Gość _Kreska_ Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 Wilq- superbohater z Opola stworzony przez braci Minkiewicz. Mam nadzieje ze uda mi sie wmiare fajnie go przedstawic:), w koncu to bohater najlepszego komiksu we wszechswiecie i w polsce! Narazie wczesne stadium wiec twarz bez wyrazu, fatalne dłonie i tekstury tylko coby kolorystyke zlapac.
pecet Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 hehe mało przypakowany ten super bohater :p
Fargate Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 niby początek pracy a już mi sie podoba :)
sanki Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 malo wilqowata twarz, malo skwaszona mina, ten obrazek dobrze oddaje anatomie twarzy wilqa, http://wilq.pl/images/wilq_tapeta_tv.jpg zarzucilbym jakims cytatem z komiksu, ale pewnie bym bana dostal ;) powodzenia, wierze w ciebie
Gość Raffaello Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 zapowiada sie fajowo! kreska czy ty sypiasz czasami?
SUPER_OkO Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 Witka. Mysle, ze powinienes pozbyc sie mini zmarszczek.. nie robic mu az tak tej glowy kwadratowej. Faldki duze okragle itd. zobacz tutaj sobie http://www.wilq.pl/images/wilq_tapeta_tv.jpg PS. Ubranko ladnie wyszlo.
huzdebos Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 hahahaaha super wyszlo man bababa ja bym tylko jeszcze bardziej kanciatego go zrobil, zeby oddac charatker kreski rysownika, slaby wielbłąd wymieknie jak zobaczy :D pzdrw
tadzio Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 Kreska dodaj moze toonowego konturu. pozdr
Master Kiełbaster Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 ma fryzurę jak dresiarz :* i twarz zbyt pomarszczoną...
Jonasz_Real Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 coś za dużo wolnego czasu masz, albo nie masz dziewczyny albo pracy. :)
Ania Napisano 19 Czerwiec 2007 Napisano 19 Czerwiec 2007 oczy dziwne, jakby były tylko namalowane na skórze (nawet jeśli są to powinny się bardziej różnić od otaczającej je skóry) brwi jeszcze zmienisz? do samego komiksu pasują, ale do stylu twojego rendera niebardzo. ale pracka bardzo fajna. też się zastanawiam jak to robisz? Ty chyba dwie prace na miesiąc puszczasz.
Gość _Kreska_ Napisano 19 Czerwiec 2007 Napisano 19 Czerwiec 2007 dzieki za komentarze :) oj chyba troszke przesadzacie z ilością pracek, wcale duzo ich nie robie :P Chociaz Jonasz_Real ma racej, nie mam dziewczyny, nie mam pracy (ale dopiero od przyszłego miesiaca:)) nie mam telewizora, ograniczyłem picie :D takze czas jest. huzdebos- widze prawdziwy fan wilqa, słaby wielbłą już wymiękł :) tymczasem kolejny printscreen, ciagle szukam jak ma wyglądać. poprawiłem oczy i starałem nadać mu bardziek cartoonowy charakter.
Kedzior Napisano 19 Czerwiec 2007 Napisano 19 Czerwiec 2007 Świetne, tylko co tak wolno updejty wrzucasz? :]
Jim mee Napisano 19 Czerwiec 2007 Napisano 19 Czerwiec 2007 1 render z nowym nosem super się kadruje. Na innych wydaje się być jakiś doklejony.
Gość _Kreska_ Napisano 22 Czerwiec 2007 Napisano 22 Czerwiec 2007 spoko, moze wygladac jak doklejony, na realizmie za bardzo mi nie zalezy :] tak sie powoli zastanawiam na ujecie, moze klasyczny superman?
Master Kiełbaster Napisano 23 Czerwiec 2007 Napisano 23 Czerwiec 2007 w tym ujęciu chyba lepiej by było gdyby leciał w przód a nie w górę.
BarlogPL Napisano 23 Czerwiec 2007 Napisano 23 Czerwiec 2007 Ale jeżeli będzie leciał do przodu (a ujęcie z widokiem tej ulicy) może spowodować, że nie zobaczymy jego piknej twarzy xD
Ania Napisano 24 Czerwiec 2007 Napisano 24 Czerwiec 2007 chyba lepiej by się to odbierało gdyby leciał w miarę poziomo, teraz się dziwnie na to patrzy.
BarlogPL Napisano 24 Czerwiec 2007 Napisano 24 Czerwiec 2007 No w sumie :) wieżę w Twoje możliwości i uda Ci się to zrobić ;P
Gość _Kreska_ Napisano 28 Czerwiec 2007 Napisano 28 Czerwiec 2007 hehe, no nie wiem juz jak ma leciec, a moze cos takiego?
ReflectVision Napisano 28 Czerwiec 2007 Napisano 28 Czerwiec 2007 wg mnie ospada :D widac sama morde :) ladnie idzie
kru Napisano 29 Czerwiec 2007 Napisano 29 Czerwiec 2007 wilq to chyba moj ulubiony komiks. nie wyobrazam sobie tego w 3d. skad taki szalony pomysl? moze pomysl o jakims ascetycznym toonshaderze?
Master Kiełbaster Napisano 29 Czerwiec 2007 Napisano 29 Czerwiec 2007 to może jeszcze szerszy kąt kamery :P
Ania Napisano 29 Czerwiec 2007 Napisano 29 Czerwiec 2007 obróć kamerę tak żeby był widoczny bardziej od boku
mentat Napisano 30 Czerwiec 2007 Napisano 30 Czerwiec 2007 Forum monkey mode on... Propozycja ode mnie... Jeżeli chciałbyś iść w bardziej rozbudowaną scenę to daj go lecącego nisko nad ulicą pomiędzy samochodami. W tym wypadku musiałbyś zrobić większy detal otoczenia, głównie samochodów do których wypadałoby popakować zdziwionych ludzisków. Myślę że zwiększenie interakcji z otoczeniem wyszłoby tej scenie na dobre.
Rekomendowane odpowiedzi