Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,8k
  • Wyświetleń 1,8m
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

Przychodzi blondynka do sklepu RTV:

- Poproszę telewizor z lotnikiem.

- Chyba z pilotem?

- Nie wiem, jestem w tych sprawach zupełnym lajkonikiem.

Jasio idąc z mamą (blondynką!) zauważa kota i pyta:

-Mamo! Czy to kot, czy kotka?

-Kot. Nie widzisz, że ma wąsy?

Napisano

Pani prosi dzieci, aby ułożyły zdanie w którym będzie nazwa ptaka.

Zgłasza się Jaś: - Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak.

- Dobrze. A z dwoma ptakami?

- Tata przyszedl do domu nawalony jak szpak i wyrżnął orla.

- A z trzema ptakami?

- Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak, wyrznął orla i puścił pawia.

- A z czterema ptakami?

- Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak, wyrznął orla, po czym puścił pawia, aż mu dwa gile wyszły z nosa.

- A z pięcioma ptakami?!

- Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak, wyrżnął orla, po czym puścił pawia, aż mu dwa gile wyszły z nosa i poszedł dalej pić na sępa

Napisano

:D:D

Ksiądz i rabin mieli zderzenie czołowe. Kiedy opadł pył - masakra. Samochodów właściwie nie ma... Z jednego wysiada rabin, lekko potłuczony. Z drugiego ksiądz - parę siniaków... Patrzą na siebie - na samochody -niedowierzanie...

Rabin mówi do księdza: to niemożliwe, że żyjemy...

Ksiądz: no właśnie - to musi być znak od Szefa...

Rabin: tak, to znak od szefa, żebyśmy się wreszcie pogodzili.

Ksiądz: tak, koniec waśni miedzy religiami...

Rabin (wyciąga piersiówkę): napijmy się, żeby to uczcić.

Ksiądz wziął butelkę, pociągnął parę łyków i oddal rabinowi.

Rabin zakręcił i schował.

Ksiądz: a ty ????

Rabin: a ja poczekam, aż przyjedzie policja

W samolocie lecą dwie blondynki, murzynka i reszta pasażerów. Nagle pilot samolotu

oznajmia, że samolot nie wyląduje i że prawdopodobnie wszyscy zginą. W samolocie

zaczyna się panika, ale jedna z blondynek zaczyna zakładać na siebie biżuterię, blondynka

siedząca obok niej pyta się:

- Czemu zakładasz na siebie tą drogocenna biżuterię?

- Bo gdy zginiemy najpierw będą szukać tych bogatych.

Słysząc to, druga blondynka zaczyna się malować i robić manikure i pedicure. Widząc to ta

pierwsza blondynka pyta się:

- Dlaczego się malujesz?

- Bo gdy zginiemy sadzę że najpierw będą szukać tych najpiękniejszych.

Murzynka słysząc to zdjęła majtki, oparła się o fotel znajdujący się przed nią i bardzo mocno

się wypięła. Obydwie blondynki widząc to pytają się murzynki:

- Dlaczego siedzisz nago i tak bardzo się wypinasz?

Murzynka na to:

- Moim zdaniem jak zginiemy to najpierw będą szukać czarnej skrzynki!

Napisano

godło polski ma orła. twój jak mniemam za chlebem do anglii wyjechał? i cholera koronę wywiózł.. :P:P

zeby nie było że OT:

jest taki komiks http://www.commissionedcomic.com

a tam na górze jest 6 linków (będzie więcej) do zamówionych u tego pana ilustracji, a konkretnie ich making of. przyjżyjcie się jak gość trzyma ołówek ;)

pozatym sam komiks jest całkiem przyjemny

pozdro!

Napisano

Przychodzi blondynka do banku i prosi o kredyt na miesiąc. Urzędnik pyta się ile chce i jakie ma zabezpieczenie. Blondynka chce 35 tys. złotych na wyjazd na wakacje. W ramach zabezpieczenia zostawi swoje Lamborgini. Urzędnik węsząc dobry interes daje jej kredyt i zabiera samochód. Po miesiącu blondynka wraca oddaje 35 tys. i 14 złotych odsetek. Odbiera samochód. Zdziwiony urzędnik mówi, że sprawdzili ją i okazuje się, że ma konto w ich banku na 3 mln dolarów, więc dlaczego brała kredyt. Na to blondynka odpowiada: A gdzie ja bym znalazła płatny parking na miesiąc za 14 złotych.

Napisano

hkropinski - ostatnio najczęściej widze Cię w tym wątku, wziął byś się do roboty :D

Napisano

A w Topolinku tak waliło że droga spłynęła klkaset metrów dalej i trzeba wczoraj było 8 godzin naprawiać :/

Napisano
A w Topolinku tak waliło że droga spłynęła klkaset metrów dalej i trzeba wczoraj było 8 godzin naprawiać :/

nie narzekaj - u Ciebie kilkaset metrow przesunietą drogę robią w 8 godzin a w całym 2007 roku w kraju oddadza tylko 6 km autostrady.

Napisano

Kedzior -> spoko, i tak siedze nad kilkoma prackami na raz:P

Leci sobie Superman i ma ochote sobie pociupciac. Obok przelatuje Batman.

- Hej Batman!!! Lecisz ze mna na panienki???

- Nie moge... musze zwalczac zlo i korupcje!!!

- Frajer z ciebie, czesc!

Leci dalej, a tu na scianie Spiderman.

- Czesc pajak!!! Skoczysz ze mna na panienki???

- Nie mam czasu... ide walczyc z dr Octopusem!!!

- Glupi jestes, czesc!

Leci dalej, patrzy, a tu lezy sobie na dachu jednego z biurowcow rozebrana do naga Catwoman z rozchylonymi udami.

Superman pomyslal:

- "Hmm. Jezeli bede naprawde szybki, to jak zapikuje, szybko zrobie co mam zrobic, to nawet nie zauwazy i bedzie sie dalej opalac." Jak pomyslal, tak zrobil.

Z predkoscia swiatla zaatakowal i... juz po chwili, zaspokojony mknal dalej w przestworza...

Lekko zaniepokojona Catwoman mowi:

- Kurcze... co to bylo???

- Nie wiem co to bylo, ale bolalo jak cholera! - odpowiedzial jej Invisible man...

Napisano

No, tak. Daft, a nie Draft, choć mogłoby się zdawać po jej tańcu iż jest to jej pierwszy kontakt z głęboką wodą i zamiast pływać, robi wszystko by utrzymać się na wodzie...

Napisano

ok, to jeszcze jeden świetny filmik nakrecony przez kogoś na safari: lwy polujące na młodego bawołu afrykańskiego, walczące o niego potem z krokodylami i późniejsza interwencja stada...

http://www.milanos.pl/video.php?cat=11&id=7222

BTW: Młody bawół będzie miał teraz uraz do wody, biedaczysko...

Cytat z dialogu na pewnym forum.

Temat wątku: "Anioł [stróż]"

Ja: Ja nie mam anioła stróża odkąd się dowiedziałem, że mam uczulenie na pierze...

Koleżanka: Grzesiu a co Ty ztym pierzem, co to za myslenie staroswieckie..anioly tez maja uczulenie na pierze..to wszystko syntetyki:)))

Ja: Ale ja mam uczulenie na pierze od ostatnich wyborów i udziela mi się na ogół...

Napisano

to apropos muzyki, wczoraj znalazłem coś takiego:

coś a'la grupa mozarta:

te są moje ulubione, a jest więcej ale to już se znajdziecie :)

pewnie wszyscy ich znają, The umbilical Brothers, goście są po prostu niemożliwi:

http://www.youtube.com/watch?v=yn_IZul0PKM

pozdrawiam!

Napisano

Pewien pan zapragnął kupić swojej ukochanej urodzinowy prezent a że byli ze sobą dopiero od niedawna po dokładnym zastanowieniu postanowił kupić jej parę rękawiczek - romantyczne i nie za osobiste. W towarzystwie młodszej siostry swojej ukochanej poszedł do sklepu i kupił rzeczone rękawiczki. Siostra natomiast w tym samym czasie kupiła sobie parę majtek. Podczas pakowania ekspendient zamienił te dwa zakupy tak że siostra dostała rękawiczki a ukochana majtki. Bez sprawdzania co jest gdzie wysłał prezent do swojej sympatii dołączając następujacy list: Kochanie ten prezent wybrałem dla Ciebie własnie taki ponieważ zauważyłem że nie nosisz żadnych kiedy wychodzimy wieczorem. Gdybym miał kupić dla Twojej siostry to wybrałbym długie z guziczkami ale ona już nosi takie krótkie i łatwe do zdejmowania. Te są w delikatnym odcieniu jednak ekspedientka która mi je sprzedała pokazała mi swoją parę którą nosi już trzy tygodnie i wcale nie były poplamione czy zabrudzone. Przymierzyłem na niej te dla Ciebie i wyglądała naprawdę elegancko. Chciałbym jako pierwszy je na Ciebie włożyć tak by żadne inne ręce nie dotykały ich przed tym jak się z Tobą zobaczę. Kiedy je będziesz zdejmowac nie zapomnij je trochę nadmuchać przed odłożeniem albowiem całkiem naturalnie będą po noszeniu trochę wilgotne. I pomyl tylko jak często będę je całować w tym roku. Mam nadzieję że będziesz je miała na sobie w piątkowy wieczór. Z całą moją miłoscią PS. Ostatnio w modzie jest noszenie ich odrobinę wywinięte tak by widać było trochę futerka.

Napisano
nie narzekaj - u Ciebie kilkaset metrow przesunietą drogę robią w 8 godzin a w całym 2007 roku w kraju oddadza tylko 6 km autostrady.

Nie ROBIĄ tylko ROBIMY :/