ICE Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 Jakis tam brainfart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozrack Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezzed Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 Ice fajne te trzy ostatnie i piesio AravaL tak nie można, aż krępuję się teraz wrzucać swój bazgrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozrack Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 (edytowane) Dezzed klimat na duży + I ostatni na dzisiaj /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// EDIT: A teraz troszkę inne podejście do koloru Edytowane 13 Styczeń 2010 przez rozrack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 13 Styczeń 2010 Share Napisano 13 Styczeń 2010 dezzed - super ----------- no i wiadomo co... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 A ja tak. Na pochybel ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 takie tam zgapione z youtuba ćwiczenie prostych kolorków: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 (edytowane) leszek_lenia: swietny ten niebieski landschaft, przypominaja sie prace biglebowskiego z poczatku watku. Przy okazji, to juz 9969 post tutaj, zblizamy sie do 4 zer :) Luzny szkic do miedziorytu, żebra przeklejone z obrazka znalezionego na google Edytowane 15 Styczeń 2010 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 test brasza śmieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 leszek fajnie prażą te ostatnie ! ode mnie twarzowiec: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 Leszek cudne te landszafty. Ode mnie taki mały praktice: //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bladolicy Napisano 18 Styczeń 2010 Share Napisano 18 Styczeń 2010 Dajecie czadu! Ja dopiero stawiam pierwsze kroki. Mały speedzik ode mnie :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Takie ćwiczonko waloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Niezle Uriel, evule sa najlepsze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 (edytowane) a to już pewnie widzieliście podkład czarno-biały wykonany na tutejszy speed painting, jakoś bardziej do mnie przemawia niż po wybarwieniu ciekaw jestem waszej opinij Edytowane 20 Styczeń 2010 przez Uriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 od miesiąca lezy u mnie nowy pentagram Virtuoso, ale jakos nie mialem czasu i chęci - dwie wprawki z nacisku. Na krawędziach mam jakies martwe punkty i łapa boli (razem 25min, od 5 lat nie mialem tabletu w dłoni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 tu jeszcze wyciaganie z czarnego, nigdy tego nie cwiczylem, ale skoro mi sie pomalowalo na czarno to maznąłem. nie wiem czy to speed, ale zajął może minutę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bladolicy Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Icecold, świetny styl i klimat :) Ćwiczę dzisiaj i wspomagam się referką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 dawno mnie tu nie było =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Witkowski Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 joł fajnie siem tu dzieje Panowie , a wiec tak : Uriel: na Twoim miejscu pokombinowal bym z kontrastem..wiesz tak tu i tam dac konkretna czern.biel.,..to by bardzo pomoglo Twoim pracom :] icecold: widze ze zaczynasz bawiac sie powazniej w textury :D tylko wiesz zebys sie za bardzo w nie nie wpedzil bo zamiast wejsc w szczegol to przyslonisz jakas fakturka idac na latwizne.. wiem z wlasnego doswiaczenia :) do dzis tak mam :D a zatem uwazaj ;)poza tym za bardzo wyostrzasz te prace. ola-f : za refki i do roboty :) Bladolicy: no troszke plasko.ale ku dobrej stronie zmierzasz :) wiecej cwiczen zalecam :) Mant-raz : fajne :] Araval: tez luks :] Ł.Witkowski: szkoda ze nie ma wiecej sladow :) kolorki ciekawe. a ja taka okladke na zajecia zrobilem...typograficzne zabawy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 ola-f : za refki i do roboty :) dzieki ale nie uznaje refek w pracy niekomercyjnej :) pierwszy z serii zmróż oczy, drugi to plakat wyborczy (dzinsy dla wszystkich) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 galernik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valof Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 jak na początkującego to jak wypadam? :s Proszę o rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Ola-f rozzniszczyles mnie tym speedem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 (edytowane) icecold bardzo dobre Edytowane 24 Styczeń 2010 przez eco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozrack Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 Zapodam scenę z bajki :) po mojemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 Jak wy to mowicie, dla odchamienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 przepraszam, ze nie z "refki" :* 12min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 25 Styczeń 2010 Share Napisano 25 Styczeń 2010 Ostatnie co ciekawsze speedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebel Napisano 25 Styczeń 2010 Share Napisano 25 Styczeń 2010 Farvus .. niezłe te ostatnie! Szczególnie 2 i 3 mi się podobają :). jakoś tak z głowy wyskoczyło: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 25 Styczeń 2010 Share Napisano 25 Styczeń 2010 O Farvus dobrze znowu cie widziec, prace jak zwykle na poziomie. A tu taki maly szit odemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebel Napisano 25 Styczeń 2010 Share Napisano 25 Styczeń 2010 Ładnie Ice! Fajne kolorki i czaszeczka na ramieniu ;}. znowu szybkie b&w z główki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Matejko77 Napisano 26 Styczeń 2010 Share Napisano 26 Styczeń 2010 Czesc wam wszystkim! Jestem nowy tutaj,nazywam sie Mateusz i mieszkam w szkoplandzie. Bardzo sie ciesze ze znalazlem ten Polski forum i mam nadzieje ze sie tutaj duzo naucze. Ale z tego co tu widzialem jestem tego wiecej niz pewien. Na poczatek taki maly szkic w painter,oczywiscie autoportret! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rondo Napisano 26 Styczeń 2010 Share Napisano 26 Styczeń 2010 spoko rysun Matejko, dawaj więcej znowu mnie wzięło na speedy ostatnio, wczorajsze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 26 Styczeń 2010 Share Napisano 26 Styczeń 2010 rondo ty wariacie - francja elegancja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Matejko77 Napisano 26 Styczeń 2010 Share Napisano 26 Styczeń 2010 rondo dziekuje,mam ich jeszcze kilka. Te twoje speddy tez mi sie podobaja.Bylem na twojej stronie i blogu,swietne prace,masz ciekawy styl. A tu jeszcze jeden szkic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabahadatta Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Matejko77 Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 gabahadatta fajnie wyszlo,swiatlo i atmosferka. Widzialem twoje portfolio i musze powiedziec ze superek,podoba mi sie twoj styl. Tu jeszcze jeden taki z tej bandy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegaj Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Platforma wiertnicza około 60 min flamastrami na B2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barney22 Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 (edytowane) Na wstępie, jako, że jest to mój pierwszy post chciałbym się z wszystkimi serdecznie przywitać. Kilka słów o mnie. W przeszłości miałem dużo wspólnego z rysunkiem, nieco mniej z malarstwem, przez lata zaniedbałem zdolności i przestałęm się rozwijać. Ograniczyłem się właściwie do rysunków ilustrujących architekturę zgodnie z wykształceniem. To co tutaj znalazłem mocno mną wstrząsnęło. Ogrom wspaniałych prac i talentów jest niesamowity. DO tego imponuje wzajemna pomoc, wytrwała praca nad rozwojem. Po zimnym prysznicu przyszła kolej na refleksje, a następnie działania. Chciałbym włączyć się w ten wir pracy i rozwijać umiejętności. Jakiś rok temu zakupiłem tablet, ale po 2 pracach spoczął nie używany. Wczoraj zebrałem siły i coś nakreśliłem, zupełnie bez pomysłu i bez dobrego efektu. Nie bardzo wiem jak efektywnie korzystać z tego urządzenia. Proszę napiszcie, gdzie mogę umieścić moje stare prace i te powstające, w którym dziale mogę liczyć na krytykę. I od czego zacząć? Będę bardzo wdzięczny za uwagi, krytykę i wskazówki. Mentor pilnie potrzebny. Edytowane 29 Styczeń 2010 przez barney22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 I kolejny brudny odemnie Sewer Sweepers. Musze koniecznie poprawic przejzystosc prac, bo sa zbyt brudne i naciapane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 icecold ja też ;] (większość z foty, od mnie tylko kapelusz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 30 Styczeń 2010 Share Napisano 30 Styczeń 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi