Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wizualizacje nowego projektu sklepów delikatesowych BOMI.

Projekt: ORANŻ studio

Identyfikacja wizualna: Daylight studio

Jakość nie powala, ale termin był naprawde wąski, ogólne szaleństwo...

wielkie dzięki dla: Cwieq, MaGuu, Georgas, MasterKiełbaster!

Strefa wejściowa:

bomientranceyi1.jpg

Stoisko kawa i herbata:

bomikawaet2.jpg

Pieczywo:

bomipieczywooi3.jpg

Wyspa serowa:

bomiserydl8.jpg

wyspy warzywne:

bomiwarzywaqf5.jpg

stoisko orientalne:

bomiorientky0.jpg

Są jeszcze animacje (stoisko warzywne, strefa wejściowa i stoisko orientalne), może później wrzucę.

• Odpowiedzi 39
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

to znaczy dwa tygodnie na przekazanie finalnych wersji (wliczając w to, że projekty dostalem dopiero po tygodniu - czyli zostal tydzień na 4 stille i 3 animki). Termin troszke przesunąłem bo nie dało się wyrobić.

Napisano

dla mnie 2 tyg to szmat czasu-prace na konkurs P.Rzeszowskiej robilem z kumplem lacznie 2 dni(po pracy czyli od 17 do 4)+nocka na rendery-drugie miejsce zajelo(ronet)Nie jest to moze szczyt fotorealizmu ale taki termin uwazam za waski a 2 tyg daje rade:)

pozdro

Napisano

Według mnie wyszło cienko (sztucznie). Patrząc na inne Twoje niesamowite prace ta wydaje się słaba. Jednak termin wykonania w 100% Cię usprawiedliwia.

Pozdrawiam:)

Napisano

nielot007: dzięki

lukasz3d: tak, ale weź pod uwage, że ja nie robie jednego zlecenia na raz, tylko 6 w tym samym czasie... albo to, że projektanci często zmieniali koncepcje kolorystyczne itp.

Liber: życie...

Lis: thanks

Napisano

Ciekawe i ladne - no i robi dobre wrazenie na pierwszy rzut oka. O to chodzi.

Szkoda ze asortyment sklepu taki monotonny :)

Gratuluje predkosci pracy. Dwa tygodnie (a wlasciwie jeden) + inne zlecenia w miedzyczasie to niezly wyczyn.

Napisano

jest dobrze (biorac pod uwage czas jaki miales) ale moglobyc lepiej, rendery sa bardzo slabe i jedynie czwarty jakos daje rade.

OT

czy "luminance studio" to tylko SWRSC od wizek czy jest was tam wiecej?

Napisano

Patry - vRay

juz teraz na ogół nie pracuję sam - najwięcej pomaga Cwieq przy exteriorach, czasem MaGuulec przy różnej robocie. Często również szybkiej pomocy zasięgam u innych (również z tego forum)

Napisano

Master - PTLens daje w miare poprawne efekty, aberacja powstaje na brzegach (racja, że na kontrastowych elementach). Jak daje mocniejszą i nieostrą to mówisz, że brzydka :p

Napisano

Średniawka :( (Ani super dobrze, ani źle :) )

Respekt za ilość dupereli, które tam powstawiałeś ;)

Generalnie stoiska "warzywa" i "pieczywo" wydają się najlepiej wymodelowane :D

Napisano
Master - PTLens daje w miare poprawne efekty, aberacja powstaje na brzegach (racja, że na kontrastowych elementach). Jak daje mocniejszą i nieostrą to mówisz, że brzydka :p

bo abberacje sa brzydkie z natury :)

Napisano

Średniawka niskich lotów.. może jeden render może mi sie podobać.

aha. a owoce a zwłaszcza jabłka wyglądają fatalnie. W ogole materiały sa słabe, nie mówiąc już o mapowaniu drewnianej kraty podwieszanej na syficie.

Pozdrawiam.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności