piksar Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 tanio nie jest macie co popalić czy damy popalić :) o której impreza, w piątek oczywiście ? czy z ulicy Hożej daleko mam do knajpy ? poprosze o wersje: 1.na trzeźwo 2.po spożyciu 3.na 4 łapach 4.uciekając przed ziomami i Kurtem WROCŁAWIAKI - watek dojazdowy założony - wpisywac się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 może by na głównej mógł ktoś ogłosić ten zlot? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 pikSar: Ach Hoża-mieszkałam na Hożej...jedna z bardziej znanych oprócz Marszałkowskiej...40lat temu, czy 30 dostać tam mieszkanie to był cud-no koniec offtop Purple! No więc : drogo???!!! no juz taniej nie znajdzieta, ale jak chceta mogę zrobic imprezkę nad śmietnikiem-wyjdzie taniej:D knajpa jest przy polu mokotowskim. Od Hożej trza tramwajem jeden przystanek do metra i metrem do pola mokotowskiego (2 przystanki) oceniam na jakieś 15-18 min drogi na trzeźwo, 20 min po spożyciu (i przystanku na siusiu:D), jak psa wyprowadzałam zajęło mi to ok. 25 minut-więc tyle na 4 łapach:D i mała mapka: juz wiadomo? :D co do reszty info, to jeszcze chyba dziś (oni mają cykliczne imprezy, więc jeszcze muszę się dowiedzieć w jaki dzień- poza tym myślicie że pierwszego dnia, czy drugiego główną imprezke robić?) prrr szalony: to chyba byłoby zbyt szalone:D przyjechałoby z 1000 luda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 poza tym myślicie że pierwszego dnia, czy drugiego główną imprezke robić?) właśnie dobre pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 chodzi o fakt iż ja np: chetnie bym sie z wami troszke zapoznała w jakiejs kawiarence przed imprezką, czy w ogóle gdzieś, grupki noclegowe też będą musiały mieć chwilkę na integrację i przywóz rzeczy, fotosy też wolałabym na trzeźwo mieć/robić-te artystyczne (nie mówię o imprezowych), a na kacu te wszystkie banały, będą dla nas najzwyczajniej w świecie za trudne... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Racja Racja, dobrze prawi, polać jej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 ja myślałem żeby w piatek przyjechać dość wcześnie - koło południa i bedzie czas na różne figle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilot Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 mało sie udzielam na forum, ale na zlot przybęde - o ile ekipa z wrocka mnie zabierze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Pilot dobrze, zapisuję na liście pewniaków w takim razie:) pozdrawiam:) ps: skocznij dziś wieczorem do mnie na gg:) pikSar- Ty świntuchu:D ale masz chyba rację:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Ładny hektar do tej knajpy, ja myślałem coś bardziej w centrum. Jeżeli chodzi o zabieranie nie wtajemniczonych to warto wziąść pod uwage to że wynudzą się, chyba że o WoW'ie znowu będzie dyskusja;-o. btw: w wawie strasznie ździerają na browarze najtaniej 3,5 niedaleko rynku starego miasta. ale przesądzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OhMyGosh Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Okej, ale żeby bałaganu nie było i alienacji grupek: JEŚLI KOGOŚ ZAPRASZACIE TO (oczywiście zgłaszać poproszę!) ALE TEŻ NIECH ONI MAJĄ COKOLWIEK WSPÓLNEGO Z GRAFĄ (TO JEST W KOŃCU ZLOT GRAFIKÓW) inaczej będzie alienacja, a wasi znajomi nie będą mieli o czym rozmawiać z maxowcami...będzie kiszka... buu.. to nie ja :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 bardziej optowałbym za sobotnim piwem. niestety może mi się nie udać dotrzeć w piątek na piwo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 hmm, mam nadzieje że piwo będzie codziennie. a główna w sobote myśle żeby własnie wszyscy dojechali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 - Kuciel dajesz na Warszawkę! :) przecie ja z warszawy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 buu.. to nie ja :( ale Ty jesteś z maxa;) to co innego,wytrzyj łezki i kup sobie 2KC na zlot:) Kuciel: TO DAWAJ NA GG: WSZYSCY CO Z WAWKI NIECH DAWAJĄ NA MOJE GG!!! pozdrawiam :) co do piwka, to najtaniej jest w mordowni na pętli wilanowskiej( 2.50 za lanego browarka, ale niechcielibyście się tam znaleźć- chyba nawet ostatnio ściany wybudowali:D) co do knajpy i piwka, standartem w wawce jest teraz jakieś 6.50zł, szefuńcio (taki stary znajomy, troszkę i tak nagina zasady, ale utarg musi też mieć) mówił że może być albo 5zł na studenta i 7 na niestudenta, albo 6zł dla wszystkich, albo składkowa suma i dostajemy bony na piwo, przy kasie nie płacisz tylko dajesz bona (np 7bonów na łebka). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Ja mam pytanie odnosnie knajpy. Wymagany jest jakis konkretny stroj? bo mnie czasem nie chca gdzies wpuscic ;P Zeby nie bylo to dresow nie nosze, ale jakos tak wyszlo ze ludzie krzywo na mnie patrza :) Rozumiem ze piwo dla studenta za okazaniem legitymacji? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 coś tam gadali szefuńcie( w sumie to ich jest zdaje się dwóch i jest jeszcze menago) że chyba podczas akurat TEJ imprezy to wystarczy powiedzieć i wyglądać na studenta, co do " selekcji" na stronie napisane jest, że "jest", ale naprawdę nie wpuszczają tylko jakichś kiboli czy łysych bezkarkowców w szelestach i w łańcuchach...;D a poza tym mówisz że np: Ty na imprezę "grafików" i nie mają prawa Cię nie wpuścić-wszystko jest ugadane- ochroniarz też znajomy i nie debil, ale naprawdę fajny człek, barmani są mili obsługa jest bardzo dobra. w ramach sali możemy robić co chcemy (np: jeśli ktoś zaśnie pod stołem, to nikt nie ma prawa go wyrzucić- ot poprostu se śpi...itp.;)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Chyba uda mi sie wejsc, chociaz jestem lysy. Jak cos bedzie nie tak to bede krzyczal i tupal, a pozniej do Ciebie zadzwonie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 ....załóż czapke skinie, skinie załóż czapkę, kiedy wicher wieje, gdy pogoda w kratkę... obmyśliłem plan, zwiedzę w końcu Muzeum Techniki - albo Wojska Polskiego, już nie pamiętam bo byłem tam 100 lat temu - to z lądownikiem Hermaszewskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Okej, ale żeby bałaganu nie było i alienacji grupek: JEŚLI KOGOŚ ZAPRASZACIE TO (oczywiście zgłaszać poproszę!) ALE TEŻ NIECH ONI MAJĄ COKOLWIEK WSPÓLNEGO Z GRAFĄ (TO JEST W KOŃCU ZLOT GRAFIKÓW) Ej ale ja nic nie umiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Ej ale ja nic nie umiem :P nie kłam- foty robisz fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 jak wygląda sprawa noclegu? każdy sobie czy wszyscy kimają w jakimś jednym miejscu? i kto jedzie z katowic? trzeba sie ugadać i jechać razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Wszystkie atrakcje prosze ustawic na sobote, bo chyba wiekszosc ludzi jednak pracuje w piatek i da rade dojechac dopiero w sobote. Valery, ja jade albo z Krakowa albo z Katowic, zobaczymy gdzie sie wiecej osob zadeklaruje, moze udalo by sie zorganizowac jedna ekipe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 oka, mam parę przykładowych miejsc na nocleg za 10 euro za dwie noce itp, im więcej ludzi i im większy pokój i im wcześniej się skontakcicie tym będzie taniej!: http://www.hostelbookers.com/booking/index.cfm?hostel=4512&fuseaction=hosteldetails na tej stronce macie dużo hosteli które tak działają, ten przykładowy pokój z tej strony jest w centrum warszawy i niedaleko już wspomnianej Hożej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 jak wygląda sprawa noclegu? każdy sobie czy wszyscy kimają w jakimś jednym miejscu? i kto jedzie z katowic? trzeba sie ugadać i jechać razem Join it! www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=597931#post597931 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Możesz mnie dopisać do listy purple! Wypada się zjawić jak taka rzesza się zjeżdża:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Mogę:) miasto Lublin? :) pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 widzę, że imprezka walnie po kieszeni xD uff uff .. co robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Prrr Szalony No ale za tą cenę masz pewniaka, że traktują Cię jak swego, a nie obcego (znajoma knajpka, szef ma do mnie zaufanie) masz luz kompletny, żadne drechy nie wejdą i do nikogo się nie przyczepią, a wszyscy i wszystko jest do Twojej dyspozycji- jak chcesz jakąś muzykę to puszczą itp., w Wawce coś takiego bardzo rzadko się zdarza, to duże miasto i każdego klienta traktują jak obcego... a taniej takich klimatów też tu nie uraczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Możesz mnie dopisać do listy purple! Wypada się zjawić jak taka rzesza się zjeżdża:) hahah widze ze szybka decyzja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 aaaa jeszcze jak czas pozwoli to na Powązki, zawsze mi brakuje czasu na obejrzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Mogę:) miasto Lublin? :) pozdrawiam:) Nie nie, ja na miejscu w Warszawie urzęduję teraz, zapomniałem zmienić w profilu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 20 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2007 pikSar o kurka- a to już ambitnie;) proponuję w niedziele-będą świeczki i takie tam... Lewus- teraz to widać:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Siemka, ja też raczej się pojawię. Nie znam osobiście nikogo z forum ale mam nadzieję że to w niczym nie będzie przeszkadzać :) Jak ktoś jest zainteresowany to mam wolne łóżko i mogę jakieś 2 osoby przenocować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilot Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 masz jeszcze wolne te łóżko ?? :) bo ja bym sie w sumie zapisał na nocke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Ekhm ... można sie wpisać na liste jeszcze? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 20 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Zapraszamy, zapraszamy:) wpisujemy i oczekujemy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Co do głównej imprezy to zdecydowanie w sobotę, bo niektórzy muszą pracować w piątek do 22 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 20 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2007 i chyba nawet nade mną coś takiego wisi- mam nadzieję,że nie! pozdrawiam, jakby cos mi wypadło, mój chłopiec będzie mnie zastępował-ale i tak się na 100% pojawię;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 jaki chłopiec ? o żadnych chłopcach nie było mowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 20 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2007 hehe;) było, tylko nie słuchałeś:D mój chłopiec jest już dłuuugo maxowcem ( zajmuje się 3d) i jest wpisany na zlot;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 ech, a myślałem że będą same laseczki ;) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 hehe;) było, tylko nie słuchałeś:D mój chłopiec jest już dłuuugo maxowcem ( zajmuje się 3d) i jest wpisany na zlot;) szkoda go będzie, ale cóż ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 20 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2007 nie bój żaby pikSar-on i tak jest już skrzywiony przez: -max3d.pl -3d studio max -3d :D i mnie:D EX3qtor: będą, ale męskie :D (...-proszę o skojarzenia:D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Zapowiada się dobry koniec wakacji:) Postaram się być - pewnie 29 i 30, zależy kiedy wrócę z gór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Purple - proszę, tylko nie to ;) TYLKO NIE TO!!! aaaaaaaggggghhhhhhhhhggg Ehh, już mi lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 21 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2007 EX3qtor- :D :D :D :D ................. Widzę że większość ludzisk pojawi się jednak 29 w związku z tym można przesunąć datę zjazdu, lub umówić się z - wszechkręcącą się fotografią i innymi którzy chcą się pokręcić po mieście już w piątek, a reszcie dać czas do przyjazdu- żeby się biedni nie stresowali, że się spóżniają...:D co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Ja jak najbardziej, im późiej, tym lepiej. Ale niech zadecyduje głos większości:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 No ja też raczej w sobotę wpadnę a nie w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 A ja liczyłem bardziej na piątek...bo w sobote mnie w wawie moze jednak niebyć ;/. Jeśli główna część imprezy bedzie w sobote to najwyżej pojawie się next time. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi