SWRSC Napisano 15 Sierpień 2007 Share Napisano 15 Sierpień 2007 Wizualizacje nowego projektu sklepów delikatesowych BOMI. Projekt: ORANŻ studio Identyfikacja wizualna: Daylight studio Jakość nie powala, ale termin był naprawde wąski, ogólne szaleństwo... wielkie dzięki dla: Cwieq, MaGuu, Georgas, MasterKiełbaster! Strefa wejściowa: Stoisko kawa i herbata: Pieczywo: Wyspa serowa: wyspy warzywne: stoisko orientalne: Są jeszcze animacje (stoisko warzywne, strefa wejściowa i stoisko orientalne), może później wrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 15 Sierpień 2007 Share Napisano 15 Sierpień 2007 Imo wyszło bardzo fajnie :) Co znaczy ciasny termin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 15 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2007 to znaczy dwa tygodnie na przekazanie finalnych wersji (wliczając w to, że projekty dostalem dopiero po tygodniu - czyli zostal tydzień na 4 stille i 3 animki). Termin troszke przesunąłem bo nie dało się wyrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Sierpień 2007 Share Napisano 15 Sierpień 2007 nawet, nawet :P:P najlepszy wedlug mnie drugi render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz3d Napisano 15 Sierpień 2007 Share Napisano 15 Sierpień 2007 dla mnie 2 tyg to szmat czasu-prace na konkurs P.Rzeszowskiej robilem z kumplem lacznie 2 dni(po pracy czyli od 17 do 4)+nocka na rendery-drugie miejsce zajelo(ronet)Nie jest to moze szczyt fotorealizmu ale taki termin uwazam za waski a 2 tyg daje rade:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 15 Sierpień 2007 Share Napisano 15 Sierpień 2007 Fajne :) Słabe gi gdzieniegdzie daje po oczach. Ale ogół bardzo pozytywny. Gdybym był zleceniodawcą to bym się cieszył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liber Napisano 15 Sierpień 2007 Share Napisano 15 Sierpień 2007 Według mnie wyszło cienko (sztucznie). Patrząc na inne Twoje niesamowite prace ta wydaje się słaba. Jednak termin wykonania w 100% Cię usprawiedliwia. Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 15 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2007 nielot007: dzięki lukasz3d: tak, ale weź pod uwage, że ja nie robie jednego zlecenia na raz, tylko 6 w tym samym czasie... albo to, że projektanci często zmieniali koncepcje kolorystyczne itp. Liber: życie... Lis: thanks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz3d Napisano 15 Sierpień 2007 Share Napisano 15 Sierpień 2007 a z tym ze zmianiaja to sie zgadzam:)sorki nie wiedzialem ze kilka.Ja na mniejsza skale dzialam i sie raczej praca staram nie zawalac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 15 Sierpień 2007 Share Napisano 15 Sierpień 2007 Ciekawe i ladne - no i robi dobre wrazenie na pierwszy rzut oka. O to chodzi. Szkoda ze asortyment sklepu taki monotonny :) Gratuluje predkosci pracy. Dwa tygodnie (a wlasciwie jeden) + inne zlecenia w miedzyczasie to niezly wyczyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 15 Sierpień 2007 Share Napisano 15 Sierpień 2007 Fajne, ale materiały sztuczne :) W czym renderowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 15 Sierpień 2007 Share Napisano 15 Sierpień 2007 jest dobrze (biorac pod uwage czas jaki miales) ale moglobyc lepiej, rendery sa bardzo slabe i jedynie czwarty jakos daje rade. OT czy "luminance studio" to tylko SWRSC od wizek czy jest was tam wiecej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 15 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2007 Patry - vRay juz teraz na ogół nie pracuję sam - najwięcej pomaga Cwieq przy exteriorach, czasem MaGuulec przy różnej robocie. Często również szybkiej pomocy zasięgam u innych (również z tego forum) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 15 Sierpień 2007 Share Napisano 15 Sierpień 2007 fajne, ważne aby klientowi się podobało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash23 Napisano 16 Sierpień 2007 Share Napisano 16 Sierpień 2007 Na 3-ciej słabiutkie szkło ale ogólnie bardzo fajny klimat. Świetne teksturki. Robiłeś zdjęcia opakowaniom w sklepach ;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 16 Sierpień 2007 Share Napisano 16 Sierpień 2007 Aberacja sztuczna :P Powinna być nieostra i występować tylko na kontrastowych elementach a uc iebie jest odwrotnie :P http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Chromatic_aberration_%28comparison%29_-_enlargement.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 16 Sierpień 2007 Share Napisano 16 Sierpień 2007 Troche sztuczne miejscami ale generalnie to zaj.....a komercyjna wizka ;) Jak dla mnie super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 16 Sierpień 2007 Share Napisano 16 Sierpień 2007 a mi sie to podoba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 16 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2007 Master - PTLens daje w miare poprawne efekty, aberacja powstaje na brzegach (racja, że na kontrastowych elementach). Jak daje mocniejszą i nieostrą to mówisz, że brzydka :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 16 Sierpień 2007 Share Napisano 16 Sierpień 2007 całkiem fajne rendery szczególnie pierwszy i drugi, nie czepiam się jak taki termin realizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 16 Sierpień 2007 Share Napisano 16 Sierpień 2007 wygląda dobrze. temat trudny. kiedyś robiłem cos podobnego to wiem z czym to sie je. Jak na taki krótki termin to jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamic Napisano 16 Sierpień 2007 Share Napisano 16 Sierpień 2007 mi sie podobają serki ;) aż bym sobie coś zjadł :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 16 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2007 przeliczylem jeszcze stilla warzyw i orientu (na oriencie zarąbiaste pplamy od GI i bug na bumpie sufitu :P), update w pierwszym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 16 Sierpień 2007 Share Napisano 16 Sierpień 2007 Nie wiem co jest z jabłkami , ale wyglądają conajmniej płasko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 16 Sierpień 2007 Share Napisano 16 Sierpień 2007 Średniawka :( (Ani super dobrze, ani źle :) ) Respekt za ilość dupereli, które tam powstawiałeś ;) Generalnie stoiska "warzywa" i "pieczywo" wydają się najlepiej wymodelowane :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 16 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2007 Generalnie stoiska "warzywa" i "pieczywo" wydają się najlepiej wymodelowane :D no ciekawe kto je modelował :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 16 Sierpień 2007 Share Napisano 16 Sierpień 2007 hmmm... Ty?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 16 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2007 hmmm... Ty?:P hmmm nie? jakiś leszcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 16 Sierpień 2007 Share Napisano 16 Sierpień 2007 Master - PTLens daje w miare poprawne efekty, aberacja powstaje na brzegach (racja, że na kontrastowych elementach). Jak daje mocniejszą i nieostrą to mówisz, że brzydka :p bo abberacje sa brzydkie z natury :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4rcus Napisano 16 Sierpień 2007 Share Napisano 16 Sierpień 2007 jestem pod wrazeniem, ale na spokojnie jeszcze zajmij sie renderami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 sam miód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 24 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2007 wesołych świąt górniku :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 Średniawka niskich lotów.. może jeden render może mi sie podobać. aha. a owoce a zwłaszcza jabłka wyglądają fatalnie. W ogole materiały sa słabe, nie mówiąc już o mapowaniu drewnianej kraty podwieszanej na syficie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rly Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 Szkoda ze projekt zywcem rzniety z Almy.Render za to calkiem calkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 Rafał ty amigo amigo ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 są święta, rozumiem SWRSC, i termin... ale i tak, jak na ciebie to niski poziom grunt by pracodawca był zadowolony;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 czy ktos patrzyl na date dodania tych obrazow do galerii? no wlasnie... ;) bo gornicy sa wsrod nas... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 24 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2007 heh, dzięki Tadek. Zainteresowanych odwołuje do postu #3 :) no i nie odkopujcie więcej takich zabytków :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 hmmm nie? jakiś leszcz. Chciałbym coś powiedzieć ale sie zamkne.. szkoda gadać..;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 24 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2007 no to po co posta piszesz... Btw, to były Świerszczowo-Maguulcowe zarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi