tweety Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 (edytowane) Ano siedząc w Warszawie ponoć stolicy tego kraju udało sie wyskoczyć kilka razy z aparatem na miasto. Poniżej pierwsze fotki wybrane ot tak na gorąco: ekhem... fotka jednego z bliźniaków ;) i dowód na to, że byłem w sejmie wraz z aparatem jako press z akredytowaną legitymacją prasową :) niedługo wiecej fotek :) Pozdrawiam Edytowane 12 Kwiecień 2010 przez tweety
Vorek Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 nice, nice, wrzuć te które robiliśmy w domu :D Mogę dorzucić swoje ?:)
Vorek Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 ok no to jedziem :) narazie tylko jedna, sporo czasu mi zabrało wymazywanie tej piekielnej tablicy TP nad wejściem które tam pasowała jak niepowiem co do czego :D
Reanimator Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 Musimy Was z Biglebem wyciagnac na ... khm... miasto ;)
Reanimator Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 W Sejmie byl;) Kurde, jestem tu juz troche i w zyciu nie polazlem do Sejmu;) Tweety: to macie przesrane ;)
tweety Napisano 8 Maj 2007 Autor Napisano 8 Maj 2007 Drakula: to jest przepustka do swobodnego poruszania się po Sejmie RP. zostawiasz legitymację prasową w biurze prasowym i wchodzisz do sejmu na taką przepustkę. przy wejściu kontrola: bramka na metalowe przedmioty i kontrola torby, kontrola aparatu ("Proszę zrobić zdjęcie i pokazać") i dorga wolna :) Reanimator: Klicek miał przesrane jak zjadł chińską zupkę :] pół godziny na kiblu :D nic nam już niestraszne ;) OhMyGosh: ależ dziękuję :)
piksar Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 jak zwykle dobrze zrobione podoba mi się kolorystyka na dwu pierwszych, facio z karabinem też niezły - widać że chciał przyfilować jaki masz aparat i aż zeza dostał. Pałac średni - lepszy Vorka to ze słońcem nad Manhattanem to przez dno butelki ? (hihihi)
Drakula Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 zostawiles ta swoja pseudo-legitke? :D swoja droga, dzie oprawiales swoje prasowe papiery? ;]
tweety Napisano 8 Maj 2007 Autor Napisano 8 Maj 2007 pałac zrobiony bez mixowania bracketingu. Vorek zmixował i jest o niebo lepiej - to fakt :) facio z karabinem to ujęcie Pentaconem podczas marszu w moją stronę. z 7 klatek tylko jedna ostra ;) ale i tak niexle bo na manualu kręcone. słonce nad manhattanem to przysłona 22 czas 1/3000 :] bez filtrów :] Pozdrawiam [edit] tak. zostawiałem tą swoją pseudo legitkę :D a oprawiać... nigdzie. to stara legitka studencka z wyrwanym i wytartym papierem ściernym środkiem i przyklejonym wydrukiem na atramentówce z byłej pracy :]
Drakula Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 a laminat? swoja droga - zamiast gadac moglbys wrzucic wiecej fot >:0 i co to do cholery jest miksowanie bracketingu? o_O
tweety Napisano 8 Maj 2007 Autor Napisano 8 Maj 2007 laminat to u mojej mamy w pracy ] więcej wrzucę jak obrobię a teraz nie dam rady bo kompa mam zajetego :] mixowanie bracketngu to takie HDR podobnie jak u illiego.
piksar Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 i co to do cholery jest miksowanie bracketingu? o_O plask, plask Tweety ostatnia szansa na zdjęcia na największym jarmaru świata - do 10 czerwca zamykają
Siepacz Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 Fajne foty, ale do warszawy i tak się nie przekonam:D To miasto jest odstraszające, choćby przez ceny:D
Reanimator Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 Tweet, Klicor: moze w piatek lub sobote? Czy jedziecie do domow dac mamie brudne rzeczy do prania? ;>
KLICEK Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 Reanimator spoko mi pasi:) z tego co wiem to znowu ktos szykuje wieksza ekipe wiec mozna by sie przylaczyc :)
miriam Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 hehe Mr Tweety to jeszcze może z Ciebie ludzie będą :].
kropa Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 Ja lubię stolicę, zdjęcia super a od Tweetiego poproszę autograf jako że z bliska widział Omenę i nawet jej fotki strzelił :P
Knysha Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 Tweety wreszcie sie dorobiles prawdziwej legitki - grats, hehe ;)
illy Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 Tweety ostatnia szansa na zdjęcia na największym jarmaru świata - do 10 czerwca zamykają Ostroznie radze, na gazeta.pl czytalem o sytuacji na jarmark europa, i bylo o tym ze trzeba miec zezwolenie zeby focic czy kamerowac oraz, warto miec ochroniarza ;]
Lis Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 Świetne foty. Tweety zrób jakieś foty w studio :) Chętnie zobaczę :D
leander Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 Ja im dluzej mieszkam w Krakowie tym bardziej lubie Warszawe :D Chyba nigdy jej nie docenialem bedac na miejscu :) Zdjecia spoko, ale wlasnie wracam z wykladu Tomka Sikory, ktory w wiekszosci zdjec leci w mocna stylizacje, wiec chwilowo takie reportazowe zdjecia wydaja mi sie zbyt sterylne i pozbawione magii ;) Z warszawy jaka lubie podoba mi sie tunel pod Zygmuntem. Przy okazji zareklamuje ciekawy cykl zdjec znajomego, ktoremu ukradli samochod pod warszawskim zoo, wiec z sentymentu lub by odregowac utrwalil, na tle warszawy, swoj drugi ukochany samochod - trabanta ;) http://www.burkinafazo.fotolog.pl/5,2007,archiwum.html
Pionier Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 alez ta pierwsza fota mnie sie podoba, brawo ! dobra robota, oby tak dalej! pozdrawiam pionier.
Kuciel Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 Pionier zyje jacie Oo!! titi to jak w week sie spotykamy tak apropos :D
Reanimator Napisano 9 Maj 2007 Napisano 9 Maj 2007 Kuciel, wiesc niesie, ze pracujesz na Chrobrego, naprzeciw moich okien ;)))
chveti Napisano 9 Maj 2007 Napisano 9 Maj 2007 napewno ? : ) Kontakt Xeromax - Art Ewa i Paweł Kuciel ul. Obozowa 82 A lok.15 01-434 Warszawa NIP:522-277-24-73 fax: (0-22) 877 05 22 tel: (0-22) 877 05 22
tweety Napisano 9 Maj 2007 Autor Napisano 9 Maj 2007 dzięki za komentarze :) kropa: ekhem... wybacz mi ale nie mam pojęcia kto to jest Omena. to ta babka z TVN24? Lis: zdjęcia w studiu będą na pewno. własnie załatwiłem sobie wejście do studia PI gdzie nawet będę mógł się pobawić MILO i kamerką HD więc może coś się uda wy,ptać po godzinach :) leander: sam wiesz, że to takie łapane na gorąco fotki. stylizacja i łapanie klimatu to dłuższa zabawa ale na pewno postaram się coś w tym kierunku zrobić Pionier: dzięki :) chveti: mm żyje i trzyma się nieźle. dzięki za komentsa :) Pozdrawiam
Kuciel Napisano 9 Maj 2007 Napisano 9 Maj 2007 Kuciel, wiesc niesie, ze pracujesz na Chrobrego, naprzeciw moich okien ;))) to zle niesie bo ja na Obozowej na Woli teraz bo sie przenioslem z Popularnej :)
illy Napisano 9 Maj 2007 Napisano 9 Maj 2007 gdzie nawet będę mógł się pobawić MILO a shit! mozna przyjechac na szybko?
Reanimator Napisano 11 Maj 2007 Napisano 11 Maj 2007 Tak, na pewno. Platige nawet pozwala sie przejechac na ramieniu MILO. Wyobrazasz sobie to doznanie? Przejechac sie kilka razy po tej samej - co do milimetra - trasie?! ;>
Tomek Kosiorek Napisano 11 Maj 2007 Napisano 11 Maj 2007 fajne fotki- pierwsza najbardziej mi się podoba, żołnierz też fajny:)
tweety Napisano 21 Maj 2007 Autor Napisano 21 Maj 2007 nocne zdjęcia z reguły tak wyglądają i dlatego wychodzą najlepiej :) kurde muszę się zebrać bo mam tego naprawdę sporo do obróbki... dzisiaj wieczorkiem postaram się coś jeszcze dorzucić.
tweety Napisano 28 Maj 2007 Autor Napisano 28 Maj 2007 no to kolejna paczka :) pierwsze zdjęcia z Pałacu Kultury i Nauki. w środku naprawdę reprezentacyjnie wygląda: fotka z metra centrum: fotka z sejmu (nic ciekawszego póki co nie mam). fotka czegoś co stoi w przejściu podziemnym do toalet. jest tam rosyjski napis który mi się wydaje napisem "Reaktor 1". może to jakieś części z poradzieckiej elektrowni atomowej? Pozdrawiam
Master Kiełbaster Napisano 28 Maj 2007 Napisano 28 Maj 2007 czemu w metrze ludzi nie ma? przebrałeś się za araba? :P
tweety Napisano 28 Maj 2007 Autor Napisano 28 Maj 2007 stałem prawie 15 minut zanim trafiłem na pustą przestrzeń :]
tadzio Napisano 28 Maj 2007 Napisano 28 Maj 2007 Ptaszku Zolciutki sliczne rendery z palacu Ci wyszly:) Taki troche LWF he he he... pozdr
JunioR Napisano 28 Maj 2007 Napisano 28 Maj 2007 bardzo fajna podłoga na 3cim zdjęciu a tak ogolnie metro pięknie wyszło :) pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi