Bruneq Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 NIe wiem czy było, ale zapowiada sie smacznie!:) http://www.joblo.com/hitman-trailer-hits Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 No fajnie, fajnie... Tylko ten Hitman z filmu wygląda dużo sympatyczniej niż ten z gry:] Dzięki, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 ten aktor to jakis żart. Tu trzeba kogoś, komu spojrzy się w twarz i zesra w gacie. Ja tylko widzę twarz klauna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 bruce by sie nadał - btw wchodzi do kin szklana pułapka 4.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Timothy Olyphant. Aktor dobry do tej roli, ma coś w swoim spojrzeniu takiego demonicznego (jeśli ktoś oglądał The Girl Next Door z Elishą Cutberth to na pewno i jego pamięta, rola Kellyego czyli producenta ślizgaczy). Jason Statham też byłby dobry do tej roli, ma jakby bardziej.... martwą twarz co by pasowało do roli pana Hitmana. Fajnie, że robią takie filmy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 ehh... hitman to jest po prostu cudo... ale co do filmu to glowy nie daje:/ aktor taki jakis dziwny, a wogule to bez sensu ze wcisneli tam wątek miłosny... przeciez łysy to klon...:/ trzeba czekac po prostu na hitmana 5:D:D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Van Diesel bylby najlepszy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Oo ciekawe, ciekawe... już kilka lat temu mieli ekranizować Hitmana (jeszcze za czasów drugiej części gry), mam nadzieję, że tym razem się doczekamy. Co do tego aktora to tak jak powyżej, koleś niestety się nie nadaje (bardziej nadawałby się do filmu familijnego :/), też mam nadzieję, że aktor to na razie prowizorka ;]. Według mnie dobrym kandydatem na filmowego Hitmana byłby John Malkovich, albo rzeczywiście - Bruce Willis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Jason Statham też byłby dobry do tej roli, ma jakby bardziej.... martwą twarz co by pasowało do roli pana Hitmana. popieram, Statham bylby najlepszy w roli hitmana! Van Diesel (po Pacyfikator'ze nie nadaje sie juz do zadnego innego filmu :P ) a ten typek co tam gra, to juz w ogole nie pasuje, malo go widac - ale wyglada mi na jakiegos mlodziaka.. http://img.gamespot.com/gamespot/images/2006/247/mikko-rautajoki_statham790_screen.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 hkropinski -> a klony to nie mogą odczuwać emocji? A Bruce Willis nie pasuje do tej roli bo on zawsze chodzi brudny i pokrwawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 no mogą, ale i tak mi sie to nie podoba. gra jest tylko i wyłącznie o seryjnym mordercy, który był bezwzględny i procz SA nie odczuwał zadnych uczuć, a tu nagle wyskakują ze on sie w kims zabujał? eee...;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 hehe a tutaj ktos sobie niezle nakrecil:P http://pl.youtube.com/watch?v=8Zm980jiLKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość e=mc^2 Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 no ten aktor to kompletna pomylka, juz jest skopany film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 po kilkunastym obejrzeniu tego trailera dochodze do wniosku ze aktor grający 47 jest nawet wporządku. ma takie ciekawe spojrzenie, miesza sie w nim politowanie z czymś dzikim ( yyy... wiem ze daleko sie posuwam;) ) ale oryginalu nie przypomina, musiałby byc bardziej kanciasty. najlepszy moment to jak mu metke robią:D i napewno juz przed premierą mozna stwierdzic ze muzyka bedzie genialna:) jak w kazdym zresztą hitmanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 lol moglby mieć tytuł 'young 47' albo 'hitboy' moim zdaniem ten aktor zupełnie nie pasuje do tej roli, brakuje mu hmm "braku uczuć" na trailerze ma cały czas minę tybu grrr zaraz cię zabiję. A wybuchy i wątek miłosny to w ogóle nie w stylu hitmana. według mnie zapowiada się na kolejną zwykłą egranizacje. A muzyka to przecierz z hitmana blood money z meny wyciągnięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 A muzyka to przecierz z hitmana blood money z meny wyciągnięta. tak, ale muzyką zajmuje się opera bodajże z budapesztu i z tego co wiem, to do tego filmu przygotowali kilka zupelnie nowych kawalków, ktore byc moze zostaną wykorzystane w hitmanie 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 O, Stathman. Typ Willisa, ino mlodszy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 mam nieodparte wrażenie, że szykuje się kaszana na miare blood rayne ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Uwe Boll robi ten film? Wogóle to jak długo ekranizacja Hitmana już powstaje? btw. Mieli ponoć zekranizować również Dragon Balla...myślicie, że cos jeszcze z tego wyjdzie? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 hitman zniewieściały, czyli Timothy Olyphant w wersji z włosami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 e=mc^2 -> pomyłką jest grzebanie filmu zanim się go obejrzy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 racja aktor to (chyba) pomylka na trailerze wogole nie pasowal dziwnie wygladalo :) Jason Statham bylby do tej roli idealny ;) gierke uwielbiam wiec na film poczekam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 A ja nie widzialem trailera, bo usunieto go z podanej strony na topie. Ma ktos link do trailerka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 W sumie na nowego Bonda tez pluli, a okazal sie wyborny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Ja bym z tym wybornym nie przesadzał. To juz nie był Bond. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Knysia -> http://pl.youtube.com/watch?v=r1SeyA7xJn8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 nie no klaun xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Gordy, dla mnie to byl najlepszy Bond. Nie **** ulizana zelikiem, tylko facet z jajami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Jak będzie miał poniżej 4 gwiazdek na 5 to w ogóle na to nie spojrzę bo coś czuję że będzie to kolejna hollywoodzka kaszana typu wybuchy i tym podobne, a nie chciałbym później patrzyć na nowego PCtowego hitmana z niesmakiem ;/ shit i jeszcze podmienili aktora, dramat :F każdy wie kto by do tej roli pasował, on to ma kamień zamiast twarzy ;) no może nie tak jak ten z gry, ale najbardziej zbliżony :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Gordy, dla mnie to byl najlepszy Bond. Nie **** ulizana zelikiem, tylko facet z jajami. czemu Leru dal cenzure, przeciez tam byla "grzywa" ? ;o btw. wie ktos w ogole jak sie ten aktor nazywa? (mowie o filmowym hitmanie, nie o Leru, nie..) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 carlosss -> ależ dystansu trochę ;) Widziałeś film Doom? Straszna kicha, jedyne co fajne to akcja FPP, a tak to cała reszta (z The Rock'iem na czele) do bani. Ale gra? Gra jest super duper smaczna i to jaki film na jej podstawie został zrobiony w ogóle nie powinien rzutować na Twoje spojrzenie. Trzeba umieć odseparować. Leleń -> Timothy Olyphant, było wcześniej A na pierwsze pytanie (prawdopodobnie retoryczne ;) ) odpowiem obrazkiem: http://bani.anime.net/o_rly.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 hitman zniewieściały, czyli Timothy Olyphant w wersji z włosami. Albo mi się zdaje albo nie domyka mu się szczęka:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 nie ma to jak oceniac goscia po zaledwie paru niewyraznych ujeciach:/ poczekajcie, wyjdzie film wtedy sie oceni. Statham moze i podobny, ale powiedzcie, wyobrazacie sobie hitmana z angielskim akcentem? zreszta on za niski jest:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 27 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2007 e tam...jeszcze was wsztystkich moze zaskoczyc ten aktorzyna!:P ...oby scenario nie byl denny...echh...OBY!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 nie wiem ale mi sie wydaje ze dobrym posunieciem było by tutaj zatrudnienie tego aktora ktory grał w ostatnim bondzie - ktos tu chyba o nim wspominał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Aktor nie pasuje imo. Pewno wyjdzie cos lepszego od BloodRayne {o tyci, tyci} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Hitman gierka jest wypas, jak spiep...ą film to ich ukatrupie...;P ...a i tak wiadomo ze ********* kazdy film na podstwie gry/komiksu kaszania.... Ej ale czemu ten aktor nie jest lysy? Powinien byc...juz widac ze spierniczyli...ehhh...;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 "kazdy film na podstwie filmu/komiksu kaszania...." oooj sprzeciwialbym sie, Silent Hill film (mimo ze nie dorownuje grze klimatu) i tak byl b.dobry, a nawet celujacy, w mojej osobistej top5 filmow jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 tadzio -> ok nie sięgając daleko pamięcią: - Spider-man - Spider-man 2 - Batman - Powrót Batmana - Batman: początek A poza tym aktor jest łysy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Leru--> wiem ze jestes "fanem" spidermana ale wybacz jedynka byla baaardzo nudna mnie po paru minutach znudzil i przelaczylem (w telewizji widzialem jakis czas temu) dwojki nie widzialem wiec sie nie odzywam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 'batman początek' fajny :) reszta srednia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość e=mc^2 Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 e=mc^2 -> pomyłką jest grzebanie filmu zanim się go obejrzy ;) no niby masz racje ale, zawsze jest ale, co bys powiedzial gdybys zobaczyl trailer powiedzmy Wladcy Pierscieni i w nim Robina Williamsa(on przeciez nie tylko komediowe role gra) jako Aragorna?wedlug mnie wladca juz bylby skopany na wstepie;) coby nie gadac dobor aktorow to kluczowa kwestia w filmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 e=mc^2 -> ale nie można szufladkować aktorów. Twój przykład jest mocno przejaskrawiony nielot007 -> de gusto jak to mawiają ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. MtS Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Nie wiem czy ktos mysli podobnie, ale jak mysle o "filmowym Hitmanie" to od razu przed oczami widze tego goscia z Transporterów - i mine ma taką troche zimną i łysy by chyba dosc dobrze wyglądał - moze pytali go ale za duzo chcial pieniedzy za role ;). LOL sprawdzilem wasze typy z nazwisk(bo nie znalem akurat) i chyba wszyscy mysla podobnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 tadzio -> ok nie sięgając daleko pamięcią: - Spider-man - Spider-man 2 - Batman - Powrót Batmana - Batman: początek A poza tym aktor jest łysy! No wlasnie Lerku drogi jakos mi sie te wizje komiksow w wersji TV nie podobaja (poza staaarym batmanem z lat 80'). Do listy mozna dodac rowniez X-many, punishery, daredevile, hulki i inne... slabiutkie... Co do aktora, to chiba wieniec wlosow widzialem na jego czaszce, a moze to cien;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. MtS Napisano 28 Czerwiec 2007 Share Napisano 28 Czerwiec 2007 SinCity bylo spoko jezeli chodzi o ekranizacje komiksów, a i 300 sie ludziom podobało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 28 Czerwiec 2007 Share Napisano 28 Czerwiec 2007 Ale teaserek świetny...Aktora nie oceniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 28 Czerwiec 2007 Share Napisano 28 Czerwiec 2007 Już wiem kogo mi aktor przypomina: Uwaga: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 28 Czerwiec 2007 Share Napisano 28 Czerwiec 2007 'batman początek' fajny :) reszta srednia Tu sie zgodze, dobry film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 28 Czerwiec 2007 Share Napisano 28 Czerwiec 2007 no tak Tym na hitmana i bedzie hit lata;P pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi