Napisano 8 Sierpień 200717 l Klicek kiedys do Ciebie przyjade i rece obetne! niepokazuje sie takich zeczy poblicznie nogi tez tak na wszelki wypadek :P
Napisano 9 Sierpień 200717 l Autor zioło napisał: a gdzie Nielot? nielot we wroclawiu :D hehe a tak na powaznie to tu jest odpowiedz--> http://max3d.pl/forum/showpost.php?p=578553&postcount=57 ja nie glosuje :) ps. jutro kolejna minibitwa wiec szykowac vertexy :D
Napisano 9 Sierpień 200717 l Moj glos idzie na SUPER_OKO Ps:Klicek na tym renderze jest tylko AO czy jeszcze cos ? :>
Napisano 9 Sierpień 200717 l Ja przyznaje swoj glos dla kuby, gdyz od poczatku byl moim faworytem. Inne modele rowniez sa wypasione.
Napisano 9 Sierpień 200717 l glos na Oko.... Klicuch fajny zombiaczek misiaczek ....twoje zombie gra i trąbi!;)
Napisano 9 Sierpień 200717 l dzieki chlopaki za wszystkie glosy :* zonk napisał: Ps:Klicek na tym renderze jest tylko AO czy jeszcze cos ? :> przeszedlem na ciemna strone mocy, prawie czysty virej czyli virej + edycja kolorow i sharpens w ps
Napisano 9 Sierpień 200717 l Oddaję głos na Klicka :) Jestem pełen podziwu, inne prace też dobre, ale ta najlepsza :)
Napisano 9 Sierpień 200717 l Autor a ja dziekuje za udana bitweke :) pamietajcie ze mozna dalej glosowac :)
Napisano 9 Sierpień 200717 l ttaaddeekk napisał: Klicek kiedys do Ciebie przyjade i rece obetne! niepokazuje sie takich zeczy poblicznie nogi tez tak na wszelki wypadek :P dziwnym trafem dzisiaj cos mi sie stalo w reke i mam ja szynie, oj oj podpales :D rozmiem ze to bylo ostrzezenie ? :D
Napisano 10 Sierpień 200717 l No przecież _kuba_, bo zajeb*ście to zrobił. Jest klimat, jest inaczej, jest super. :)
Napisano 10 Sierpień 200717 l KLICEK napisał: dziwnym trafem dzisiaj cos mi sie stalo w reke i mam ja szynie, oj oj podpales :D rozmiem ze to bylo ostrzezenie ? :D zrobilem "model voodoo" w maxie i robilem rozne dziwne zeczy w reaktorze, nakłuwalem particlesami, i smazyłem omni lightami, a wiec zadzialalo... MUAHAHAHAHAH THE WORLD IS MINE !!!!! ( ;) )