Napisano 2 Lipiec 200717 l Przyszedl czas na nowe autko, od jakiegos czasu juz je mecze i musze przyznac ze nie jest tak proste jak mogloby sie wydac:P przedni bumper dal mi dosc mocno popalic, no ale kombinujac w siateczce cos tam wyszlo. blachy jeszcze nie maja grubosci i miejscami moze byc tak jak nie powinno:) zrobilem pare felg, na razie mam wyrenderowane 2, nie wiem ktora bedzie bardziej pasowala, moze byc tez tak ze bedzie trzeba znalezc cos bardziej klasycznego:) pozdro:)
Napisano 3 Lipiec 200717 l Samochodów nie cierpię ale rendering opony naprawdę śliczny. Na procesorze chyba herbatę gotujesz ?
Napisano 3 Lipiec 200717 l Autor fajnie ze sie podobaja gumy, no ale sama opona i tarcza to z merca jeszcze:) jedynie fele nowe:) pozniej dam siateczki, pozdro
Napisano 3 Lipiec 200717 l Zapowiada się nieźle. Osobiście nigdy nie modelowałem samochodów ale wyobrażam sobie jakie to musi być pracochłonne.
Napisano 3 Lipiec 200717 l Te felgi imo nie pasują. To jest samochód dla vip'ów i nieprzyzwoicie bogatych ludzi, którzy niekoniecznie lubią prowadzić auto, na które wydali 400k złotych, a te felgi pasują bardziej do serii 3. Za mało ramion i za dużo niepotrzebnych śrub. A model bardzo fajnie się zapowiada. :)
Napisano 3 Lipiec 200717 l holly fu** !! :D swietna robota !! nie podobaja mi sie tylko te ostre rogi w zderzaku (w tych dziurach na dole a o krawedzie te gorne chodzi) ale wiem ze baaardzo ciezko w poly zrobic aby tam bylo idealnie wiec sie nie czepiam, tylko pisze ucz mnie mistrzu :D:D
Napisano 3 Lipiec 200717 l Autor dzieki za mile komentarze wszystkim:) RA z tymi felami to jeszcze poszukam czegos innego, w sumie lubie je modelowac wiec problemu nie ma, a reszta na zas sie przyda:) nielot niezle sie nameczylem w tym dolnym miejscu przy wlotach hehe i juz raczej tego ruszac nie bede:) a z ta gorna krawedzia to za bardzi nie kumam o ktore ci miejsce chodzi:/ moze sie da poprawic pecet tyle srub ile na referce:) mrkrzysiek siatki jakies zapodam moze jeszcze dzisiaj:) jedna fela jest po booealnie wiec nie ma co dawac:P
Napisano 3 Lipiec 200717 l Autor qba jak zawsze przesadzasz;] siaty http://i184.photobucket.com/albums/x161/czarny323/fela2_siata.jpg no i tutaj przekombinowana:P http://i184.photobucket.com/albums/x161/czarny323/siata.jpg
Napisano 4 Lipiec 200717 l Witam!! chdzilo mi o to (zaznaczone), te edgesy nad zaznaczeniem powinno poprawic to miejsce :) i siatka troche "denerwujaca" czemu nie "konczysz" edgesow tylko zostawiassz wolne vertexy :)
Napisano 4 Lipiec 200717 l qba jak zawsze przesadzasz;] siaty http://i184.photobucket.com/albums/x161/czarny323/fela2_siata.jpg no i tutaj przekombinowana:P http://i184.photobucket.com/albums/x161/czarny323/siata.jpg Bardziej gestej sie nie dalo :o? edit: Tez mi sie nie podobaja miejsca, ktore nielot zaznaczyl.
Napisano 4 Lipiec 200717 l Autor hmm nielot nie koncze edgesow zeby nie bylo gesciej niz jest teraz:p faldy mi sie miejscami robilem wiec zostawilem tak jak jest:) kliment moze ty nas tak pouczysz co?:D
Napisano 4 Lipiec 200717 l O ja cieee.... JohnZi! Jesteś master! :) Model suuuper! :) Znalazłem tylko jedną niezgodność - I jaka siatka piękna... ucz mnie mistrzu! :)
Napisano 4 Lipiec 200717 l O rany, dawno mnie tu nie było... ładnie ciszniesz JohnZi. Modele cudne! Muszę tu częściej zaglądać, bo widze, że jest co podziwiać :D Pozdrawiam
Napisano 5 Lipiec 200717 l Autor a ta? jak nie ta, to na razie nie szukam feli. Jak bede mial wiecej modelu to moze cos bardziej przypasi:)
Napisano 5 Lipiec 200717 l Sprytnie... ;> Zrobiles felge z pokrywka zeby otworow na sroby nie modelowac ;P Ogolnie pieeekna sprawa. Modeluj dalej bo efekt szykuje sie zdumiewajacy. P.S. Ta opona mi tandeta zalatuje ;P ;P ;P W sensie rzezby bieznika
Napisano 5 Lipiec 200717 l Autor nie modelowalem przykrywki po to zeby sobie roboty troche ujac:P tak mialem na refce:D opona tandetna bo z merca:D, ale juz nie bede jej zmienial, przekonalem sie juz ze nie ma sensu:P