farvus dobrze znowu cie widziec, prace jak zwykle na poziomie. A tu taki maly szit odemnie
Napisano 25 Styczeń 201015 l Ładnie Ice! Fajne kolorki i czaszeczka na ramieniu ;}. znowu szybkie b&w z główki ...
Napisano 26 Styczeń 201015 l Czesc wam wszystkim! Jestem nowy tutaj,nazywam sie Mateusz i mieszkam w szkoplandzie. Bardzo sie ciesze ze znalazlem ten Polski forum i mam nadzieje ze sie tutaj duzo naucze. Ale z tego co tu widzialem jestem tego wiecej niz pewien. Na poczatek taki maly szkic w painter,oczywiscie autoportret!
Napisano 26 Styczeń 201015 l spoko rysun Matejko, dawaj więcej znowu mnie wzięło na speedy ostatnio, wczorajsze:
Napisano 26 Styczeń 201015 l rondo dziekuje,mam ich jeszcze kilka. Te twoje speddy tez mi sie podobaja.Bylem na twojej stronie i blogu,swietne prace,masz ciekawy styl. A tu jeszcze jeden szkic.
Napisano 27 Styczeń 201015 l gabahadatta fajnie wyszlo,swiatlo i atmosferka. Widzialem twoje portfolio i musze powiedziec ze superek,podoba mi sie twoj styl. Tu jeszcze jeden taki z tej bandy.
Napisano 29 Styczeń 201015 l Na wstępie, jako, że jest to mój pierwszy post chciałbym się z wszystkimi serdecznie przywitać. Kilka słów o mnie. W przeszłości miałem dużo wspólnego z rysunkiem, nieco mniej z malarstwem, przez lata zaniedbałem zdolności i przestałęm się rozwijać. Ograniczyłem się właściwie do rysunków ilustrujących architekturę zgodnie z wykształceniem. To co tutaj znalazłem mocno mną wstrząsnęło. Ogrom wspaniałych prac i talentów jest niesamowity. DO tego imponuje wzajemna pomoc, wytrwała praca nad rozwojem. Po zimnym prysznicu przyszła kolej na refleksje, a następnie działania. Chciałbym włączyć się w ten wir pracy i rozwijać umiejętności. Jakiś rok temu zakupiłem tablet, ale po 2 pracach spoczął nie używany. Wczoraj zebrałem siły i coś nakreśliłem, zupełnie bez pomysłu i bez dobrego efektu. Nie bardzo wiem jak efektywnie korzystać z tego urządzenia. Proszę napiszcie, gdzie mogę umieścić moje stare prace i te powstające, w którym dziale mogę liczyć na krytykę. I od czego zacząć? Będę bardzo wdzięczny za uwagi, krytykę i wskazówki. Mentor pilnie potrzebny. Edytowane 29 Styczeń 201015 l przez barney22
Napisano 29 Styczeń 201015 l I kolejny brudny odemnie Sewer Sweepers. Musze koniecznie poprawic przejzystosc prac, bo sa zbyt brudne i naciapane.