ReflectVision Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 o Ty leniu batmana latwiej wymodelowac bo nie ma uszu ! :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 bomba modeliki - nietoperka mało widac ale batman wymiata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 świetny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 super batan ale... gdzie on ma maske ?:) poka najlepiej referke :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2007 Witam!! dzieki za komentarze :) jak pisalem wczesniej maska bedzie ale pierw sie musze z polikiem uporac ;) a referke ? hmmm nie mam :D a tu progress z rigiem nietoprza, narazie same kosci jeszcze nie ustawialem wag wiec jest sporo bledow :D ale i tak jestem zadowolony bo szybko poszlo ;) aha troche mu ryjek powiekszylem, dobrze czy zle ? aha ruszac bede mogl wszystkim poczawszy od uszu skonczywszy na palcach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 extra ! nie moge sie doczekac na final szczegolnie z materialami ! Powodzenia super pracka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 jesli idzie o mordke i detale to bym szedł w tym kierunku - co prawda to wolverine ale bardzo podobna sprawa jesli idzie o batiego http://features-temp.cgsociety.org/gallerycrits/5784/5784_1159423383_large.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 3mam kciuki nieloot :) powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 moim zdaniem teraz pyszczek jest nieproporcjonalnie duży, pomniejsz. albo pomniejsz tylko uszy. Przedtem tak nie zwisały na dół i w górę, mniej podpadały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 a będa textury i sculpt ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 Nielot007 i sculpt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 wizz, nielot zaraz Cię oskalptuje zaraz :) Kiedyś gdzieś nielot zapodawał sculpta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2007 Witam!! dzieki za komentsy ;) hindus--> dzieki za referki napewno sie przydadza :) a tak na marginesie autora tego wolverine to uwielbiam jego videotutka dla gnomon'a :D Ania--> okej zmniejsze go troche ale uszy zostaja tak duze :P aha tak zwisaja bo je tak ustawilem ;) taka zabawa :D wizz--> tex tak(jak sie uda) sculpt? a chcesz w zeby :D powiedzialem sobie ze scupltowac to moge tylko detal jak zmarszczki na oczach albo fakture skory, reszte dam (w przyszlosci) rade zmodelowac tradycyjnie :D:D jeszcze raz dzieki za pomocne komentsy,jutro postaram sie skonczyc nietoperza i zabrac sie wkoncu za glowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 Jest bardzo fajnie, chociaż jak batman stylizowany na heroic to może i nietopki też warto "pojechać" ? Dać im ostre uszy chociażby... taki pomysł... bym miał... sobie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2007 Witam!! chyba jednak zacnze glowe od nowa :( usunalem bo wstyd :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 Hmmm szczerze? To ja by zmienił tą maskę a zostawił usta i nos. Bo nie jest źle ale brakuje jakoś charakteru tej masce. Pozdrawiam i powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 Ta maska zle na nim lezy :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 Nielot007 no co Ty z tym od nowa? Ale faktycznie trochę poprawek wprowadzić trzeba bo na razie Batman wygląda jak by Bruce zachorował i oddał na chwilę robotę swojemu dziadkowi. Od nosa w dół trza by go odmłodzić, te zmarszczki, te usta nie dodają mu uroku no i kształt brwi tez trochę dziada z niego robi. Sorry ale takie było moje pierwsze wrażenie wiem że możesz zrobić tą twarz o wiele lepiej chociaż od strony technicznej jest super. I nie zaczynaj czasami od nowa bo topologia siatki jest pewnie bardzo dobra trochę vertexów poprzesuwaj i zapodawaj na forum to się oceni czy to już to. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 Tomala dobrze gada, polac mu :) Maska jest niby gruba a byle zmarszczke na niej widac. Poza tym ta pozioma krecha jest hmm. zbyt pozioma :) Nie pamietam jak wygladala jego maska moze sie myle. Moze odpocznij troche a potem spojrz na proporcje - ma duza czaszke i mala twarzyczke. Moze to powoduje ze wyglada niegroznie. Ja bym dal wyzej usta i zmniejszyl odleglosc miedzy oczami a czubkiem glowy. Obnizyl bym tez luki brwiowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 masce mowimy dowidzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 łiii tam... jeszcze nie jest za poźno... wymodeluj batmobila:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2007 Witam!! dzieki za komentarze :) obrazke usunalem bo wstyd :D pomysle jeszcze jak to rozegrac, i dzieki za rady :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Witam!! dzieki za komentarze :) obrazke usunalem bo wstyd :D pomysle jeszcze jak to rozegrac, i dzieki za rady :) tak się nie robi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2007 Witam!! i jak ? nie patrzcie na luki brwiowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 no nie patrząc na łuki to jest spoko - ale z drugiej strony to za głęboko umieszczone są oczodoły w stosunku do łuków. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 dalej nie ma grozy, za niska broda chyba i jest taki... pyzaty... nie wygląda bohatersko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 No twarz bardzo fajna ale musisz wziąć pod uwagę jak to będzie wyglądało w masce. Innymi słowy część trzewiowa czachy musi zrównoważyć górę głowy na której będzie maska i przez to trochę się ona powiększy. Uwydatnij trochę żuchwę no i podbródek teraz wygląda spoko ale czy w masce nie będzie za mały? PS co ze starą głową zacząłeś kompletnie od nowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2007 Witam!! dzieki za komentsy:) hindus--> wracaj do "hindus" :D Godzil--> a kto powiedzial ze ma budzic groze ? a jak wyglada ktos bohatersko ? Tomala-->"część trzewiowa czachy" ? tak zacalem od nowa :) oto obruce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 hmm a czemu od nowa? tamta byla bardzo fajna:) sorka moglem nie doczytac wczesniej, jesli juz to pisales;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2007 hmm a czemu od nowa? tamta byla bardzo fajna:) sorka moglem nie doczytac wczesniej, jesli juz to pisales;] nie podobala mi sie :P ale teraz ta juz zostaje :D bo jak tak bede zaczynal od nowa to nigdy nie zrobie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 nos brzydki, oczy takie jakies male na ostatnim obrazku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 wczesniej mi sie bardzo nie podobalo :) teraz jak dales czolo to jest po prostu super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 wyglada superanco, ale cos mi ten nosek jeszcze sie nie zgrywa, moze daloby rade dac mu mocniejsze rysy jak reszta twarzy, bo mam wrazenie ze poprstu z innej bajki i nie pasuje do calej twarzy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 usta mi się nie podobają, jak u starej babci po operacjach plastycznych, takie jakby czymś wypełnione i zbyt wyraźne. mało męskie. górna warga w środku za bardzo wystaje w dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Witam!! dzieki za komentsy :) nos racja jakis dziwny poprawie :) Aniu hehe to samo pomysalem jak dzisiaj luknalem na glowe :D zmienie bo tez mi sie nie podobaja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 WOW! Dla mnie bomba! Dajesz nielot, dajesz! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Nielot007 po co mu uszy przecież i tak będzie w masce? Oczy wydają się teraz trochę za małe no i jakoś mi usta nie pasują a tak poza tym SUPER. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 coś za szeroki on jest i uszy stanowczo za małe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Z krótka szyja jest, zrób jeszcze ładnie wcięcie z tyłu czaszki tam gdzie kark jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Glowka super, ale tylna czesc glowy mi troszke nie pasi, wrzucilem czache(wiadomo ze czaszka sie rozni u kazdego) ale zazwyczaj podstawa czaszki konczy sie w tym samym miejscu hehe powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 O nie teraz wygląda jak jakiś kark głowę ma za szeroką. Głowa z poprzedniego posta była całkiem inna według mnie lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 nielot - zmienie nick jak skonczysz batmana ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Witam!! dzieki :D klicek--> dzieki za czache ;) hindus--> moze zrobimy tak zmienisz nicka jak skoncze glowe ? :D:D jesli mam byc szczery to mi ta glowa straszzzzzzzzzzznie nie pasi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Bohatersko... wystarczy żeby nie smiesznie a on sie prawie uśmiechał i wygląda smiesznie :) Mi nie siada, nie takiego batmana lubie i wyrażam tylko moje zdanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Godzil--> spoko, nie kazdemu musi sie podobac :) wazne zeby mnie sie podobal :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 coś za szeroki on jest i uszy stanowczo za małe na szerokosc moze byc bo superbohaterowie maja takie szczeny jak pudzian, ale uszy faktycznie za male Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 kurcze bez wlosow i maski to ni jak mi na batmana nie wyglada, predzej na jakiegos karka z jakiegos klubu z napisem na koszulce "security". Jako glowa wedlug mnie jest bardzo ok oprocz uszu. Sorry nielot, takie moje zdanie. Z drugiej strony to batmana jeszcze nie spotkalem wiec byc moze wlasnie tak wyglada. Najwazniejsze aby bylo poprawnie i tobie sie podobalo. Walcz dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Witam!! dzieki za komentsy :) dalej walcze z glowa ale juz jest (chyba) dobrze :D zaczynam robic maske postaram sie dzisiaj cos pokazac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi