Napisano 19 Wrzesień 200717 l tanio nie jest macie co popalić czy damy popalić :) o której impreza, w piątek oczywiście ? czy z ulicy Hożej daleko mam do knajpy ? poprosze o wersje: 1.na trzeźwo 2.po spożyciu 3.na 4 łapach 4.uciekając przed ziomami i Kurtem WROCŁAWIAKI - watek dojazdowy założony - wpisywac się
Napisano 19 Wrzesień 200717 l Autor pikSar: Ach Hoża-mieszkałam na Hożej...jedna z bardziej znanych oprócz Marszałkowskiej...40lat temu, czy 30 dostać tam mieszkanie to był cud-no koniec offtop Purple! No więc : drogo???!!! no juz taniej nie znajdzieta, ale jak chceta mogę zrobic imprezkę nad śmietnikiem-wyjdzie taniej:D knajpa jest przy polu mokotowskim. Od Hożej trza tramwajem jeden przystanek do metra i metrem do pola mokotowskiego (2 przystanki) oceniam na jakieś 15-18 min drogi na trzeźwo, 20 min po spożyciu (i przystanku na siusiu:D), jak psa wyprowadzałam zajęło mi to ok. 25 minut-więc tyle na 4 łapach:D i mała mapka: juz wiadomo? :D co do reszty info, to jeszcze chyba dziś (oni mają cykliczne imprezy, więc jeszcze muszę się dowiedzieć w jaki dzień- poza tym myślicie że pierwszego dnia, czy drugiego główną imprezke robić?) prrr szalony: to chyba byłoby zbyt szalone:D przyjechałoby z 1000 luda :D
Napisano 19 Wrzesień 200717 l poza tym myślicie że pierwszego dnia, czy drugiego główną imprezke robić?) właśnie dobre pytanie
Napisano 19 Wrzesień 200717 l Autor chodzi o fakt iż ja np: chetnie bym sie z wami troszke zapoznała w jakiejs kawiarence przed imprezką, czy w ogóle gdzieś, grupki noclegowe też będą musiały mieć chwilkę na integrację i przywóz rzeczy, fotosy też wolałabym na trzeźwo mieć/robić-te artystyczne (nie mówię o imprezowych), a na kacu te wszystkie banały, będą dla nas najzwyczajniej w świecie za trudne... :D
Napisano 19 Wrzesień 200717 l ja myślałem żeby w piatek przyjechać dość wcześnie - koło południa i bedzie czas na różne figle
Napisano 19 Wrzesień 200717 l mało sie udzielam na forum, ale na zlot przybęde - o ile ekipa z wrocka mnie zabierze :)
Napisano 19 Wrzesień 200717 l Autor Pilot dobrze, zapisuję na liście pewniaków w takim razie:) pozdrawiam:) ps: skocznij dziś wieczorem do mnie na gg:) pikSar- Ty świntuchu:D ale masz chyba rację:D
Napisano 19 Wrzesień 200717 l Ładny hektar do tej knajpy, ja myślałem coś bardziej w centrum. Jeżeli chodzi o zabieranie nie wtajemniczonych to warto wziąść pod uwage to że wynudzą się, chyba że o WoW'ie znowu będzie dyskusja;-o. btw: w wawie strasznie ździerają na browarze najtaniej 3,5 niedaleko rynku starego miasta. ale przesądzone.
Napisano 19 Wrzesień 200717 l Okej, ale żeby bałaganu nie było i alienacji grupek: JEŚLI KOGOŚ ZAPRASZACIE TO (oczywiście zgłaszać poproszę!) ALE TEŻ NIECH ONI MAJĄ COKOLWIEK WSPÓLNEGO Z GRAFĄ (TO JEST W KOŃCU ZLOT GRAFIKÓW) inaczej będzie alienacja, a wasi znajomi nie będą mieli o czym rozmawiać z maxowcami...będzie kiszka... buu.. to nie ja :(
Napisano 19 Wrzesień 200717 l bardziej optowałbym za sobotnim piwem. niestety może mi się nie udać dotrzeć w piątek na piwo :/
Napisano 19 Wrzesień 200717 l hmm, mam nadzieje że piwo będzie codziennie. a główna w sobote myśle żeby własnie wszyscy dojechali.
Napisano 19 Wrzesień 200717 l Autor buu.. to nie ja :( ale Ty jesteś z maxa;) to co innego,wytrzyj łezki i kup sobie 2KC na zlot:) Kuciel: TO DAWAJ NA GG: WSZYSCY CO Z WAWKI NIECH DAWAJĄ NA MOJE GG!!! pozdrawiam :) co do piwka, to najtaniej jest w mordowni na pętli wilanowskiej( 2.50 za lanego browarka, ale niechcielibyście się tam znaleźć- chyba nawet ostatnio ściany wybudowali:D) co do knajpy i piwka, standartem w wawce jest teraz jakieś 6.50zł, szefuńcio (taki stary znajomy, troszkę i tak nagina zasady, ale utarg musi też mieć) mówił że może być albo 5zł na studenta i 7 na niestudenta, albo 6zł dla wszystkich, albo składkowa suma i dostajemy bony na piwo, przy kasie nie płacisz tylko dajesz bona (np 7bonów na łebka).
Napisano 19 Wrzesień 200717 l Ja mam pytanie odnosnie knajpy. Wymagany jest jakis konkretny stroj? bo mnie czasem nie chca gdzies wpuscic ;P Zeby nie bylo to dresow nie nosze, ale jakos tak wyszlo ze ludzie krzywo na mnie patrza :) Rozumiem ze piwo dla studenta za okazaniem legitymacji? :(
Napisano 19 Wrzesień 200717 l Autor coś tam gadali szefuńcie( w sumie to ich jest zdaje się dwóch i jest jeszcze menago) że chyba podczas akurat TEJ imprezy to wystarczy powiedzieć i wyglądać na studenta, co do " selekcji" na stronie napisane jest, że "jest", ale naprawdę nie wpuszczają tylko jakichś kiboli czy łysych bezkarkowców w szelestach i w łańcuchach...;D a poza tym mówisz że np: Ty na imprezę "grafików" i nie mają prawa Cię nie wpuścić-wszystko jest ugadane- ochroniarz też znajomy i nie debil, ale naprawdę fajny człek, barmani są mili obsługa jest bardzo dobra. w ramach sali możemy robić co chcemy (np: jeśli ktoś zaśnie pod stołem, to nikt nie ma prawa go wyrzucić- ot poprostu se śpi...itp.;)).
Napisano 19 Wrzesień 200717 l Chyba uda mi sie wejsc, chociaz jestem lysy. Jak cos bedzie nie tak to bede krzyczal i tupal, a pozniej do Ciebie zadzwonie ;P
Napisano 19 Wrzesień 200717 l ....załóż czapke skinie, skinie załóż czapkę, kiedy wicher wieje, gdy pogoda w kratkę... obmyśliłem plan, zwiedzę w końcu Muzeum Techniki - albo Wojska Polskiego, już nie pamiętam bo byłem tam 100 lat temu - to z lądownikiem Hermaszewskiego
Napisano 19 Wrzesień 200717 l Okej, ale żeby bałaganu nie było i alienacji grupek: JEŚLI KOGOŚ ZAPRASZACIE TO (oczywiście zgłaszać poproszę!) ALE TEŻ NIECH ONI MAJĄ COKOLWIEK WSPÓLNEGO Z GRAFĄ (TO JEST W KOŃCU ZLOT GRAFIKÓW) Ej ale ja nic nie umiem :P
Napisano 19 Wrzesień 200717 l jak wygląda sprawa noclegu? każdy sobie czy wszyscy kimają w jakimś jednym miejscu? i kto jedzie z katowic? trzeba sie ugadać i jechać razem
Napisano 19 Wrzesień 200717 l Wszystkie atrakcje prosze ustawic na sobote, bo chyba wiekszosc ludzi jednak pracuje w piatek i da rade dojechac dopiero w sobote. Valery, ja jade albo z Krakowa albo z Katowic, zobaczymy gdzie sie wiecej osob zadeklaruje, moze udalo by sie zorganizowac jedna ekipe.
Napisano 19 Wrzesień 200717 l Autor oka, mam parę przykładowych miejsc na nocleg za 10 euro za dwie noce itp, im więcej ludzi i im większy pokój i im wcześniej się skontakcicie tym będzie taniej!: http://www.hostelbookers.com/booking/index.cfm?hostel=4512&fuseaction=hosteldetails na tej stronce macie dużo hosteli które tak działają, ten przykładowy pokój z tej strony jest w centrum warszawy i niedaleko już wspomnianej Hożej...
Napisano 19 Wrzesień 200717 l jak wygląda sprawa noclegu? każdy sobie czy wszyscy kimają w jakimś jednym miejscu? i kto jedzie z katowic? trzeba sie ugadać i jechać razem Join it! www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=597931#post597931
Napisano 19 Wrzesień 200717 l Możesz mnie dopisać do listy purple! Wypada się zjawić jak taka rzesza się zjeżdża:)
Napisano 19 Wrzesień 200717 l Autor Prrr Szalony No ale za tą cenę masz pewniaka, że traktują Cię jak swego, a nie obcego (znajoma knajpka, szef ma do mnie zaufanie) masz luz kompletny, żadne drechy nie wejdą i do nikogo się nie przyczepią, a wszyscy i wszystko jest do Twojej dyspozycji- jak chcesz jakąś muzykę to puszczą itp., w Wawce coś takiego bardzo rzadko się zdarza, to duże miasto i każdego klienta traktują jak obcego... a taniej takich klimatów też tu nie uraczysz...
Napisano 19 Wrzesień 200717 l Możesz mnie dopisać do listy purple! Wypada się zjawić jak taka rzesza się zjeżdża:) hahah widze ze szybka decyzja ;)
Napisano 20 Wrzesień 200717 l aaaa jeszcze jak czas pozwoli to na Powązki, zawsze mi brakuje czasu na obejrzenie
Napisano 20 Wrzesień 200717 l Mogę:) miasto Lublin? :) pozdrawiam:) Nie nie, ja na miejscu w Warszawie urzęduję teraz, zapomniałem zmienić w profilu:D
Napisano 20 Wrzesień 200717 l Autor pikSar o kurka- a to już ambitnie;) proponuję w niedziele-będą świeczki i takie tam... Lewus- teraz to widać:D
Napisano 20 Wrzesień 200717 l Siemka, ja też raczej się pojawię. Nie znam osobiście nikogo z forum ale mam nadzieję że to w niczym nie będzie przeszkadzać :) Jak ktoś jest zainteresowany to mam wolne łóżko i mogę jakieś 2 osoby przenocować.
Napisano 20 Wrzesień 200717 l masz jeszcze wolne te łóżko ?? :) bo ja bym sie w sumie zapisał na nocke :)
Napisano 20 Wrzesień 200717 l Co do głównej imprezy to zdecydowanie w sobotę, bo niektórzy muszą pracować w piątek do 22 :(
Napisano 20 Wrzesień 200717 l Autor i chyba nawet nade mną coś takiego wisi- mam nadzieję,że nie! pozdrawiam, jakby cos mi wypadło, mój chłopiec będzie mnie zastępował-ale i tak się na 100% pojawię;)
Napisano 20 Wrzesień 200717 l Autor hehe;) było, tylko nie słuchałeś:D mój chłopiec jest już dłuuugo maxowcem ( zajmuje się 3d) i jest wpisany na zlot;)
Napisano 20 Wrzesień 200717 l hehe;) było, tylko nie słuchałeś:D mój chłopiec jest już dłuuugo maxowcem ( zajmuje się 3d) i jest wpisany na zlot;) szkoda go będzie, ale cóż .....
Napisano 20 Wrzesień 200717 l Autor nie bój żaby pikSar-on i tak jest już skrzywiony przez: -max3d.pl -3d studio max -3d :D i mnie:D EX3qtor: będą, ale męskie :D (...-proszę o skojarzenia:D)
Napisano 20 Wrzesień 200717 l Zapowiada się dobry koniec wakacji:) Postaram się być - pewnie 29 i 30, zależy kiedy wrócę z gór.
Napisano 20 Wrzesień 200717 l Purple - proszę, tylko nie to ;) TYLKO NIE TO!!! aaaaaaaggggghhhhhhhhhggg Ehh, już mi lepiej :)
Napisano 21 Wrzesień 200717 l Autor EX3qtor- :D :D :D :D ................. Widzę że większość ludzisk pojawi się jednak 29 w związku z tym można przesunąć datę zjazdu, lub umówić się z - wszechkręcącą się fotografią i innymi którzy chcą się pokręcić po mieście już w piątek, a reszcie dać czas do przyjazdu- żeby się biedni nie stresowali, że się spóżniają...:D co wy na to?
Napisano 21 Wrzesień 200717 l Ja jak najbardziej, im późiej, tym lepiej. Ale niech zadecyduje głos większości:)
Napisano 21 Wrzesień 200717 l A ja liczyłem bardziej na piątek...bo w sobote mnie w wawie moze jednak niebyć ;/. Jeśli główna część imprezy bedzie w sobote to najwyżej pojawie się next time.