Napisano 15 Sierpień 200717 l Wizualizacje nowego projektu sklepów delikatesowych BOMI. Projekt: ORANŻ studio Identyfikacja wizualna: Daylight studio Jakość nie powala, ale termin był naprawde wąski, ogólne szaleństwo... wielkie dzięki dla: Cwieq, MaGuu, Georgas, MasterKiełbaster! Strefa wejściowa: Stoisko kawa i herbata: Pieczywo: Wyspa serowa: wyspy warzywne: stoisko orientalne: Są jeszcze animacje (stoisko warzywne, strefa wejściowa i stoisko orientalne), może później wrzucę.
Napisano 15 Sierpień 200717 l Autor to znaczy dwa tygodnie na przekazanie finalnych wersji (wliczając w to, że projekty dostalem dopiero po tygodniu - czyli zostal tydzień na 4 stille i 3 animki). Termin troszke przesunąłem bo nie dało się wyrobić.
Napisano 15 Sierpień 200717 l dla mnie 2 tyg to szmat czasu-prace na konkurs P.Rzeszowskiej robilem z kumplem lacznie 2 dni(po pracy czyli od 17 do 4)+nocka na rendery-drugie miejsce zajelo(ronet)Nie jest to moze szczyt fotorealizmu ale taki termin uwazam za waski a 2 tyg daje rade:) pozdro
Napisano 15 Sierpień 200717 l Fajne :) Słabe gi gdzieniegdzie daje po oczach. Ale ogół bardzo pozytywny. Gdybym był zleceniodawcą to bym się cieszył.
Napisano 15 Sierpień 200717 l Według mnie wyszło cienko (sztucznie). Patrząc na inne Twoje niesamowite prace ta wydaje się słaba. Jednak termin wykonania w 100% Cię usprawiedliwia. Pozdrawiam:)
Napisano 15 Sierpień 200717 l Autor nielot007: dzięki lukasz3d: tak, ale weź pod uwage, że ja nie robie jednego zlecenia na raz, tylko 6 w tym samym czasie... albo to, że projektanci często zmieniali koncepcje kolorystyczne itp. Liber: życie... Lis: thanks
Napisano 15 Sierpień 200717 l a z tym ze zmianiaja to sie zgadzam:)sorki nie wiedzialem ze kilka.Ja na mniejsza skale dzialam i sie raczej praca staram nie zawalac
Napisano 15 Sierpień 200717 l Ciekawe i ladne - no i robi dobre wrazenie na pierwszy rzut oka. O to chodzi. Szkoda ze asortyment sklepu taki monotonny :) Gratuluje predkosci pracy. Dwa tygodnie (a wlasciwie jeden) + inne zlecenia w miedzyczasie to niezly wyczyn.
Napisano 15 Sierpień 200717 l jest dobrze (biorac pod uwage czas jaki miales) ale moglobyc lepiej, rendery sa bardzo slabe i jedynie czwarty jakos daje rade. OT czy "luminance studio" to tylko SWRSC od wizek czy jest was tam wiecej?
Napisano 15 Sierpień 200717 l Autor Patry - vRay juz teraz na ogół nie pracuję sam - najwięcej pomaga Cwieq przy exteriorach, czasem MaGuulec przy różnej robocie. Często również szybkiej pomocy zasięgam u innych (również z tego forum)
Napisano 16 Sierpień 200717 l Na 3-ciej słabiutkie szkło ale ogólnie bardzo fajny klimat. Świetne teksturki. Robiłeś zdjęcia opakowaniom w sklepach ;)?
Napisano 16 Sierpień 200717 l Aberacja sztuczna :P Powinna być nieostra i występować tylko na kontrastowych elementach a uc iebie jest odwrotnie :P http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Chromatic_aberration_%28comparison%29_-_enlargement.jpg
Napisano 16 Sierpień 200717 l Troche sztuczne miejscami ale generalnie to zaj.....a komercyjna wizka ;) Jak dla mnie super.
Napisano 16 Sierpień 200717 l Autor Master - PTLens daje w miare poprawne efekty, aberacja powstaje na brzegach (racja, że na kontrastowych elementach). Jak daje mocniejszą i nieostrą to mówisz, że brzydka :p
Napisano 16 Sierpień 200717 l całkiem fajne rendery szczególnie pierwszy i drugi, nie czepiam się jak taki termin realizacji
Napisano 16 Sierpień 200717 l wygląda dobrze. temat trudny. kiedyś robiłem cos podobnego to wiem z czym to sie je. Jak na taki krótki termin to jest super.
Napisano 16 Sierpień 200717 l Autor przeliczylem jeszcze stilla warzyw i orientu (na oriencie zarąbiaste pplamy od GI i bug na bumpie sufitu :P), update w pierwszym poście
Napisano 16 Sierpień 200717 l Średniawka :( (Ani super dobrze, ani źle :) ) Respekt za ilość dupereli, które tam powstawiałeś ;) Generalnie stoiska "warzywa" i "pieczywo" wydają się najlepiej wymodelowane :D
Napisano 16 Sierpień 200717 l Autor Generalnie stoiska "warzywa" i "pieczywo" wydają się najlepiej wymodelowane :D no ciekawe kto je modelował :p
Napisano 16 Sierpień 200717 l Master - PTLens daje w miare poprawne efekty, aberacja powstaje na brzegach (racja, że na kontrastowych elementach). Jak daje mocniejszą i nieostrą to mówisz, że brzydka :p bo abberacje sa brzydkie z natury :)
Napisano 24 Grudzień 200717 l Średniawka niskich lotów.. może jeden render może mi sie podobać. aha. a owoce a zwłaszcza jabłka wyglądają fatalnie. W ogole materiały sa słabe, nie mówiąc już o mapowaniu drewnianej kraty podwieszanej na syficie. Pozdrawiam.
Napisano 24 Grudzień 200717 l są święta, rozumiem SWRSC, i termin... ale i tak, jak na ciebie to niski poziom grunt by pracodawca był zadowolony;)
Napisano 24 Grudzień 200717 l czy ktos patrzyl na date dodania tych obrazow do galerii? no wlasnie... ;) bo gornicy sa wsrod nas... ;)
Napisano 24 Grudzień 200717 l Autor heh, dzięki Tadek. Zainteresowanych odwołuje do postu #3 :) no i nie odkopujcie więcej takich zabytków :p
Napisano 24 Grudzień 200717 l hmmm nie? jakiś leszcz. Chciałbym coś powiedzieć ale sie zamkne.. szkoda gadać..;/
Napisano 24 Grudzień 200717 l Autor no to po co posta piszesz... Btw, to były Świerszczowo-Maguulcowe zarty.