Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Raffaello
Napisano

fajnie ci to idzie, aby tak dalej!

• Odpowiedzi 245
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Kliment powinneś zrobić sobie galerie, w której umieszczałbyś swoje militarne cuda. Poważnie mówie. Znalazłeś dziedzine w której nie masz sobie równych.

Pozdrawiam

Napisano

na fotce, ktora zamiesciles, przednia felga wydaje sie byc wieksza... moze to zalezy od wersji pojazdu, moze od zludzenia, ale zwracam na to uwage :)

Napisano

ile to ma juz trisow?, mam pytanie jak to robicie ze wam kompy wytrzymuja siatke 1-2m, mi juz przy 100k zaczyna kaszlec w okienkach jak przesuwam. pozdro

Napisano
ile to ma juz trisow?, mam pytanie jak to robicie ze wam kompy wytrzymuja siatke 1-2m, mi juz przy 100k zaczyna kaszlec w okienkach jak przesuwam. pozdro

Chować co zbędne :) + cierpliwość

Napisano

Ale się rozpędziłeś, będzie świetna praca. powodzenia.

Napisano

fiu fiu, wyszlo calkiem fajnie;), tylko to tam specjalnie tak kanciasto?? czy jeszcze przed MS?? WOGOLE, to myslalem ze tylko ja sie do tej pory mecze przy maxie:)

Napisano

nielot - dzięki juz poprawiłem:D ( aczkolwiek w realu te koła nie były takie idealne...to był odlewany element i czesto były jakieś nierównosci )

mrKrzysiek - koło juz jest okraglejsze jak sie zrenderuje to pokaże a póki co wrzucam referencje na których wzorowałsja ja :)

edit:

skończone i poprawione:)

<a href=028hc2.jpg' alt='028hc2.jpg'>

Gość Raffaello
Napisano

no kliment ale za to gąski wymiatają! nie ma się co dziwić że kompik zaczyna kaszleć :-)

pozdro

Napisano

wydaje mi sie jakby gasiorki byly nadmuchane, mam wrazenie ze sa wieksze niz powinny byc - a moze tylko mi sie wydaje :)

generalnie niezla robota,

pozdrawiam

pionier

Napisano

jak zobaczyłem gąsienice to sie udławiłem ciastkiem które właśnie jadłem

jak dla mnie najlepszy z twoich modeli. niesamowity. jeśli go skończysz to powinien dostać się do Złotej Galerii

Napisano

dzięki za uwagi panowie..przydają sie, przyjrzałem sie kolejny raz referkom i wziąłem sobie do serca uwage pioniego...rzeczywiscie zrobiłem ogniwka za duze...jak sie siedzi nad czyms długo to człowiek przestaje widziec..juz poprawiłem:)

Ile godzin? heh....nie liczyłem czasu bo przy tym czas mi mija szybko....w końcu to moje ulubione zajęcie..:D ( kilkadziesiąt? kilkaset? trzytysiące?:):):) )

render z poprawionymi gąskami:

<a href=033wk1.jpg' alt='033wk1.jpg'>

Teraz zabieram sie za małe detale na poszyciu, wnetrze kabiny i bedzie finisz..potem texturki...juz sie boje:)

Napisano

a ja mam takie pytanie z innej beczki do specjalisty :)

czemu w tego typu pojazdach dodawano nie wiem po co te przednie zwykłe koła?

Przecież o wiele lepiej było by wydłużyć ciut gąsienice i zrobić pojazd jedynie na gąsienicach,

łatwiej pokonywał by przeszkody, a i gumy nie mógł by złapać...

więc pytam po co tak? :D

Napisano
czemu w tego typu pojazdach dodawano nie wiem po co te przednie zwykłe koła?

Przecież o wiele lepiej było by wydłużyć ciut gąsienice i zrobić pojazd jedynie na gąsienicach,

łatwiej pokonywał by przeszkody, a i gumy nie mógł by złapać...

więc pytam po co tak? :D

yyyy .. do kierowania ? :D