Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 165
  • Wyświetleń 20,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Witam!!

dzieki za komentarze :)

jak pisalem wczesniej maska bedzie ale pierw sie musze z polikiem uporac ;)

a referke ? hmmm nie mam :D

a tu progress z rigiem nietoprza, narazie same kosci jeszcze nie ustawialem wag wiec jest sporo bledow :D

ale i tak jestem zadowolony bo szybko poszlo ;)

aha troche mu ryjek powiekszylem, dobrze czy zle ?

aha ruszac bede mogl wszystkim poczawszy od uszu skonczywszy na palcach :D

bataz7.jpg

Napisano

extra ! nie moge sie doczekac na final szczegolnie z materialami !

Powodzenia super pracka !

Napisano

moim zdaniem teraz pyszczek jest nieproporcjonalnie duży, pomniejsz. albo pomniejsz tylko uszy. Przedtem tak nie zwisały na dół i w górę, mniej podpadały.

Napisano

wizz, nielot zaraz Cię oskalptuje zaraz :) Kiedyś gdzieś nielot zapodawał sculpta :)

Napisano
  • Autor

Witam!!

dzieki za komentsy ;)

hindus--> dzieki za referki napewno sie przydadza :) a tak na marginesie autora tego wolverine to uwielbiam jego videotutka dla gnomon'a :D

Ania--> okej zmniejsze go troche ale uszy zostaja tak duze :P aha tak zwisaja bo je tak ustawilem ;) taka zabawa :D

wizz--> tex tak(jak sie uda) sculpt? a chcesz w zeby :D

powiedzialem sobie ze scupltowac to moge tylko detal jak zmarszczki na oczach albo fakture skory, reszte dam (w przyszlosci) rade zmodelowac tradycyjnie :D:D

jeszcze raz dzieki za pomocne komentsy,jutro postaram sie skonczyc nietoperza i zabrac sie wkoncu za glowe :)

Napisano

Jest bardzo fajnie, chociaż jak batman stylizowany na heroic to może i nietopki też warto "pojechać" ? Dać im ostre uszy chociażby... taki pomysł... bym miał... sobie ;)

Napisano

Hmmm szczerze? To ja by zmienił tą maskę a zostawił usta i nos. Bo nie jest źle ale brakuje jakoś charakteru tej masce. Pozdrawiam i powodzenia :)

Napisano

Nielot007 no co Ty z tym od nowa? Ale faktycznie trochę poprawek wprowadzić trzeba bo na razie Batman wygląda jak by Bruce zachorował i oddał na chwilę robotę swojemu dziadkowi. Od nosa w dół trza by go odmłodzić, te zmarszczki, te usta nie dodają mu uroku no i kształt brwi tez trochę dziada z niego robi. Sorry ale takie było moje pierwsze wrażenie wiem że możesz zrobić tą twarz o wiele lepiej chociaż od strony technicznej jest super. I nie zaczynaj czasami od nowa bo topologia siatki jest pewnie bardzo dobra trochę vertexów poprzesuwaj i zapodawaj na forum to się oceni czy to już to. Pozdrawiam.

Napisano

Tomala dobrze gada, polac mu :)

Maska jest niby gruba a byle zmarszczke na niej widac. Poza tym ta pozioma krecha jest hmm. zbyt pozioma :) Nie pamietam jak wygladala jego maska moze sie myle.

Moze odpocznij troche a potem spojrz na proporcje - ma duza czaszke i mala twarzyczke. Moze to powoduje ze wyglada niegroznie. Ja bym dal wyzej usta i zmniejszyl odleglosc miedzy oczami a czubkiem glowy. Obnizyl bym tez luki brwiowe.

Napisano
  • Autor

Witam!!

obrazke usunalem bo wstyd :D

pomysle jeszcze jak to rozegrac, i dzieki za rady :)

Napisano
Witam!!

obrazke usunalem bo wstyd :D

pomysle jeszcze jak to rozegrac, i dzieki za rady :)

tak się nie robi :D

Napisano

no nie patrząc na łuki to jest spoko - ale z drugiej strony to za głęboko umieszczone są oczodoły w stosunku do łuków. :)

Napisano

dalej nie ma grozy, za niska broda chyba i jest taki... pyzaty... nie wygląda bohatersko

Napisano

No twarz bardzo fajna ale musisz wziąć pod uwagę jak to będzie wyglądało w masce. Innymi słowy część trzewiowa czachy musi zrównoważyć górę głowy na której będzie maska i przez to trochę się ona powiększy. Uwydatnij trochę żuchwę no i podbródek teraz wygląda spoko ale czy w masce nie będzie za mały?

PS co ze starą głową zacząłeś kompletnie od nowa?

Napisano
  • Autor

Witam!!

dzieki za komentsy:)

hindus--> wracaj do "hindus" :D

Godzil--> a kto powiedzial ze ma budzic groze ? a jak wyglada ktos bohatersko ?

Tomala-->"część trzewiowa czachy" ? tak zacalem od nowa :)

oto obruce...

batmandd0.jpg

Napisano

hmm a czemu od nowa? tamta byla bardzo fajna:) sorka moglem nie doczytac wczesniej, jesli juz to pisales;]

Napisano
  • Autor
hmm a czemu od nowa? tamta byla bardzo fajna:) sorka moglem nie doczytac wczesniej, jesli juz to pisales;]

nie podobala mi sie :P

ale teraz ta juz zostaje :D bo jak tak bede zaczynal od nowa to nigdy nie zrobie :D

Napisano

wyglada superanco, ale cos mi ten nosek jeszcze sie nie zgrywa, moze daloby rade dac mu mocniejsze rysy jak reszta twarzy, bo mam wrazenie ze poprstu z innej bajki i nie pasuje do calej twarzy :D

Napisano

usta mi się nie podobają, jak u starej babci po operacjach plastycznych, takie jakby czymś wypełnione i zbyt wyraźne. mało męskie. górna warga w środku za bardzo wystaje w dół.

Napisano
  • Autor

Witam!!

dzieki za komentsy :)

nos racja jakis dziwny poprawie :)

Aniu hehe to samo pomysalem jak dzisiaj luknalem na glowe :D zmienie bo tez mi sie nie podobaja :D

Napisano

Nielot007 po co mu uszy przecież i tak będzie w masce? Oczy wydają się teraz trochę za małe no i jakoś mi usta nie pasują a tak poza tym SUPER.

Napisano

Z krótka szyja jest, zrób jeszcze ładnie wcięcie z tyłu czaszki tam gdzie kark jest.

Napisano

O nie teraz wygląda jak jakiś kark głowę ma za szeroką. Głowa z poprzedniego posta była całkiem inna według mnie lepsza.

Napisano
  • Autor

Witam!!

dzieki :D

klicek--> dzieki za czache ;)

hindus--> moze zrobimy tak zmienisz nicka jak skoncze glowe ? :D:D

jesli mam byc szczery to mi ta glowa straszzzzzzzzzzznie nie pasi :D

Napisano

Bohatersko... wystarczy żeby nie smiesznie a on sie prawie uśmiechał i wygląda smiesznie :) Mi nie siada, nie takiego batmana lubie i wyrażam tylko moje zdanie...

Napisano
coś za szeroki on jest i uszy stanowczo za małe

na szerokosc moze byc bo superbohaterowie maja takie szczeny jak pudzian, ale uszy faktycznie za male

Napisano

kurcze bez wlosow i maski to ni jak mi na batmana nie wyglada, predzej na jakiegos karka z jakiegos klubu z napisem na koszulce "security". Jako glowa wedlug mnie jest bardzo ok oprocz uszu. Sorry nielot, takie moje zdanie. Z drugiej strony to batmana jeszcze nie spotkalem wiec byc moze wlasnie tak wyglada. Najwazniejsze aby bylo poprawnie i tobie sie podobalo. Walcz dalej.

Napisano
  • Autor

Witam!!

dzieki za komentsy :)

dalej walcze z glowa ale juz jest (chyba) dobrze :D zaczynam robic maske postaram sie dzisiaj cos pokazac :)