Napisano 12 Kwiecień 200717 l ani kliment zamiata :) mozna tu ladnie podzialac z detalami na plaskich powierzchniach co nas kolega robi wysmienicie :) Pozdrawiam
Napisano 13 Kwiecień 200717 l Kliment powinneś zrobić sobie galerie, w której umieszczałbyś swoje militarne cuda. Poważnie mówie. Znalazłeś dziedzine w której nie masz sobie równych. Pozdrawiam
Napisano 13 Kwiecień 200717 l na fotce, ktora zamiesciles, przednia felga wydaje sie byc wieksza... moze to zalezy od wersji pojazdu, moze od zludzenia, ale zwracam na to uwage :)
Napisano 14 Kwiecień 200717 l ile to ma juz trisow?, mam pytanie jak to robicie ze wam kompy wytrzymuja siatke 1-2m, mi juz przy 100k zaczyna kaszlec w okienkach jak przesuwam. pozdro
Napisano 14 Kwiecień 200717 l ile to ma juz trisow?, mam pytanie jak to robicie ze wam kompy wytrzymuja siatke 1-2m, mi juz przy 100k zaczyna kaszlec w okienkach jak przesuwam. pozdro Chować co zbędne :) + cierpliwość
Napisano 14 Kwiecień 200717 l Nonono :) czekam na gasienice... przez kilka minut patrzalem na te kolka i nie moge sie napatrzec- SUPER :D
Napisano 14 Kwiecień 200717 l kliment czy mi sie wydaje czy w tych kolach bez srob siedzi "siergiej babolow" (na dole). model wyczesany jak zwykle :)
Napisano 14 Kwiecień 200717 l mam pytanko jak ty to bedziesz texturowal/shadery skoro wszystko jest wymodelowane z jednego poligona :)
Napisano 15 Kwiecień 200717 l Autor koło napedowe...przyznam ze sie umęczyłem robiąc to z jednego kawałka....:(...ale grunt ze zrobione...okładzina gumowa do poprawy.....:P
Napisano 15 Kwiecień 200717 l fiu fiu, wyszlo calkiem fajnie;), tylko to tam specjalnie tak kanciasto?? czy jeszcze przed MS?? WOGOLE, to myslalem ze tylko ja sie do tej pory mecze przy maxie:)
Napisano 15 Kwiecień 200717 l rewelka :) ja bym sie nie martwił o pozniej ;) zawsze mozna model podzielic przeciez, no jest tyle opcji ze hoho ;d
Napisano 15 Kwiecień 200717 l jakieś nie okrągłe te twoje koło, pokaż na czym się wzorowałeś bo ja takiego nie znalazłem
Napisano 15 Kwiecień 200717 l kliment cos mi sie nie podoba :) zielone --> blad ?? jak tak to czerwony loop go usunie a prawde mowiac zmniejszy :) ale ze nie bedzie sie rzucal w oczy :)
Napisano 15 Kwiecień 200717 l Autor nielot - dzięki juz poprawiłem:D ( aczkolwiek w realu te koła nie były takie idealne...to był odlewany element i czesto były jakieś nierównosci ) mrKrzysiek - koło juz jest okraglejsze jak sie zrenderuje to pokaże a póki co wrzucam referencje na których wzorowałsja ja :) edit: skończone i poprawione:)
Napisano 15 Kwiecień 200717 l ale fele ma to gasienicowe cos:D dobra robota, ale chyba jakos nie przekonam sie do konca do tego twojego nisko-mesh-smoothowego stylu yo! :D
Napisano 17 Kwiecień 200717 l Autor nocny dorobek....pomału zaczyna kaszleć kompik...kurde zawsze tak jest jak zrobie gąski:(
Napisano 17 Kwiecień 200717 l no kliment ale za to gąski wymiatają! nie ma się co dziwić że kompik zaczyna kaszleć :-) pozdro
Napisano 17 Kwiecień 200717 l wydaje mi sie jakby gasiorki byly nadmuchane, mam wrazenie ze sa wieksze niz powinny byc - a moze tylko mi sie wydaje :) generalnie niezla robota, pozdrawiam pionier
Napisano 17 Kwiecień 200717 l jak zobaczyłem gąsienice to sie udławiłem ciastkiem które właśnie jadłem jak dla mnie najlepszy z twoich modeli. niesamowity. jeśli go skończysz to powinien dostać się do Złotej Galerii
Napisano 18 Kwiecień 200717 l Autor dzięki za uwagi panowie..przydają sie, przyjrzałem sie kolejny raz referkom i wziąłem sobie do serca uwage pioniego...rzeczywiscie zrobiłem ogniwka za duze...jak sie siedzi nad czyms długo to człowiek przestaje widziec..juz poprawiłem:) Ile godzin? heh....nie liczyłem czasu bo przy tym czas mi mija szybko....w końcu to moje ulubione zajęcie..:D ( kilkadziesiąt? kilkaset? trzytysiące?:):):) ) render z poprawionymi gąskami: Teraz zabieram sie za małe detale na poszyciu, wnetrze kabiny i bedzie finisz..potem texturki...juz sie boje:)
Napisano 18 Kwiecień 200717 l a ja mam takie pytanie z innej beczki do specjalisty :) czemu w tego typu pojazdach dodawano nie wiem po co te przednie zwykłe koła? Przecież o wiele lepiej było by wydłużyć ciut gąsienice i zrobić pojazd jedynie na gąsienicach, łatwiej pokonywał by przeszkody, a i gumy nie mógł by złapać... więc pytam po co tak? :D
Napisano 18 Kwiecień 200717 l czemu w tego typu pojazdach dodawano nie wiem po co te przednie zwykłe koła? Przecież o wiele lepiej było by wydłużyć ciut gąsienice i zrobić pojazd jedynie na gąsienicach, łatwiej pokonywał by przeszkody, a i gumy nie mógł by złapać... więc pytam po co tak? :D yyyy .. do kierowania ? :D
Napisano 18 Kwiecień 200717 l Autor hahahahahahahahahaha :D qba...strzał w dyche... popłakałem sie: "yyyy" :D:D