JohnZi Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 Przyszedl czas na nowe autko, od jakiegos czasu juz je mecze i musze przyznac ze nie jest tak proste jak mogloby sie wydac:P przedni bumper dal mi dosc mocno popalic, no ale kombinujac w siateczce cos tam wyszlo. blachy jeszcze nie maja grubosci i miejscami moze byc tak jak nie powinno:) zrobilem pare felg, na razie mam wyrenderowane 2, nie wiem ktora bedzie bardziej pasowala, moze byc tez tak ze bedzie trzeba znalezc cos bardziej klasycznego:) pozdro:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 nooo eeeee.... ach. szkoda gadać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 Samochodów nie cierpię ale rendering opony naprawdę śliczny. Na procesorze chyba herbatę gotujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaven Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 sliczne oponki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 Oponki, świetne ;) Muszę zobaczyć siatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 co tu duzo, gadac.. good job:P pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 guma pierwsza klasa:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 3 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2007 fajnie ze sie podobaja gumy, no ale sama opona i tarcza to z merca jeszcze:) jedynie fele nowe:) pozniej dam siateczki, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 fajny detal na oponie:d pozdr0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciechu Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 Zapowiada się nieźle. Osobiście nigdy nie modelowałem samochodów ale wyobrażam sobie jakie to musi być pracochłonne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 Te felgi imo nie pasują. To jest samochód dla vip'ów i nieprzyzwoicie bogatych ludzi, którzy niekoniecznie lubią prowadzić auto, na które wydali 400k złotych, a te felgi pasują bardziej do serii 3. Za mało ramion i za dużo niepotrzebnych śrub. A model bardzo fajnie się zapowiada. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 holly fu** !! :D swietna robota !! nie podobaja mi sie tylko te ostre rogi w zderzaku (w tych dziurach na dole a o krawedzie te gorne chodzi) ale wiem ze baaardzo ciezko w poly zrobic aby tam bylo idealnie wiec sie nie czepiam, tylko pisze ucz mnie mistrzu :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 wiadomo że pięknie, felgi super, ale ta jedna to nie za dużo ma śrub? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 siatki siatki siatki:) bo jest pięknie siatki siatki siatki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 3 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2007 dzieki za mile komentarze wszystkim:) RA z tymi felami to jeszcze poszukam czegos innego, w sumie lubie je modelowac wiec problemu nie ma, a reszta na zas sie przyda:) nielot niezle sie nameczylem w tym dolnym miejscu przy wlotach hehe i juz raczej tego ruszac nie bede:) a z ta gorna krawedzia to za bardzi nie kumam o ktore ci miejsce chodzi:/ moze sie da poprawic pecet tyle srub ile na referce:) mrkrzysiek siatki jakies zapodam moze jeszcze dzisiaj:) jedna fela jest po booealnie wiec nie ma co dawac:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 i po co kupilem nowy sprzet skoro i tak Ci nie dorownam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 3 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2007 qba jak zawsze przesadzasz;] siaty http://i184.photobucket.com/albums/x161/czarny323/fela2_siata.jpg no i tutaj przekombinowana:P http://i184.photobucket.com/albums/x161/czarny323/siata.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 gęęęęęsta;) taka jak lubię:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 johnzi...będe ci gotował zmywał i mył plecki...pouczysz mnie w zamian?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 Witam!! chdzilo mi o to (zaznaczone), te edgesy nad zaznaczeniem powinno poprawic to miejsce :) i siatka troche "denerwujaca" czemu nie "konczysz" edgesow tylko zostawiassz wolne vertexy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 qba jak zawsze przesadzasz;] siaty http://i184.photobucket.com/albums/x161/czarny323/fela2_siata.jpg no i tutaj przekombinowana:P http://i184.photobucket.com/albums/x161/czarny323/siata.jpg Bardziej gestej sie nie dalo :o? edit: Tez mi sie nie podobaja miejsca, ktore nielot zaznaczyl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 hmm nielot nie koncze edgesow zeby nie bylo gesciej niz jest teraz:p faldy mi sie miejscami robilem wiec zostawilem tak jak jest:) kliment moze ty nas tak pouczysz co?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 O ja cieee.... JohnZi! Jesteś master! :) Model suuuper! :) Znalazłem tylko jedną niezgodność - I jaka siatka piękna... ucz mnie mistrzu! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 O rany, dawno mnie tu nie było... ładnie ciszniesz JohnZi. Modele cudne! Muszę tu częściej zaglądać, bo widze, że jest co podziwiać :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 5 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2007 a ta? jak nie ta, to na razie nie szukam feli. Jak bede mial wiecej modelu to moze cos bardziej przypasi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 Sprytnie... ;> Zrobiles felge z pokrywka zeby otworow na sroby nie modelowac ;P Ogolnie pieeekna sprawa. Modeluj dalej bo efekt szykuje sie zdumiewajacy. P.S. Ta opona mi tandeta zalatuje ;P ;P ;P W sensie rzezby bieznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 5 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2007 nie modelowalem przykrywki po to zeby sobie roboty troche ujac:P tak mialem na refce:D opona tandetna bo z merca:D, ale juz nie bede jej zmienial, przekonalem sie juz ze nie ma sensu:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 mi sie podoba, niech inni wytkają błędy ja już się załamałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi