maciekG Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 daroz fajnie kolory dobrane... bigleb nie marudz :) ode mnie tym razem sielski landszaft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmo22 Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 "nudzilem sie w pracy" cz.5 btw mazianie myszka zaczyna mnie juz irytowac super pracki chlopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 28 Czerwiec 2007 Share Napisano 28 Czerwiec 2007 Daroz : super kolorki Ci wyszly...jestem pod wrazeniem :) Biglebowsky: thnx :) musze sprobowac takiego czegos... maciekG: niezla przestrzen w tym ostatnim a tu taka malo kolorowa panna : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 28 Czerwiec 2007 Share Napisano 28 Czerwiec 2007 niezle dajecie rade chlopaki. fajnie ze watek sie kreci wciaz :) daaawno mnie tu nie bylo. ostatnio cos w ogole malo malumalu u mnie. ale to jednak fajna zabawa. daliscie mi motywacje zeby znow cos nabazgrac. inspirowane mullinsowymi "harkonnenami" i "uczta baltazara" rembrandta: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 29 Czerwiec 2007 Share Napisano 29 Czerwiec 2007 hmmm bardzo szzybkie to bbylo jak ktos chce sie pomeczyc to moze dokonczyc.: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmo22 Napisano 29 Czerwiec 2007 Share Napisano 29 Czerwiec 2007 z cyklu "nudzilem sie w pracy" cz.7 sorki za ten helikopter blizej ale nie chcialo mi sie juz malowac nowego i skopiowalem ten mniejszy zeby zapchac dziure :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 29 Czerwiec 2007 Share Napisano 29 Czerwiec 2007 maciekG-> fajne swiatelko leszke_lenia-> podoba mi sie ze dajesz w 2 wersjach kolor/b&w:) obydwa fajne i widac ze Twoje Elmo22-> i co z tego ze kopiowany? dobrze wyglada efekt rozmycia tego pierwszego-ala z filmu :D kengi-> mogles jeszcze bardziej wyciagnac twarz :) teraz cos ode mnie: cwiczen kobit ciag dalszy, tym razem fota bardziej mi pomogla raczej w wyciagniu kolorow niz w przemalowaniu calej babki jaka byla na zdjeciu totez pojechalem ją raczej po swojemu zerkajac na ukladanie sie ewentualnie wlosow, ich miejscowe kolory itd. czas ~1h 15min pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmo22 Napisano 29 Czerwiec 2007 Share Napisano 29 Czerwiec 2007 Daroz - bardzo fajne te wloski :) widze ze tablecik nie stygnie z cyklu "nudzilem sie" cz.8 taki maly UH-1 :) w sumie to namazianie go trwalo ciut dluzej niz normalny speed, ale wrzucam bo widze ze jest popyt na ten sprzet. btw znowu polecialy mi proporcje :/ Eco - ;) polataloby sie .. ehhh. zis łan for ju. pozdro aha. link do oryginalu http://www.namsa.nato.int/gallery/systems/UH1_huey_afghanistan.jpg zeby znowu nie bylo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 30 Czerwiec 2007 Share Napisano 30 Czerwiec 2007 \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raiden8 Napisano 30 Czerwiec 2007 Share Napisano 30 Czerwiec 2007 Zaczęło się od rysunku: Potem photoshop: I osteteczny wynik: Shot at 2007-06-30 Troche nad tym posiedziałem, pozowała mi moja ręka i ASG M-czwórki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 30 Czerwiec 2007 Share Napisano 30 Czerwiec 2007 taki raczej speed-sketch: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azakiel Napisano 30 Czerwiec 2007 Share Napisano 30 Czerwiec 2007 wrzucam machniętego przed chwilą (w około 30 minut) przemiłego pana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 30 Czerwiec 2007 Share Napisano 30 Czerwiec 2007 Daroz: na tej ostatniej nie podobają mi sie te zostawione slady pedzla..troche brudno sie robi.... Łukasz Jaskólski: nom, niezly stwor :) nie wiem tylko czy aby ten ksiezyc?..nie za bialy...a w ogole to moglbys sie nie obijac tyle..i wrzucac wiecej swoich malunkow.... :D elmo22 : ostatni helikopter swietny :) Raiden8: pokombinuj z kontrrastem...bo poki co blado strasznie :] taka malowanka szybka(15minut)..mial byc samolot :D : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 30 Czerwiec 2007 Share Napisano 30 Czerwiec 2007 hejo:) to tak na szybko przed snem landszafcik;) dobrej nocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 1 Lipiec 2007 Share Napisano 1 Lipiec 2007 @Azakiel: a bo i tym komiksem inspirowane ;-) pogrzebałem w kolorkach (bawiąć się jednocześnie airbrushami w painterze): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 1 Lipiec 2007 Share Napisano 1 Lipiec 2007 Ładnie tu się dzieje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Lipiec 2007 Share Napisano 1 Lipiec 2007 kot murek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 leszek_lenia-> tez musze jakiegos samolotowego speeda zrobic :D fajne fajne slizgi-> podoba sie ale cos nie czuje glebi za tymi drzewami-wlasciwie co tam sie wogole dzieje, jesli:P to gory to wygladaja one troche jakby wrastaly w drzewa.... to ode mnie: dzis tak przygodowo troche... szybkie zleconko wykonane w 3h. Zastanawiam sie czy jeszce cos dlubac bo to jest w sumie speed choc jak miala byc szybka realizacja to jest :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 2 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 misiekhc super, zainspirowałem sie i tez zioma z mieczem machnąłem :) biglebowsky mmm... cudo, chce miec takie biuro, widze tylko jeden błąd, powinny byc dwie butelki :p Shot at 2007-07-03 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 Mialo byc na speedowa ksiezniczke ale sie ne wyrobilem :/ Pewnie wroce do tej scenki jeszcze bo m isie nawet podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 biglebowsky jakieś dziwne to okno. ale krzesło ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 biglebowsky:tiaa :) nie no ten lakier na biurku nawet fajny :P wojo: no niezle dynamiczny ten ziom omen: supa , dałbym takie same flagi na 2 okret i śjakieś światełko od lewej kome: respect :) arturros: wiecej odcieni tej zieleni no i te blizsze listki ciemniejsze leszek: jeszcze 5 minut detalowania (np maski) by sie przydało i wlosy jakims wlochatym bruszem, pozatym cacy środowy mech: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 dzieki lukasz za rade tym razem sie poprawilem mam nadzieje... zainspirowala mnie pracka jednego z naszych forumowych wymiataczy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 hu ha dzialacie ostro na smutno;) Shot at 2007-07-04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 swietne prace panowie ;) koło 2 godzin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 Wiem że Omen też dziobie Mecha...więc zrobię mu przedpole to może razem dokopiemy temu monsterowi którego namalował Łukasz. PS, 33 min plus minutka n brudzenie teksturami. Pierwszy raz to coś wrzucam.....więc jest okazji żeby coś napisać. Uwielbiam ten watek i często tu zaglądam. Sam nie postuję bo speed to nie dla mnie, ale znajduję tu wiele inspiracji :) Pozdrawiam Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 Bo my tu, zainspirowani Lukaszem, taka mala mechaniczna rewolte robimy :D No i Transformersy ida ;] Chcilem rogi domalowac ale Dzakass poganial :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 to ja tez sie podłączam do tej mechaniki, bo prace inspirujące :) Shot at 2007-07-05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 EDIT: Rysuje skala szarości a potem dodaje color layer to dobra technika?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 No nieźle chopaki :D Jakkas - zacny robocias; zupełnie jak z oldskulowego sci fi dorzucic jeszcze amerykanskie city rozbiegane ludziki i godzille w tle :D Omen - chybam zauwazyl trojkatnego brusza no i pracka ma kopa i fajny podział na plany tylko rogów nima Woj - super ta dynamika kompozycji i postaci i mech ma ciekawy dizajn , jedynie malowanie pedzlem nieprzezroczystym troche zubaża prace Arturros - no lepiej , ale kolorki dalej wyprane - w cieniach dawaj bardziej nasycone kolory i ogolnie przydałoby sie poglebic cienie Koniu - przede wszystkim na poczatku malowania walnij jakis kolor na tło Tortur - hmm mimo ze smutno to dobrze jest :) Daroz - kompozycja troche nie teges i chyba za duzo tego samego pedzla ( ten ze zmienną przezroczystoscia i rozmiarem raczej srednio sie nadaje do budowania form ) Kraszer- bym tu podzialał taką ciemna czerwienią światla odbitego na tych czarnych konturach pierwszego planu i jakos tak pusto przy ognisku mentor mode off taki msciciel z babilonu ( w sumie to overpaint na moim pierwszym tabletowym dziele ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 Jakkas , Omen: fajne robociki :) Dawno nic nie wrzucalem tu. niecala godzinka na bazie referki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 takie szkice szybkie do platformowki, na podstawie filmu "mumia 3" ,który ponoc ma sie rozgrywac w chinach :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 Z cyklu "zgadnij jaki film dzis widzialem" :P Chcialem skroty z referki pocwiczyc ale sreeeednio jestem z tego zadowolony :/ edit: I zeby nie bylo ze "OmeN szybki jest" to ten speedpainting nie byl taki znowu speed :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 heja nie wiedziałem co z tym dalej począć to zostawiam jako speedy. ok. 50min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 W sumie speed bo zeszło się godzinkę :) FOREVER YOUNG :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 mayk hehe wypasik na maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 nom :) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 ciekawie sie tu dzieje musze przyznac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
o r o Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 za dobre pracki, trzeba przywrócić równowage wszechświata, ale oto już jest superoro ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 taki szybki ziom z wielkim nosem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.ZE Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 swietne prace,podziwiam ktos moze mi pomoc z twardymi brushami,i metalowymi powierzchniami prosze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 Mrrr, na ostatnich stronach nie brakuje słodyczy, aż nie wypada się rozdrabniać :). Ode mnie maziuch-gapcio z fotowej ref. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi