Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 34
  • Wyświetleń 3,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

we Wro już planują budowę stadionu na Maślicach. Już ja widzę te tłum turystów :D

Chociaż w sumie to i tak nie ma znaczenia, w 2012 Koniec Świata przecież ;)

Napisano

Yes yes yes

wiedziałem że sie nam uda

Jeszcze jak Polska wygra mistrzostwa to dopiero będzie koniec świata :]

Napisano

Szczerze mówiąc obstawiałem węgrów ;], ale koniec świata już bliski . . . skoro mistrzostwa będą u nas pewnikiem 2012 to czas na sąd ostateczny ;].

Kadra rządząca pokaże na co ich stać ;]]], już widzę nowe drogi . . .

stadiony i całą infrastrukturę . . .

hehehe.

czas pokaże.

oby wstudy narodowego nie było.

Napisano

hehe, mam nadzieję że nie dożyję:)

nie będzie się dało TV włączyć wszędzie fussball i fussball, łeee:(

Napisano

byłem ciekaw kiedy sie watek pojawi :)

szczerze mam obawy czy PIS podoła, organizacja lezy, wiadomo ze pewnie prawo w jakims stopniu zmienic sie bedzie musiało, nie mamy nic, zadnego stadionu, hotel z prawdziwego zdazenia ma chyba tylko wawa ;)

cos mi sie wydaje ze swiat bedzie miał darmowy kabaret ;] kabaret euro 2012 ;]

mimo wszystko bardzo się ciesze i uwazam ze jest to zyciowa szansa, jezeli teraz cos sie nie zmieni to juz nigdy ;)

Napisano

zróbmy mini bitwe 3D na projekt stadionu

oj będzie się działo, stadion we Wrocku będzie kilometr odemnie

Napisano

cos mi sie wydaje ze swiat bedzie miał darmowy kabaret ;] kabaret euro 2012 ;]

Normalnie wkurzają mnie takie wypowiedzi w radiu to samo biadolą .Czerwona kartka dla ciebie redcard.gif

Klicek nie dołuj ludzi, damy rade, Polska ze wszystkiego wychodzi cało.:)

Napisano

Co z tego, że mają być setki km autostrad?:) U nas to się buduje autostradę a za pół roku są objazdy i trzeba nawierzchnię naprawiać:) (za przejazdy nadal kasują). Obym się mylił ale wydaje mi się, że będziemy pośmiewiskiem na cały świat.

Napisano

Ja mam lepszy pomysł.

Trzeba zrobic studio wizualizacji i reklamy. Wszyscy na rynku się nażrą.

Napisano

"Trzeba przygotować kibiców (z ich mentalnością) " - hehe kibole na pewno będą dobrze przygotowani :P

Napisano

Ja przyznam, że mam mieszane uczucia w związku z ME. Chciałbym aby to był impuls do rozwoju infrastruktury, mam nadzieje, że się uda. Obawiam się chyba tego co wszyscy, że damy plamę w organizacji, choć z drugiej strony skoro Grecy 'lewusy' dali radę, to i nam się uda. No i podejrzewam, że nasze dzieci będą spłacać to Euro, ale chyba warto ;)

Napisano
  • Autor

hehe marudzicie pewnie ze damy rade musimy dac :) a co do rozwoju na pewno jest to jakis tam bodziec czy punkt wyjsciomy a co z nim zrobimy ? trudno powiedziec mysle ze bedzie dobrze :)

Napisano

Można by się w sumie przejechać na jakiś meczyk do Wrocławia.

Świetna sprawa tak w ogóle.

Napisano
Można by się w sumie przejechać na jakiś meczyk do Wrocławia.

Świetna sprawa tak w ogóle.

No Ba!!

Najpierw mistrzostwa a dopiero potem koniec świata

buhahaha

Napisano

jedno jest pewne: na pewno Polska weźmie udział w tych mistrzostwach :-)))

Napisano

Raffaello-jedno jest pewne: na pewno Polska weźmie udział w tych mistrzostwach :-)))

Amen

Napisano

hehe czytalem ze mamy dostac od unii 150mld zl co stanowi 15%naszego pkb:D obawiaja sie ze moze byc problem z materialami itp:P btw ciekawe ile z tego rozkradna:D minusem bedzie to ze inflacja pojdzie w gore, ceny tak zawinduja ze szok, szczegolnie mieszkania. Ci ktorzy mysla ze teraz sa drogie mieszkania we wro to moga sie niezle przejechac za jakis czas. Srednio ceny moga wzrosnac nawet 5 krotnie:/ Cos tam o zarobkach jeszcze pisali, ze "postaraja sie" aby wzrosly:P Ja tam mimo wszystko jestem dobry mysli, jest to duza szansa dla nas i naszej gospodarki. Jak nie teraz to juz nigdy:) btw moze i z expo nam sie uda jeszcze:D 2 pieczenie na jednym ogniu:P

Napisano

nie 150mld euro lecz 40mld euro. to bylo wczoraj.

dzis pisza co innego, ze niby polska ma sama sfinansowac me2012 ale nie wiem ile w tym prawdy.

link -> http://wiadomosci.onet.pl/1522004,11,item.html

"UE nie da pieniędzy na Euro 2012, musimy je sfinansować sami"

Premier Jarosław Kaczyński zapewnił, że Polska i Ukraina zrobią wszystko, aby dobrze przygotować Euro 2012. Dodał, że Unia nie przeznaczyła specjalnych środków na organizację w Polsce piłkarskich mistrzostw Europy. Trzeba je będzie wygospodarować z pieniędzy przeznaczonych na inne cele.

+ http://biznes.onet.pl/0,1522060,wiadomosci.html

jakis starszy chyba.

ogolnie spojrzcie na to z innej perspektywy - drugiego artykulu. ;p

pozatym przez wszystkie lata powstaly chyba 547km autostrad

a w ciagu 5 lat mieli by wybudowac ponad 600km nowych autostrad ?

IMO nierealne ;) Jak ktos zauwazyl na onecie, nawet jakby pieniadze byly - to i tak...

Napisano

w!e8 napisalem 150mld zl a nie euro:P I rzeczywiscie dzisiaj mowia ze sami bedziemy musieli finansowac euro, ale unia i tak miala nam dac taka kwote na modernizacje infrastruktury. Gorzej ze ukraine bedziemy musieli sponsorawac:P