Napisano 28 Październik 200519 l hindus & ortheza--> nie wiem czym wy sie tak zachwycacie....................................
Napisano 28 Październik 200519 l tu mnie jeszcze nie bylo:) zrobilem to przypadkiem, w MS Paint za pomoca myszki:] nie umiem malowac, wiec zrozumcie ten "zart" :P
Napisano 28 Październik 200519 l Pliz weedlog pisz ile zajmuja Ci te prace o0raz na jakich rozdzielkach pracowales i jakim programem szperales :) JoKeR
Napisano 28 Październik 200519 l Zazwyczaj zajmuje mi to około godziny. Rozdziałka zazwyczaj to 3000x4000. Dlatego taka dużo bo nigdy nie wiem czy potem będę próbował dłubać szczegóły czy nie :) A zazwyczaj zajmuje mi to ok. 1 godziny bo na tyle starcza mi cierpliwości :) Używam Paintera IX.
Napisano 28 Październik 200519 l bardzo fajne to ostatnie weed, swietnie ze inna gama barw tym razem :] tak dla odswierzenia no i ten czerwony (czy tam purpurowy zalezy od monitora :p ) na kapeluszu daje mocny akcent, bez tego nie byloby tak fajnie pzdr.
Napisano 28 Październik 200519 l z dedykacja dla pewnej uroczej _ognistej_ blondynki, z ktora dzisiaj bylem na kawie :]
Napisano 28 Październik 200519 l oo.. mant-raz, takie lubie :D Szczegolnie gorna partia swietna gdzie sie troche zieleni wdarlo. weedlog: ja bym Ci jednak przytaknal, ze troche w innym stylu. Nie poznalem najpierw, ze to Twoje. Jak dla mnie to zmiana na lepsze. referka z drawing jam tutaj: http://www.drawingboard.org/viewtopic.php?t=36312
Napisano 28 Październik 200519 l Zazwyczaj zajmuje mi to około godziny. Rozdziałka zazwyczaj to 3000x4000. Dlatego taka dużo bo nigdy nie wiem czy potem będę próbował dłubać szczegóły czy nie :) A zazwyczaj zajmuje mi to ok. 1 godziny bo na tyle starcza mi cierpliwości :) Używam Paintera IX. No ja chyba tez bede musial na paintera siasc bo ps mnie juz denerwuje :( JoKeR
Napisano 29 Październik 200519 l leander : Ales pojechal chlopie ! Swietne ... naprawde swietne ! .... po dluzszym skontemplowaniu : jej prawy boob jest wiekszy niz lewy (ale to chyba normalka) .. so great job soldier ! EDIT 1 : Kurka ... ale mi sie podoba ... powinienem juz dawno spac :D EDIT 2 : Co to za czcionka? Szukalem takiej ... naprawde dobra robota :D
Napisano 29 Październik 200519 l leander -> Ta noga za krzeszłem jest strasznie (za)długa :) a tak to extra jak zwykle :D
Napisano 29 Październik 200519 l hyhy leander, ładnie, wygląda jak ... luba ;] edit: dopiero teraz zauważyłem że dałes link do referki :> jednak jest to luba ;]
Napisano 29 Październik 200519 l no no panie leander znakomity akt.Oddane jest waszystko co trzeba,mówiąc krótko czuć życie,brak fałszu to jes sztuka.
Napisano 29 Październik 200519 l leander - wypas! ot kolejny szkic, miasto przyszlosci + stary szkic (sprzed 2 lat):
Napisano 29 Październik 200519 l Lelen czyzbys zakladal ze czeka nas duza zaglada z tym miastem przyszlosci?:)
Napisano 29 Październik 200519 l time for me my friends :D taki szybki obrazek - widoczek - z psychodeliczynym słonkiem :)
Napisano 29 Październik 200519 l Długo nic nie rysowałem chyba ze 1 miesac a moze dluzej nie wiem, taki rysuneczek trochemniej niz 2h... tło do dupy ale juz mi sie niechcialo skrobac i zostawilem tak jak jest cyli lipnie...
Napisano 29 Październik 200519 l miwt - no tak sobie to wyobrazam, pierwsze objawy juz sie spelnily (kaczor prez.) ;)
Napisano 29 Październik 200519 l nie wiem czemu ale czuje nieodpartą chęć ustawienia z leander'owskiego speeda na tapetę :) świetne. ---------- i stało się :) świetne leander!
Napisano 29 Październik 200519 l leander: bardzo ladne, chociasz noga wyglada na przydluga :DD ale tylko pogratulowac takiej nogi ;> lord_saskybody: takie to mroczne :-) kamil_411: jakbyś nad tłem popracował to by bylo ekstra, :-) a od zanizania poziomu to ja jestem! :F
Napisano 30 Październik 200519 l Jako iz jest to moj ulubiony dzial, wrzucam tu speeda! moze jeszcze jutro go poprawie! JoKeR
Napisano 30 Październik 200519 l ej misiekhc, wez nie wrzucaj takich fajnych prac zaraz po mnie ;D:D ;-)
Napisano 30 Październik 200519 l No kurde zebym ja zawsze musial wstawiac prace po takich pracach! JoKeR
Napisano 30 Październik 200519 l misiek. wypas na maxa;) zajebisty klimat zarowno pierwszego jak i drugiego:) zdecydowanie jak dla mnie najlepsze speed ostatniego czasu;]
Napisano 30 Październik 200519 l no, niestety zajebsite :/ az odechcialo mi sie moich szitów pokazywac :/ ;( DLACZEGO MI TO ROBISZ?! :F :P
Napisano 30 Październik 200519 l fakt ten ostani speed z bordzista jest lepsiejszy imho od poprzedniego poprzedni mi nie spasowal jakos :) teraz moje 1.5 gorsza (niestety z referki ;-) :
Napisano 30 Październik 200519 l misiekhc -> świetny klimacik, przy poprzednim aż mi się na usta cisnęło "scream for me!..." ;-) deseczka też fajna (mniej mroczna ale 3ma klimat) grats ortheza -> fajna pracka, szczególnie usta :], ile czasu Ci to zajęło? pozdro 4 all \,,/ >_
Napisano 30 Październik 200519 l sammael_at- nie zalamuj sie :p i pokazuj pracki bo inaczej staniesz w miejscu i wtedy dopiero bedzie kiks:)
Napisano 30 Październik 200519 l referka znleziona na devianarcie. obrazek zajal jaka 1h. mialo kilka podejsc :]
Napisano 30 Październik 200519 l leander thx, Ty sobie tez nieglupio poradziles ;-) naoliwiles jej troszke biust co przecietnego erotomana kreci zawsze:) misiek: super ten pierwszy, ile maziales to?
Napisano 31 Październik 200519 l senks all mant-raz- te monochromy to mi lajtowo ida jakos 20-30 minut, chyba na razie na jakis czas przerzucam sie na b&w i jeszcze na sen zeby nie wrzucac tekstu tylko, ...corny karakter:
Napisano 31 Październik 200519 l Misiekhc, jak ja kocham takie mazy, ten ze snowbordzistą jest świetny :) pozdrawiam
Napisano 31 Październik 200519 l moshspeed!!!! :D hardcore pride! po %: edit: ale badlo... Za tą prackę to Cię teraz uwielbiam ;) Pracka świetna... a i temat ostatnio mi dosyć bliski ;) Sam bym się nie podjął przedstawienia motywu moshu (za mało jeszcze umiem)... ale aż chciałbym sobie ponosić taki obrazek na koszulce ;) Tylko nie rozumiem dlaczego niby po %... bo jeśli chodzi o picie to hc zwykle nie piją - zwłaszcza jeśli są sXe ;). Ps Mogłeś dodać jeszcze jakiegoś gościa lecącego ze sceny na plecy w tłum ;).