Coyote Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 Lance to ja proszę tez twoją wersje mojej pracki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas167 Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 Jako, że moja wena aktualnie podupada prosiłbym o przeróbkę tego oto szkicowego 'aktu'. Liczę na ciekawe pomysły! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 taki fristajl mi wyszedl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 leander, z każdej pracy robisz istną masakrę, chcesz z kimś o tym porozmawiać? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 Faktycznie. A wiesz, ze tego nie zauwazylem wczesniej... Wydrukuje i bedzie w sam raz na pierwsza sesje u psychologa ;) Od trzech lat nie mam telewizora, ale i tak uwazam, ze to wplyw telewizji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 To zabierz ze sobą od razu mój portret który narysowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paster03 Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 Niezle Lace, podoba mi sie, metal swietnie wyszedl, ale niektore aspekty lekko skopane, ale jak na szybka podmalowke to spoko. Leander, naprawde odwiedz psychologa ^^ a jak nie masz telewizora to moze radio i kompa te sobie odpusc ;) Wojtas robi przyjemny akcit a Ty co za masakre z tego czynisz :0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 No to troche mi otworzyliscie oczy. Teraz wiem czemu moj projekt okladki Kolęd Światecznych odpadl w fazie konceptu. Zeby nie robic OT to jak ktos chce moze z tego zrobic jakas PRO okladke. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 2 Sierpień 2008 Share Napisano 2 Sierpień 2008 to juz wiem dlaczego nie odstalem na gwiazdke prezenta :-D To juz perwersja zeby dowod zbrodni umieszczac na CD coverze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
:PiechI: Napisano 3 Sierpień 2008 Share Napisano 3 Sierpień 2008 moze kto zechcialby cos pomajstrowac przy tym:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wollny Napisano 3 Sierpień 2008 Share Napisano 3 Sierpień 2008 ładna abstrakcja o subtelnych barwach... co ci tam nie siedzi? w czym problem? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 3 Sierpień 2008 Share Napisano 3 Sierpień 2008 Wigilijna okladka swietna :) bardzo mi przypadla do gustu -a i dobor repertuaru dobry ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 3 Sierpień 2008 Share Napisano 3 Sierpień 2008 Piecht, niestety to tylko kilka maźnięć pędzlem bez większego ładu i składu. Poćwicz, będzie lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 ale ekstra zabawa, pionteczka za pomysł. moze ktoś chciałby się zająć moimi dzisiejszymi dwoma bazgrami, gdyż mam taki problem, że zaczynam i kończe na czarnobiało i potem niebardzo wiem jak to przekolorować, tzn niby wiem ale wy pewnie wiecie lepij oto zatem więc legionista oczek i nielogiczny most Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miikadoo Napisano 7 Wrzesień 2008 Share Napisano 7 Wrzesień 2008 Mysz jakich brushy używasz? Robisz je sam, czy z zasobów photoshopa czerpiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dismas Napisano 15 Wrzesień 2008 Share Napisano 15 Wrzesień 2008 ok. Mysz - ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas167 Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 tak na rozruszanie wątku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 nie tyle over co inspiracja wojtasem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 5 Październik 2008 Share Napisano 5 Październik 2008 o kurde....fajnie uzyte kolory :) laseczka piknie wyszla- milo znow zobaczyc w akcji- pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witkowski Napisano 10 Październik 2008 Share Napisano 10 Październik 2008 AAA, lebowski, ale masz skilla! tak wykopales przestrzen! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 10 Październik 2008 Share Napisano 10 Październik 2008 Trochę mi się z Twoją strzygą kojarzy, ale może się po prostu sugeruję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 18 Listopad 2008 Share Napisano 18 Listopad 2008 (edytowane) Jestem pod wrażeniem co biglebowsky wyczynia.Prosta kreska ,oszczędna paleta kolorów,niewiele kombinowania a Obraz świetny.Jest klimat ,czuć światło.Estetyka godna podziwu. Pozdrawiam Edytowane 19 Listopad 2008 przez JakóbM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 ale to nie jest dział kończenia prac, tylko pokazywania jak daną prace mozna potraktowac inczaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 Już była mowa w tym temacie o podejściu typu 'macie szkic i go dokończcie' Tutaj wrzuca się prace nad którymi siedziało się wystarczająco dużo czasu ale w pewnym momencie się utknęło i nie wie co dalej zrobić, bo czegoś brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 Sorki nie czytałem regulaminu.Myślałem po prostu ze to zabawa każdy coś domaluje itp.No trudno. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 Trochę z tym utknąłem, już dawno. Ale postanowiłem powrócić do problemu. Głównie chodzi o nałożenie koloru na czarno biały szkic, jakieś rozplanowanie go. Może ktoś się skusi. :) Niestety stało się też małe nieszczęście i wszystkie moje pliki szlag trafił, między innymi ten w formacie .psd więc muszę pracować dalej na tym co mi zostało. (Forum w takich przypadkach to błogosławieństwo ;] ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meariss Napisano 29 Styczeń 2009 Share Napisano 29 Styczeń 2009 Hejho, niedawno zrobiłem sobie swój pierwszy speedpainting 'na poważnie' i wyszło z tego coś takiego: Lady Aribeth rysowałem myszką, dlatego miałem spore problemy z włosami. Jednak dla mnie ona cała trochu dziwnie wygląda. Jeżeli ktoś chciałby się tym zająć, to jedyne o co proszę... nadajcie jej kobiecości. speedpainting znajdziecie wpisując po prostu 'lady aribeth' na youtubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 29 Styczeń 2009 Share Napisano 29 Styczeń 2009 (edytowane) pomyliłeś speedpaintingu z timelapsed video ( http://en.wikipedia.org/wiki/Speed_painting ) :) Szkoda że wszystko rysowałeś osobno, samym miękkim brushem, i na białym tle Edytowane 29 Styczeń 2009 przez noiprox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meariss Napisano 29 Styczeń 2009 Share Napisano 29 Styczeń 2009 Nawet nie zdawałem sobie z tego sprawy, będę pamiętał na przyszłość :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloody Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 Watek mi sie bardzo podoba a jako iz jakos tutaj cicho sie zrobilo to daje taka moja wizje "Lady Aribeth" - nie twierdze ze lepsza :P pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meariss Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 Świetnie to zrobiłeś, nabrała naturalności. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloody Napisano 21 Marzec 2009 Share Napisano 21 Marzec 2009 no ja tylko podmienilem kolorki troszke ;D uzylem ich z Twojego artu staraj sie nie uzywac do cieni i h lightow koloru bialego ani czarnego to taka moja rada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxbielecki Napisano 15 Maj 2009 Share Napisano 15 Maj 2009 Witam, Ja tu pierwszy raz, :) Wrzucam moja stara prace szykowana niegdys na CABA. Totalnie ja przemeczylem, do tej pory mnie krew zalewa jak na nia patrze. Moze ktos sie pokusi o overa. Mysle ze swiatlocien jest totalnie skopany niemniej wydaje mi sie ze wiekszosc z Was zauwazy o co mi w tej pracy chodzilo. Kiedys Mayk sugerowal jasny obrys postaci wypadajacej z bramy. [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8Smoku8 Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 Witam wszystkich :) Jestem tutaj nowy, wiec prosze odrazu nie bic ;) Ogolnie rzecz biorac, jest to moj pierwszy post na tym forum, choc juz od jakiegos czasu sledzilem ten, jak i inne watki. Tablet dostalem jakies pol roku temu, a ze jeszcze po drodze byly matury, takze narazie nie mialem zbyt wiele czasu zeby jakos rozwinac swoje umiejetnosci... No ale wracajac do rzeczy... Postanowilem wrzucic tu swoj obrazek, aczkolwiek nie tyle zalezy mi na dokonczeniu go przez kogos (choc bylo by to mile i fajnie by bylo taki zobaczyc;), ale bardziej chcial bym, zeby ktos udzielil mi jakichs rad.. co robie zle, co robie dobrze, co zrobic zeby jakos to wygladalo ;) A to sam obrazek: Z góry dziekuje za jakiekolwiek odpowiedzi ;) Kazda wskazowka jest dla mnie cenna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 Witaj! To może warto by było założyć swój wątek, np jako WIP albo teczka jakaś szkicowa czy cuś, bo szkoda w sumie rozwijać dyskusję w temacie przeznaczonym wyłącznie do overowania :P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8Smoku8 Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 Ok, dzieki :) Tak chyba wlasnie zrobie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Clavius_ Napisano 3 Lipiec 2009 Share Napisano 3 Lipiec 2009 Witam.Zdaje sobie sprawę iż moja prace nie jest dobra, lecz właśnie dlatego chciałbym zasięgnąć opinii forumowiczów i ewentualne poprawienie , a chodzi mi głównie o kwestię kolorów. Mam z tym ogromny problem. Byłbym bardzo wdzięczny o poradę w tej kwestii a najlepiej o przykład poparty opisem. W grę wchodzą również każde inne sugestie. Byłbym bardzo wdzięczny gdybym mógł się czegoś od was nauczyć. Tytuł pracy "Alter ego". wersja psd alter ego.psd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panRebonka Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 Utknąłem z tą pracą, nie mam na nią ochoty i siły, jest beznadziejna jak g...o póki co. Może ktoś sobie pogryzda po tym, jak ma ochotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maax Napisano 24 Lipiec 2009 Share Napisano 24 Lipiec 2009 uderzyłem w kontrasty. Nie wiem czy kolorystycznie nie gryzie :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubasa Napisano 24 Lipiec 2009 Share Napisano 24 Lipiec 2009 ja bym poszedł w coś takiego, takie mroczne, krasnoludzko ( :P ) kopalniane klimaty, tak na szybko zrobiłem, ale może pomoże i rozrusza :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyciek Napisano 24 Lipiec 2009 Share Napisano 24 Lipiec 2009 Kubasa - super światło dałeś... aż się zakochałem xD. A może coś takiego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyciek Napisano 18 Sierpień 2009 Share Napisano 18 Sierpień 2009 Utknąłem... ;/ prosiłbym o pomoc przy tym czymś. Staram się staram i nic nie wychodzi, tylko coraz to gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 2 Wrzesień 2009 Share Napisano 2 Wrzesień 2009 U kolegi przede wszystkim do poprawy jest perspektywa, zrob sobie linie i sproboj, moze wtedy ruszysz :> P.S nie zostawiaj tekstur samych sobie, tzreba je przynajmniej podmalowac, zeby to byla twoja praca. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meariss Napisano 7 Wrzesień 2009 Share Napisano 7 Wrzesień 2009 Mam problem z perspektywą. Góry wydają się być z metr za nim. Ogólnie praca z małą ilością detali, więc nie obrażę się, jeśli coś dodacie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IN Flaamess Napisano 7 Wrzesień 2009 Share Napisano 7 Wrzesień 2009 Jesli dodasz wiecej kontrastu na rycerzu i dziale, to gory wydadza sie daleko :) PS. rycerz XV-XVI w jakos nie pasuje z dzialem Katlinga :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 7 Wrzesień 2009 Share Napisano 7 Wrzesień 2009 PS. rycerz XV-XVI w jakos nie pasuje z dzialem Katlinga :P Welcome to reality, this is ART! ;P Walnij soft albo hard lightem po tych gorach, tylko tak z umiraem, powinno pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 7 Wrzesień 2009 Share Napisano 7 Wrzesień 2009 A, no właśnie, góry są tego samego koloru co ziemia - nie widać działania atmosfery i dlatego wydają się tak bliskie i niskie ;p. Zróżnicuj je trochę względem ziemi i te góry tak wysmaruj by zbledły. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meariss Napisano 7 Wrzesień 2009 Share Napisano 7 Wrzesień 2009 PS. rycerz XV-XVI w jakos nie pasuje z dzialem Katlinga :P O to chodziło. O absurd. :P Poza tym dzięki za rady, postaram się zrobić tak, jak napisaliście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leondrago Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Cześć Wszystkim... Powiem tak i pewnie nie bedę pierwszy :P Jestem początkujący... Ostatnio po długiej przerwie jakoś mnie wzięło na rysowanie, więc złapałem ołówek i kawałek papieru... To co powstało wrzuciłem do Photoshopa i ... no właśnie utknąłem ... zakładając temat uzyskałem kilka rad i poprawiłem to troszkę ale nadal nie jest ani trochę satysfakcjonujące :P Jeśli ktokolwiek miałby ochotę przysiąść chwilę i pobawić się z tym bedę wdzięczny... Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi