nielot007 Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 hindus & ortheza--> nie wiem czym wy sie tak zachwycacie.................................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 No to i ja coś w trochę innym stylu niż zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 w innej tematyce weed, bo styl ten sam, podoba mnie sie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 tu mnie jeszcze nie bylo:) zrobilem to przypadkiem, w MS Paint za pomoca myszki:] nie umiem malowac, wiec zrozumcie ten "zart" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 Pliz weedlog pisz ile zajmuja Ci te prace o0raz na jakich rozdzielkach pracowales i jakim programem szperales :) JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 Zazwyczaj zajmuje mi to około godziny. Rozdziałka zazwyczaj to 3000x4000. Dlatego taka dużo bo nigdy nie wiem czy potem będę próbował dłubać szczegóły czy nie :) A zazwyczaj zajmuje mi to ok. 1 godziny bo na tyle starcza mi cierpliwości :) Używam Paintera IX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 bardzo fajne to ostatnie weed, swietnie ze inna gama barw tym razem :] tak dla odswierzenia no i ten czerwony (czy tam purpurowy zalezy od monitora :p ) na kapeluszu daje mocny akcent, bez tego nie byloby tak fajnie pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 z dedykacja dla pewnej uroczej _ognistej_ blondynki, z ktora dzisiaj bylem na kawie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 oo.. mant-raz, takie lubie :D Szczegolnie gorna partia swietna gdzie sie troche zieleni wdarlo. weedlog: ja bym Ci jednak przytaknal, ze troche w innym stylu. Nie poznalem najpierw, ze to Twoje. Jak dla mnie to zmiana na lepsze. referka z drawing jam tutaj: http://www.drawingboard.org/viewtopic.php?t=36312 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 Zazwyczaj zajmuje mi to około godziny. Rozdziałka zazwyczaj to 3000x4000. Dlatego taka dużo bo nigdy nie wiem czy potem będę próbował dłubać szczegóły czy nie :) A zazwyczaj zajmuje mi to ok. 1 godziny bo na tyle starcza mi cierpliwości :) Używam Paintera IX. No ja chyba tez bede musial na paintera siasc bo ps mnie juz denerwuje :( JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 leander : Ales pojechal chlopie ! Swietne ... naprawde swietne ! .... po dluzszym skontemplowaniu : jej prawy boob jest wiekszy niz lewy (ale to chyba normalka) .. so great job soldier ! EDIT 1 : Kurka ... ale mi sie podoba ... powinienem juz dawno spac :D EDIT 2 : Co to za czcionka? Szukalem takiej ... naprawde dobra robota :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 leander -> Ta noga za krzeszłem jest strasznie (za)długa :) a tak to extra jak zwykle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 leander-swietne jestem pelen podziwu dla twojego talentu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 hyhy leander, ładnie, wygląda jak ... luba ;] edit: dopiero teraz zauważyłem że dałes link do referki :> jednak jest to luba ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 bardzo ladnie, ale oszpeciles jej twarz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OMAM Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 no no panie leander znakomity akt.Oddane jest waszystko co trzeba,mówiąc krótko czuć życie,brak fałszu to jes sztuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 leander - wypas! ot kolejny szkic, miasto przyszlosci + stary szkic (sprzed 2 lat): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 Lelen czyzbys zakladal ze czeka nas duza zaglada z tym miastem przyszlosci?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 time for me my friends :D taki szybki obrazek - widoczek - z psychodeliczynym słonkiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil_411 Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 Długo nic nie rysowałem chyba ze 1 miesac a moze dluzej nie wiem, taki rysuneczek trochemniej niz 2h... tło do dupy ale juz mi sie niechcialo skrobac i zostawilem tak jak jest cyli lipnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 tło do dupy error, ERROR! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 miwt - no tak sobie to wyobrazam, pierwsze objawy juz sie spelnily (kaczor prez.) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 nie wiem czemu ale czuje nieodpartą chęć ustawienia z leander'owskiego speeda na tapetę :) świetne. ---------- i stało się :) świetne leander! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedrush Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 szybki szkic..mam nadzieje ze bardzo nie zanizam poziomu;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 Leander, świetne !!! Baaardzo mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 leander: bardzo ladne, chociasz noga wyglada na przydluga :DD ale tylko pogratulowac takiej nogi ;> lord_saskybody: takie to mroczne :-) kamil_411: jakbyś nad tłem popracował to by bylo ekstra, :-) a od zanizania poziomu to ja jestem! :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 moshspeed!!!! :D hardcore pride! po %: edit: ale badlo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 bosko ci to wyszlo! JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 Jako iz jest to moj ulubiony dzial, wrzucam tu speeda! moze jeszcze jutro go poprawie! JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 misiekhc-fajny pomysl i speedzik tez zajebisty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 ej misiekhc, wez nie wrzucaj takich fajnych prac zaraz po mnie ;D:D ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 misiek zniszczyles :/ gosc wymiata, jak z glowy to szacuke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 No kurde zebym ja zawsze musial wstawiac prace po takich pracach! JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 z glowy, ale zaraz po gigu bylo, to mialem to przed oczami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 yookeer hehe dobre:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 cos w inszym klimacie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_skowron Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 witam, moje pierwsze dwa speedy tutaj... ps7 i painter9 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 fajne kolorki... a tu kolejny spontan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 misiek. wypas na maxa;) zajebisty klimat zarowno pierwszego jak i drugiego:) zdecydowanie jak dla mnie najlepsze speed ostatniego czasu;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 no, niestety zajebsite :/ az odechcialo mi sie moich szitów pokazywac :/ ;( DLACZEGO MI TO ROBISZ?! :F :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 fakt ten ostani speed z bordzista jest lepsiejszy imho od poprzedniego poprzedni mi nie spasowal jakos :) teraz moje 1.5 gorsza (niestety z referki ;-) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terminator3D Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 misiekhc -> świetny klimacik, przy poprzednim aż mi się na usta cisnęło "scream for me!..." ;-) deseczka też fajna (mniej mroczna ale 3ma klimat) grats ortheza -> fajna pracka, szczególnie usta :], ile czasu Ci to zajęło? pozdro 4 all \,,/ >_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 sammael_at- nie zalamuj sie :p i pokazuj pracki bo inaczej staniesz w miejscu i wtedy dopiero bedzie kiks:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 referka znleziona na devianarcie. obrazek zajal jaka 1h. mialo kilka podejsc :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 leander thx, Ty sobie tez nieglupio poradziles ;-) naoliwiles jej troszke biust co przecietnego erotomana kreci zawsze:) misiek: super ten pierwszy, ile maziales to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 No i kolejn speed tym razem troszku popsulem :/ JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 senks all mant-raz- te monochromy to mi lajtowo ida jakos 20-30 minut, chyba na razie na jakis czas przerzucam sie na b&w i jeszcze na sen zeby nie wrzucac tekstu tylko, ...corny karakter: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Misiekhc, jak ja kocham takie mazy, ten ze snowbordzistą jest świetny :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 moshspeed!!!! :D hardcore pride! po %: edit: ale badlo... Za tą prackę to Cię teraz uwielbiam ;) Pracka świetna... a i temat ostatnio mi dosyć bliski ;) Sam bym się nie podjął przedstawienia motywu moshu (za mało jeszcze umiem)... ale aż chciałbym sobie ponosić taki obrazek na koszulce ;) Tylko nie rozumiem dlaczego niby po %... bo jeśli chodzi o picie to hc zwykle nie piją - zwłaszcza jeśli są sXe ;). Ps Mogłeś dodać jeszcze jakiegoś gościa lecącego ze sceny na plecy w tłum ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi