nielot007 Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 lista: _kuba_ briz KLICEK SUPER_OKO wrzecionek zeet zonk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 głos na zeet'a - najbardziej Frankensteinopodobny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 na Klicka :) \m/ ostro wymodelowane :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 Klicek - zrobiłeś lepszego Michaela Jacksona niż natura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 Ciężki wybór :) Ale chyba najbardziej mnie przekonuje model Kuby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zioło Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 a gdzie Nielot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 Klicek kiedys do Ciebie przyjade i rece obetne! niepokazuje sie takich zeczy poblicznie nogi tez tak na wszelki wypadek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 no wahałem się ale jednak KLICEK po prostu mistrzostwo świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 Zeet... tylko dlatego ze franek Klicka to bardziej zombi-kobieta;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 Miało być na Klicka ale jednak on zrobił zombie. Głos na Kubę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 głos na kubę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 KLICEK to Sprite a my pragnienie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2007 a gdzie Nielot? nielot we wroclawiu :D hehe a tak na powaznie to tu jest odpowiedz--> http://max3d.pl/forum/showpost.php?p=578553&postcount=57 ja nie glosuje :) ps. jutro kolejna minibitwa wiec szykowac vertexy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zonk Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 Moj glos idzie na SUPER_OKO Ps:Klicek na tym renderze jest tylko AO czy jeszcze cos ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 Ja przyznaje swoj glos dla kuby, gdyz od poczatku byl moim faworytem. Inne modele rowniez sa wypasione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 glos na Oko.... Klicuch fajny zombiaczek misiaczek ....twoje zombie gra i trąbi!;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 dzieki chlopaki za wszystkie glosy :* Ps:Klicek na tym renderze jest tylko AO czy jeszcze cos ? :> przeszedlem na ciemna strone mocy, prawie czysty virej czyli virej + edycja kolorow i sharpens w ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trybal Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 Oddaję głos na Klicka :) Jestem pełen podziwu, inne prace też dobre, ale ta najlepsza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 Ja tez dziękuje za głosy !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2007 a ja dziekuje za udana bitweke :) pamietajcie ze mozna dalej glosowac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 And my vote goes to... SUPER_OKO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 Klicek kiedys do Ciebie przyjade i rece obetne! niepokazuje sie takich zeczy poblicznie nogi tez tak na wszelki wypadek :P dziwnym trafem dzisiaj cos mi sie stalo w reke i mam ja szynie, oj oj podpales :D rozmiem ze to bylo ostrzezenie ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 No przecież _kuba_, bo zajeb*ście to zrobił. Jest klimat, jest inaczej, jest super. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 dziwnym trafem dzisiaj cos mi sie stalo w reke i mam ja szynie, oj oj podpales :D rozmiem ze to bylo ostrzezenie ? :D zrobilem "model voodoo" w maxie i robilem rozne dziwne zeczy w reaktorze, nakłuwalem particlesami, i smazyłem omni lightami, a wiec zadzialalo... MUAHAHAHAHAH THE WORLD IS MINE !!!!! ( ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 Lubie styl Kuby- glosik na Niego :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi