ManiakS Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 Hej hej Po długiej, ponad miesięcznej, przerwie wziąłem sie z powrotem do roboty. Na pierwszy ogień poszła ilustracja do uniwersum Iron Grip, przedstawiająca flotę Rahoms. komentarze i krytyka mile widziane :) pzdr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 hehhe..krytyka...żart się ostatnio na tym forum wyostrzył :) IHMO świetna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 ... no to ladnie tak mnie bajerowac przez gg a po cichu takie rzeczy robic?? RE-WE-LA-CJA az mi glupio z moimi pracami teraz :/ edit: Czemu ManiakS jeszcze nie ma żadnej gwizdki na awatarem?! Co wy tam w administracji spicie czy co? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 Kurde, wysyp rzeźników na forum. Chyba sprzedam tablet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 Heh zaraz tu sepuku popełnie czy coś... aż boli ogladać takie świetne prace. Tak przy okazji... z tego co wiem to robisz (czy moze juz zrobileś - tego niewiem) okładkę do Nemezis?... info mam od niejakiego ShadEnca (Andrzej Stój), bo sam dla niego do tego settingu pare prac zrobiłem...no ale moje rzeczy to się do twoich prac nie umywają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 Cool. Niezła przestrzeń, postacie też fajnie wyszły :). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 rozwaliles mnie :-) lubie takie klimaty. ale cos mi nie pasuje z proporcjami elementow nosnych i napedowych w stosunku do wielkosci samego statku. ale to twoja wizja i nic mi do tego :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 fak. no kurczę. grrrgh to odgłosy mieszaniny podziwu i zazdrości.... bardzo bardzo plastycznie. Miłe dla oka. Świetny design i klimat. Zamiast ptaków wolałbym eskadry eskortujących myśliwców. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 ej no nie no kosmos, genialny projekt statków ( tak poza wszystkimi rzeczami o krórych wspomnieli na górze ;]) apsenboy: zakładasz aukcje??? bo się dołączam ze swoim ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 Z jednej strony chce się malować po zobaczeniu czegoś takiego z drugiej strony opadają ręce. Popatrzę i pomilczę. Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 O:O bombeczka ! p.s. gwiazdeczki ode mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 Krytyka?? Jaka krytyka.. 5 gwiazdek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 Nonono, pikniusie. Jakiś sezon na rewelacyjne pracki jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pbx Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 Świetna ilustracja, widać niesamowity warsztat, tylko podziwiać;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 Galeria na cgtalku murowana :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartoldi Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 Świetna prac, gratuluję !!! Ale jazda! :) B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 świetne, gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 powtórzę za innymi, rewelacyjna praca, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 Wyczesana praca Czy ja tablet sobie kupie to na jakieś małe praktyki moge liczyć??, Mistrzu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 no to teraz jak juz wszyscy zbieraja szczeki z podłogi to polec z Confederate i zamykamy ten board ;) 5 gwiazdek - i złota galeria murowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzU Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 Już jest u mnie na pulpicie :) Ludzie opanujcie się :P coraz lepsze prace i coraz częściej... Ciekawe jak wyglądałoby gdyby dać mocną perspektywę powietrzną... nawet na tym lotniskowcu u dołu pracy. Skorzystam z okazji - kilka pytań: - ile czasu zajęło? - ile godzin dziennie malujesz, gdy nie masz przerwy? - jaki pędzel do detali - kółko czy coś kanciastego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 WOWA WI WA : O : O nie no pozamiatales stary :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 7 gwiazdek ... niedllugo zamkna cg , bo tu lepsze prace :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciosek Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 Co do pracy to sie nie wypowiadam bo jeszcze detektyw mojej szczeki nie znalazl przylanczam sie do poytan SzU a szczegolnie do 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 Świetne!!!. Czy jest szansa na jakieś informacje jak się zabierasz do takiej pracy? Myślę o stronie technicznej. Pozdrawiam Kuba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 Gratulacje . Aż miło popatrzeć ;D i człowiekowi zapał większy przychodzi do pracy. Podpinam się pod pytanka ShU i JakkaS'a, więcej info, by się tu przydało. Co tam CG, tu zaraz gwiazdek zabraknie ;). //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Kostek Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 No cóż, ... Podziwiać i brać sie do roboty bo nic innego nie pozostaje. Stwierdziłem, że na razie to nie ma sensu umieszczać swoich prac, po co ? Idę sie zakopać do jakiejś piwnicy na pół roku i pracować i pracować i pracować i pracować ... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazziu Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 Zobaczylem ta pracke na conceptarcie a masz tam inny nick i nie skojarzylem...i mysle sobie masakra pewnie znowu jakis koleś z ubisoftu albo ilm'u... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yabbol Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 REWELACJA !!! wiecej nie ma sensu pisac ... :) jedno tylko - moze jakis tutek, albo jak napisal JakkaS - przygotowanie techniczne ... ?? Pliiizzz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 niesamowite... świetne barwy i ta przestrzeń! Coś cudownego! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 boskie - dla mnie rewelacyjna praca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 żaba nie siada :) przyłączam się do achów i ochów heh poz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 Kosmos to słowo które najlepiej oddaje to co czuję jak patrze na ten obraz. Pozdro :> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 K O N C E R T O W E W Y K O N A N I E !!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakS Napisano 1 Listopad 2007 Autor Share Napisano 1 Listopad 2007 hej, wielkie dzięki wszystkim za komentarze. Naprawdę się cieszę, że ilustracja wam się podoba. Marduk: niby mam robić ale kontakt coś ucichł i wątpię żebym coś wyprodukował w pierwotnym terminie. jeszcze zobaczymy jak ta współpraca się ułoży ortheza: to nie moja wizja, concepty i projekty okrętów miałem narzucone Mr Pank: heh jasne, zawsze służę pomocą :) SzU: -pracka zajęła mi jakieś 20-30h (albo i więcej, niestety mój tryb pracy uniemożliwia mi dokładniejsze wyliczenie). - maluje od rana do popołudnia, czasami jeszcze wieczorami jak mnie przyciśnie, różnie to bywa. - do detali (i nie tylko) okrąglak JakkaS: jasne, że jest, nie wiem tylko co Cię interesuje. cały proces jest tak typowy, że aż nudny :) najpierw robię sobie jakąś miniaturkę od razu w kolorze żeby złapać odpowiedni nastrój i kompozycję. jak miniaturka wygląda przyjemnie to najprawdopodobniej skończona praca też będzie miła dla oka (no chyba że się pogubię, co niestety jeszcze często się zdarza :/). no a potem to już od ogółu do szczegółu. miniaturkę/szkic do tej pracy załączam poniżej. nie wiem czy o to Ci chodziło, jak nie, to pytaj, z chęcią odpowiem :) Yabbol: jasne, tylko napisz co rozumiesz przez przygotowanie techniczne. na konkretne pytanka łatwiej mi będzie odpowiedzieć. dorzucam jeszcze zbliżenia jako ciekawostkę: pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 Hej..dzięki...dzięki. A chodziło mi bardziej o to czy wykreślasz perspektywę...konstruujesz całość czy jedziesz na żywca. Bo detal..kolor...i sam styl malowania to indywidualna sprawa ale chodziło mi raczej o samo budowanie ilustracji. Jeśli byś miał kiedyś czas (no kiedyś w końcu musisz go mieć :D) to fajnie by było jak byś coś skrobnął. :D Z góry dzięki. Detale mnie rozwaliły :D hehe. Powiem Ci jedno... jak trafiłem na twoja stronę w zeszłym roku to to mnie zatkało...ale od tego czasu zrobiłeś takie postępy....że szkoda gadać. Opraw to sobie i powieś na ścianę...bo już więcej wazeliny nie będzie hehe. Jeszcze raz..świetna praca. Pozdrawiam Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnystefan Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 cholera, co można więcej napisać... dołączam sie do zachwytów i podziwów, bardzo dobra praca gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzU Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 Dzięki za odpowiedzi na pytania, fajnie też że dałeś zbliżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 Hey, dzięki Maniak i spoko proces Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość biedronka Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 krytyka? ja ledwo potrafie wydusic z siebie : WOW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 WWWow . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy_bos Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 Cóż mogę powiedzieć ze swojej strony. Po za tym że nie wiem co to za małe elementy na górze z tył (wyglądają jak bomby) To mam to na tapecie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 11 Listopad 2007 Share Napisano 11 Listopad 2007 Przepiękna pracka. W sam raz. Lekka i konkretna. I kolory przyjemne dla oka. Szacunek za perspektywę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 11 Listopad 2007 Share Napisano 11 Listopad 2007 Cholera...nie wiem co napisać o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avant.garde Napisano 11 Listopad 2007 Share Napisano 11 Listopad 2007 Genialny klimat. Wykonanie miażdżące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi