Napisano 13 Wrzesień 200618 l pelno brushy, ulica za domem i texturka kostki brukowej - refkki troszke. JoKeR
Napisano 14 Wrzesień 200618 l swietne prace ludzie yookeer: żadnych filtrów ani referek nie uzywam tylko podstawowe brushe z fotoszopa i na koniec autopoziomy troche wymazywane z detalem na razie słabo sobie radze :( basen jak basen ;) ulica za domem fajniejszy klimat ma pzdr
Napisano 14 Wrzesień 200618 l WWWoj - moim zdaniem za duzo filtrow, a za malo swiatlocienia i detalu... Moze to wam sie bardziej spodoba: JoKeR
Napisano 14 Wrzesień 200618 l do speedow to nie nalezy ale nie chcialem zasmiecac forum nowym tematem, co do koloru skory to nadal to trenuje..choc refka byla dosc jasna pozdr!
Napisano 14 Wrzesień 200618 l Ładne te Wasze obrazeczki ;), Ania piekny ten widoczek, przymiarka do 3D?? a tukej mała próbka walki z kolorem i anatomią do tematu zaczętego gdzieś na forum i dalej rozwijanego . . . no ref . . . Pozdrawiam
Napisano 14 Wrzesień 200618 l McMiriam - nie przymiarka, ale ćwicze rysować tabletem. następne (speed painting na 3dtotal - katastrofa morska) i idę spać.
Napisano 15 Wrzesień 200618 l Bez referki... pomysł własny też jakiś speed :D Edit: pracowałem myszką :p
Napisano 15 Wrzesień 200618 l Witam wszystkich. To w kwestii przywitania :) Moje początki z tabletem. od czegoś trzeba zacząć.
Napisano 16 Wrzesień 200618 l widze sporo mnie minelo:) ptasior- fajne te rysunki, szczegolnie ten przedostatni
Napisano 16 Wrzesień 200618 l moja pierwsza speed pracka, i wogole jedna z pierwszych w PS ,poprosze jakies rady :)
Napisano 16 Wrzesień 200618 l kolegaalek: chcialbym miec chociaz czesc twojej wyobrazni:O zrobilem male zmiany:
Napisano 17 Wrzesień 200618 l Robione old fashioned way;) dla kumpeli na urodzinki :) 2h :/ Pozdrawiam
Napisano 17 Wrzesień 200618 l Maniak S ....uzyłbym innego słowa ale zabronione ;P super ,,wysmienite,,zarabiste;; ;P A to mozecie ocenic na moim wątku;P
Napisano 17 Wrzesień 200618 l no to troszke wiecej niz spid, jak znajde chwilek czasu zrobie z tego pelna pracke :-)
Napisano 17 Wrzesień 200618 l cholibka no, praktycznie nie ma po co przychodzic :/ stara ekipa sie wykruczyla prawie cala, coraz mniej fajnych prac ;F eh, "gdzie się podziały..." ptp;
Napisano 20 Wrzesień 200618 l szybki zarys dlugopisem, potm dorwalem olowek to podcieniowalem i na koncu curvesy: a tu szybki koncept:
Napisano 21 Wrzesień 200618 l kwiatek który nie pasował... , i musiałem go wymazać :( trudno trzeba byc twardym.
Napisano 21 Wrzesień 200618 l Drugi mój speedzik, troche podpatrzone z gazetki. Jakbym mół prosic o jakies rady :)
Napisano 22 Wrzesień 200618 l a tutaj taki mój malutki spiiidzik w dosłownym tego znaczeniu, armagedon:P Pzdr!