Vorek Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 piksar, będę wrzucał pojedyncze fragmenty, to montowałem tak, żeby się zmieściło w "Head long" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 9 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2007 trzeba znależć kogoś kto zapetli ten kawałek żeby trwał dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 dajcie znac przed kolejny tourem :D wyczes :D:D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 Eee teraz to widzę, że nic, tylko organizować urlopy, pieniądze i samochody - wyruszając w Polskę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 9 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2007 Tweety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 pikSar - zdjęcia z jeziora superos ! aż chce się powiedzieć JA CHĘ JESZCZE RAZ :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 Tweety Pfff, jakis napalony turysta rzuca sie jezioro ;>. Ladna plazyczka, mozna by powedkowac na grunt :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 kurcze moglem dluzej z wami tam zostac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 Swietne foty, jezioro ehh... czemu mnie tam nie ma? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 9 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2007 Swietne foty, jezioro ehh... czemu mnie tam nie ma? :) sami sobie jesteście winni :) ostatnie dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 ufff... dopiero teraz mam chwilke, żeby napisać kilka słów i zgrać w końcu zdjęcia na HDD :) a więc było ******** i ******** i ******** w kosmos! to był naprawdę udany wyjazd i żadne filmy czy zdjęcia nie oddadzą atmosfery tego zlotu :) postaram się jak najszybciej obrobić te zdjęcia ale ze względu na ich ilość to trochę może zająć :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 Tweety Świetne zdjęcie, widać kto jest kto :P Ciekawe dlaczego :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 Ardeni: od lewej: tweety (czyli ja), Vorek i Piksar. ewentualnie możliwe, że to zamiast mnie jest nielot ale nie pamiętam, żebym robił tej trójce zdjęcie Canonem 30D ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 hmm...romantycznie tam wam było...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 To jest nielot. Tweety jest mniej szeroki w barach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 mi się wydaje że Ardeni wiedział kto jest kto, to było pytanie tendencyjne ;) świetne fotki! może następny wyjazd w góry na narty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 hahaha swietne vorek :D zdjecia z postu 55 robilem ja tzw pierwsze cztery te z wody(mozeliwe ze drugie robil piksar) :) panowie plywali ja robilem :P tweety tak to ty vorek i piksar ja robilem zdjecie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 o w morde....... :) przekozacka zabawe mieliscie, gratuluje kolejnego udanego zlotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 następnym razem jade z wami:) a właśnie PikSar daj na forum fote jak jesteśmy w grupie na przystanku;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 trza zlot na pomorzu w koncu zorganizowac, moze jakies domki i zagle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 jestem za. ale w przyszłym sezonie :) W kwietniu zapraszam do Gliwic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 Ciezko to nazwac zlotem. To jakis kurde piknik byl ;) Niezly klimat na zdjeciach, tylko za malo kobiet ;) Swietne to logo na samochodzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 11 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2007 Ciezko to nazwac zlotem. malkontent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 E, od razu malkontent. Zazdrosny co najwyzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 wiedziałem ze będę żałował że mnie nie było :/ w te dni miałem zaplanowane co innego, ale powinienem był żucić te plany w ***** i jechać z wami :( już nie popełnię tego błędu, organizujcie coś jeszcze dopuki lato i wakacje bo chcę jechać z wami :D foty super i film też super, aż żal dupę ściska :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 a ja sie w tym czasie nudziłem we Władysławowie..żebym wiedział!!! ech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 17 Sierpień 2007 Share Napisano 17 Sierpień 2007 tutaj można obejrzeć zlotowy film w lepszej jakości niż ten na youtube (np. bez przeplotu) :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 17 Sierpień 2007 Share Napisano 17 Sierpień 2007 gratki, swietnie to wyglada! tylko zalowac ze sie tam nie bylo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 17 Sierpień 2007 Share Napisano 17 Sierpień 2007 super filmik ! oj sie wybawiliscie :D zaluje tylko ze mnie tam nie bylo ;( Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 17 Sierpień 2007 Share Napisano 17 Sierpień 2007 JunioR, hcpiter3d nie mam dokladnych danych ale mysle ze jakby rzucic pomysl zorganizowania zlotu gdzies w UK to napewno troche chetnych osob by sie znalazlo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 18 Sierpień 2007 Share Napisano 18 Sierpień 2007 hahaaaa kliment kiedy dokładnie byłeś we Władysławowie? ;] ja akurat też tam w zeszłym tygodniu siedziałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 t0m3k looknij na pm`ka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 Kurde, też byłem we Władysławowie :P Od 1 do 12 sierrrrrpnia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi