arturros Napisano 10 Grudzień 2005 Share Napisano 10 Grudzień 2005 bla bla bla dobranoc panom i paniom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gildor Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 Witam Jakis czas mnie nie bylo..a ze sporo fajnych rzeczy tu wrzucacie to ja teraz cos od siebie... Gambit: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutekfiutek Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 hmm.. takie coś co w 10min na szybko zrobiłem dodam że nie miałem żadnych zdjęć premiera, a poglądy mam raczej lewicowe... to chyba coś z podświadomością;) BTW: namalowałem to na takim fajnym DARMOWYM programiku ArtRage - taki mini painter. całkiem fajny tyle że chłopaki co go robili chcieli chyba za dokładnie symulować malarstwo (np nie można zmienic rozmiaru płótna w czasie malowania itp) Zawsze to uczciwiej niż piracki Photoshop... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 dla przypomnienia corela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 zolnierzyk w wodzie ;] 45 minut photoshop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 maciekG - ten pierwszy fajny EDIT: to ja przy różnych bardziej lub mniej codziennych czynnościach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 take szybke ...ref used pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 no to taki 20 min speed przed snem:) pewnie kazdy zna ten obrazek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 robot na speedpainting na 3dtotal, z poważnie zwaloną perspektywą w lewym górnym rogu, oraz niewinne ofiary z wykładów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 To moje popułnocne dzieło. Kumpel mówi ze zryty jestem na maxa :D w pewnym sesie tak na maxa 8 :D pozdrawiam Ania -> mistrzostwo świata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 gutekfiutek- ta twoja pracka w artrage'u naprawdę genialna- widać, ze znasz się na rzeczy, potrafisz szybkimi pociągnieciami pedzle uzyskac formę. Amrun- jak zawsze świetne:) i taka swinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hyttry Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 hmm chyba nos mi wyszedl najlepiej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 no to teraz kolejny widoczek:) taki speedzik kolo 20 minutek:) kolegaalek - fajna swinka:) hyttry - mi sie podoba 1 oczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 fajna swinka alek :] tylko ten zolty kolor mi nie pasuje cos :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gildor Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 hehe to ja tez swinie, tylko troche inna ;-) i zbieg okolicznosci z tym, ze kolegaalek tez namazal swinke, bo ja moja narysowalem jakos wczesniej ale nie mialem zamiaru jej tu wrzucac, ale potem jak widzialem ze jedna juz jest... no to moja tez bedzie ;P pare minut w ps pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 14 Grudzień 2005 Share Napisano 14 Grudzień 2005 Nieźle panowie, ja trochę tradycyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokov Napisano 14 Grudzień 2005 Share Napisano 14 Grudzień 2005 pod b. dlugiej przerwie - szybki rys, niestety myszka + wolny laptop a tutaj ostatnio bardzo fajne pracki, poziom rosnie pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nogood Napisano 14 Grudzień 2005 Share Napisano 14 Grudzień 2005 gej polykacz szkic i na tym sie skonczylo:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 nacisk na dobor kolorkow, wyszlo jak zawsze :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brolias Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 Coś w klimatach świątecznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 To ja też coś świątecznego :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aras Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 Łowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 @_@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolipop Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 takie sobie cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 EXTREME ;) kosiarka taka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 huh wesolych swiat gotham :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 a teraz dokończę dżin z tonikiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 kolegaalek: rewelacyjna świnię nam podrzuciłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gd18 Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 taki rysunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 pierwsa pracka tabletem i pierwsza w painterze, pierwsze próby zapoznania się ze sprzętem i pogramem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 Ostatni powrót z knajpy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 Gotham od razu poczulem klimat świąt. Avanger twoja kosiarka budzi grozę. Ode mnie kilka szkicy z podróży, niektóre rysowałem w pociągu i troszke trzęsło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 no i jeszcze dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 macie ludzie karpia na swieta :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gildor Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 witam weedlog tymrazem nie "facet co se stoi" tylko "lampa co se stoi" ? ;p fajne ;] ja ostatnio troche nagrobkow rysowalem dla scholandzkiego cmentarza, to pokaze: w tym drugim proporcje tego aniolka troche kopniete;-) ale musialem sie spieszyc z rysowaniem i nie mialem czasu poprawiac :] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 dobra chwile przy tym siedzialem. Ale wreszcie splodzilem to, co mi od dluzszego czasu po glowie chodzilo - no, i dorobilem sie kilku nowych, bardzo fajnych brushy :D aha - brushe, jakby kogos interesowalo: http://d48.yousendit.com/D/3R2N4JT6M6QLE0CV22QNZVEXJQ/Drakula_foliage.abr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 taki obrazek-sciema ode mnie bo chcialem napisac ze deusowi fajnie wyjszlo, a weedloga ma niezly klimat, do tego kolegaalek naprawde fajna zrobil swinie, i przypominam, ze KAZDY POST BEZ OBRAZKA BEDZIE KASOWANY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brolias Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 Taki sobie zniwiarz. W razie problemow rozczytania obrazka to psize ze to cos okragle to jest czapka i on ma glowe tak pochylona ze jedynie czapke widac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 Monotematycznie takie znowu zapodam speedziki Pierwszy to projekt do obrazu olejnego na sciane dla mamy:](pokaze jak zrobie:D btw bedzie chyba kolorowy a nie b/w) a drugi to taka tam pierdola. pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 a tu takie studium szmatki:) dla odmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hyttry Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 misiek, weed - super speedki (jak zawsze ;) Deus - coraz lepiej ;) Wesolych swiat i szczesliwego nowego roku -co by w nastepnym wszystkim lepiej speedy wychodzily I pan zoltko (sory za kolor ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 Scatmax: czaaaaad! Łukasz Misztela: miła odmiana :) Tez szmatke zrobie przy nastepnej okazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 19 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2005 Pomiedzy sprzataniem a wypadem na Konga, przeplatane pogaduchami na necie. Syf na moim biurku, z naturki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 bigleb...w pierwszej chwili zastanawialem sie, czemu wrzuciles zdjecie :D:D:D swietne swiatlo. Scatmax, painter? jaki brush ? No i moje zmagania z nowymi brushami & technika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 Leander,Bigleb,Deus:Wypas! Deus:painter7 a brush to zwyczajnie areograf z wlaczonym opacity na pressure i w razie potrzeby zmieniam miekosc pedzla i ten "dab type" na pallete knife albo circular.w gruncie rzeczy tylko tego urzywam bo photoshop mi sie tnie:D a inne pedzle w p7 tez jakies takie dupne...:D paint to post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 ponakładałem przypadkowo kilka filtrów na szkic i wyszlo mi take brzytkie dziwne cuś. Łukasz wspaniałe studium aż bym wytarł ręce Leander Jazzowo :) Deus jakim aparatem zrobiłeś to zdięcie ;)? Scatmax świetnie dopracowałeś twarz :) chyba malowałeś po zdięciu tego zamachowca :D edit: dorzucam szkic (ostrzelany Nodashi pod naciskiem Yari Ashigaru) do posta niżej: Łukasz pięknie błogi spokuj mógłbym patrzyć godzinami na tą szmatkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 no to ja dalej w tym temacie teraz kolorek leander fajne fajne szkoda ze nie kolorek;( Deus - bardzo mile z glowy czy z referki?? Scatmax- czekam na ten olej:) WWWoj - jakos mi przyszy na mysl szkice z Warhammer-a biglebowsky - fajne kolorki!kolorki:) - ucz mnie:Pbede Twym padawanem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prorok601 Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 taka pieciogodzinna martwa, szmatka jest i garnek jakiś... olej na plycie, okolo 60 X 80 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 Scatmax - jakos mi nie wychodzi tak fajnie jak Tobie :P WWWoj - no comment.. =] Lukasz - NIGDY nie korzystam z referek :) No i meczenia techniki ciag dalszy... mam nadzieje, ze wreszcie uda mi sie przelamac i narysuje jakas postac :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 a tam z tylu, w centrum to kto stoi? i ja cos wrzuce, pierwszy raz bo tableta mam od tygodnia i malo jeszcze nim robilem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi