Napisano 9 Sierpień 200717 l piksar, będę wrzucał pojedyncze fragmenty, to montowałem tak, żeby się zmieściło w "Head long" :D
Napisano 9 Sierpień 200717 l Eee teraz to widzę, że nic, tylko organizować urlopy, pieniądze i samochody - wyruszając w Polskę :D
Napisano 9 Sierpień 200717 l pikSar - zdjęcia z jeziora superos ! aż chce się powiedzieć JA CHĘ JESZCZE RAZ :D:D
Napisano 9 Sierpień 200717 l Tweety Pfff, jakis napalony turysta rzuca sie jezioro ;>. Ladna plazyczka, mozna by powedkowac na grunt :P
Napisano 9 Sierpień 200717 l Autor Swietne foty, jezioro ehh... czemu mnie tam nie ma? :) sami sobie jesteście winni :) ostatnie dzisiaj
Napisano 9 Sierpień 200717 l ufff... dopiero teraz mam chwilke, żeby napisać kilka słów i zgrać w końcu zdjęcia na HDD :) a więc było ******** i ******** i ******** w kosmos! to był naprawdę udany wyjazd i żadne filmy czy zdjęcia nie oddadzą atmosfery tego zlotu :) postaram się jak najszybciej obrobić te zdjęcia ale ze względu na ich ilość to trochę może zająć :) Pozdrawiam
Napisano 9 Sierpień 200717 l Ardeni: od lewej: tweety (czyli ja), Vorek i Piksar. ewentualnie możliwe, że to zamiast mnie jest nielot ale nie pamiętam, żebym robił tej trójce zdjęcie Canonem 30D ;) Pozdrawiam
Napisano 10 Sierpień 200717 l mi się wydaje że Ardeni wiedział kto jest kto, to było pytanie tendencyjne ;) świetne fotki! może następny wyjazd w góry na narty?
Napisano 10 Sierpień 200717 l hahaha swietne vorek :D zdjecia z postu 55 robilem ja tzw pierwsze cztery te z wody(mozeliwe ze drugie robil piksar) :) panowie plywali ja robilem :P tweety tak to ty vorek i piksar ja robilem zdjecie :P
Napisano 10 Sierpień 200717 l o w morde....... :) przekozacka zabawe mieliscie, gratuluje kolejnego udanego zlotu
Napisano 10 Sierpień 200717 l następnym razem jade z wami:) a właśnie PikSar daj na forum fote jak jesteśmy w grupie na przystanku;)
Napisano 11 Sierpień 200717 l jestem za. ale w przyszłym sezonie :) W kwietniu zapraszam do Gliwic ;)
Napisano 11 Sierpień 200717 l Ciezko to nazwac zlotem. To jakis kurde piknik byl ;) Niezly klimat na zdjeciach, tylko za malo kobiet ;) Swietne to logo na samochodzie :D
Napisano 11 Sierpień 200717 l wiedziałem ze będę żałował że mnie nie było :/ w te dni miałem zaplanowane co innego, ale powinienem był żucić te plany w ***** i jechać z wami :( już nie popełnię tego błędu, organizujcie coś jeszcze dopuki lato i wakacje bo chcę jechać z wami :D foty super i film też super, aż żal dupę ściska :(
Napisano 12 Sierpień 200717 l a ja sie w tym czasie nudziłem we Władysławowie..żebym wiedział!!! ech...
Napisano 17 Sierpień 200717 l tutaj można obejrzeć zlotowy film w lepszej jakości niż ten na youtube (np. bez przeplotu) :) Pozdrawiam
Napisano 17 Sierpień 200717 l super filmik ! oj sie wybawiliscie :D zaluje tylko ze mnie tam nie bylo ;( Pozdro !
Napisano 17 Sierpień 200717 l JunioR, hcpiter3d nie mam dokladnych danych ale mysle ze jakby rzucic pomysl zorganizowania zlotu gdzies w UK to napewno troche chetnych osob by sie znalazlo :)
Napisano 18 Sierpień 200717 l hahaaaa kliment kiedy dokładnie byłeś we Władysławowie? ;] ja akurat też tam w zeszłym tygodniu siedziałem :P