Napisano 11 Grudzień 200519 l Witam Jakis czas mnie nie bylo..a ze sporo fajnych rzeczy tu wrzucacie to ja teraz cos od siebie... Gambit:
Napisano 11 Grudzień 200519 l hmm.. takie coś co w 10min na szybko zrobiłem dodam że nie miałem żadnych zdjęć premiera, a poglądy mam raczej lewicowe... to chyba coś z podświadomością;) BTW: namalowałem to na takim fajnym DARMOWYM programiku ArtRage - taki mini painter. całkiem fajny tyle że chłopaki co go robili chcieli chyba za dokładnie symulować malarstwo (np nie można zmienic rozmiaru płótna w czasie malowania itp) Zawsze to uczciwiej niż piracki Photoshop...
Napisano 11 Grudzień 200519 l maciekG - ten pierwszy fajny EDIT: to ja przy różnych bardziej lub mniej codziennych czynnościach
Napisano 12 Grudzień 200519 l robot na speedpainting na 3dtotal, z poważnie zwaloną perspektywą w lewym górnym rogu, oraz niewinne ofiary z wykładów.
Napisano 12 Grudzień 200519 l To moje popułnocne dzieło. Kumpel mówi ze zryty jestem na maxa :D w pewnym sesie tak na maxa 8 :D pozdrawiam Ania -> mistrzostwo świata :)
Napisano 13 Grudzień 200519 l gutekfiutek- ta twoja pracka w artrage'u naprawdę genialna- widać, ze znasz się na rzeczy, potrafisz szybkimi pociągnieciami pedzle uzyskac formę. Amrun- jak zawsze świetne:) i taka swinka
Napisano 13 Grudzień 200519 l no to teraz kolejny widoczek:) taki speedzik kolo 20 minutek:) kolegaalek - fajna swinka:) hyttry - mi sie podoba 1 oczko
Napisano 13 Grudzień 200519 l hehe to ja tez swinie, tylko troche inna ;-) i zbieg okolicznosci z tym, ze kolegaalek tez namazal swinke, bo ja moja narysowalem jakos wczesniej ale nie mialem zamiaru jej tu wrzucac, ale potem jak widzialem ze jedna juz jest... no to moja tez bedzie ;P pare minut w ps pozdrawiam
Napisano 14 Grudzień 200519 l pod b. dlugiej przerwie - szybki rys, niestety myszka + wolny laptop a tutaj ostatnio bardzo fajne pracki, poziom rosnie pozdr.
Napisano 17 Grudzień 200519 l pierwsa pracka tabletem i pierwsza w painterze, pierwsze próby zapoznania się ze sprzętem i pogramem
Napisano 17 Grudzień 200519 l Gotham od razu poczulem klimat świąt. Avanger twoja kosiarka budzi grozę. Ode mnie kilka szkicy z podróży, niektóre rysowałem w pociągu i troszke trzęsło :)
Napisano 18 Grudzień 200519 l witam weedlog tymrazem nie "facet co se stoi" tylko "lampa co se stoi" ? ;p fajne ;] ja ostatnio troche nagrobkow rysowalem dla scholandzkiego cmentarza, to pokaze: w tym drugim proporcje tego aniolka troche kopniete;-) ale musialem sie spieszyc z rysowaniem i nie mialem czasu poprawiac :] pozdrawiam
Napisano 18 Grudzień 200519 l dobra chwile przy tym siedzialem. Ale wreszcie splodzilem to, co mi od dluzszego czasu po glowie chodzilo - no, i dorobilem sie kilku nowych, bardzo fajnych brushy :D aha - brushe, jakby kogos interesowalo: http://d48.yousendit.com/D/3R2N4JT6M6QLE0CV22QNZVEXJQ/Drakula_foliage.abr
Napisano 18 Grudzień 200519 l taki obrazek-sciema ode mnie bo chcialem napisac ze deusowi fajnie wyjszlo, a weedloga ma niezly klimat, do tego kolegaalek naprawde fajna zrobil swinie, i przypominam, ze KAZDY POST BEZ OBRAZKA BEDZIE KASOWANY
Napisano 18 Grudzień 200519 l Taki sobie zniwiarz. W razie problemow rozczytania obrazka to psize ze to cos okragle to jest czapka i on ma glowe tak pochylona ze jedynie czapke widac :D
Napisano 18 Grudzień 200519 l Monotematycznie takie znowu zapodam speedziki Pierwszy to projekt do obrazu olejnego na sciane dla mamy:](pokaze jak zrobie:D btw bedzie chyba kolorowy a nie b/w) a drugi to taka tam pierdola. pozdrowienia
Napisano 19 Grudzień 200519 l misiek, weed - super speedki (jak zawsze ;) Deus - coraz lepiej ;) Wesolych swiat i szczesliwego nowego roku -co by w nastepnym wszystkim lepiej speedy wychodzily I pan zoltko (sory za kolor ;)
Napisano 19 Grudzień 200519 l Scatmax: czaaaaad! Łukasz Misztela: miła odmiana :) Tez szmatke zrobie przy nastepnej okazji.
Napisano 19 Grudzień 200519 l Autor Pomiedzy sprzataniem a wypadem na Konga, przeplatane pogaduchami na necie. Syf na moim biurku, z naturki.
Napisano 19 Grudzień 200519 l bigleb...w pierwszej chwili zastanawialem sie, czemu wrzuciles zdjecie :D:D:D swietne swiatlo. Scatmax, painter? jaki brush ? No i moje zmagania z nowymi brushami & technika.
Napisano 19 Grudzień 200519 l Leander,Bigleb,Deus:Wypas! Deus:painter7 a brush to zwyczajnie areograf z wlaczonym opacity na pressure i w razie potrzeby zmieniam miekosc pedzla i ten "dab type" na pallete knife albo circular.w gruncie rzeczy tylko tego urzywam bo photoshop mi sie tnie:D a inne pedzle w p7 tez jakies takie dupne...:D paint to post
Napisano 19 Grudzień 200519 l ponakładałem przypadkowo kilka filtrów na szkic i wyszlo mi take brzytkie dziwne cuś. Łukasz wspaniałe studium aż bym wytarł ręce Leander Jazzowo :) Deus jakim aparatem zrobiłeś to zdięcie ;)? Scatmax świetnie dopracowałeś twarz :) chyba malowałeś po zdięciu tego zamachowca :D edit: dorzucam szkic (ostrzelany Nodashi pod naciskiem Yari Ashigaru) do posta niżej: Łukasz pięknie błogi spokuj mógłbym patrzyć godzinami na tą szmatkę
Napisano 19 Grudzień 200519 l no to ja dalej w tym temacie teraz kolorek leander fajne fajne szkoda ze nie kolorek;( Deus - bardzo mile z glowy czy z referki?? Scatmax- czekam na ten olej:) WWWoj - jakos mi przyszy na mysl szkice z Warhammer-a biglebowsky - fajne kolorki!kolorki:) - ucz mnie:Pbede Twym padawanem;)
Napisano 19 Grudzień 200519 l taka pieciogodzinna martwa, szmatka jest i garnek jakiś... olej na plycie, okolo 60 X 80 pozdrawiam
Napisano 19 Grudzień 200519 l Scatmax - jakos mi nie wychodzi tak fajnie jak Tobie :P WWWoj - no comment.. =] Lukasz - NIGDY nie korzystam z referek :) No i meczenia techniki ciag dalszy... mam nadzieje, ze wreszcie uda mi sie przelamac i narysuje jakas postac :/
Napisano 19 Grudzień 200519 l a tam z tylu, w centrum to kto stoi? i ja cos wrzuce, pierwszy raz bo tableta mam od tygodnia i malo jeszcze nim robilem :)