ReflectVision Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 Witam, wpadl mi haniebny pomysl do glowy przez mrkrzyska ktory mnie zmusil do rejestracji na digarcie ( :)) ) aby go zdominowac :D. Rejestrujcie sie i dolaczajcie do grupy max3d.pl - grupa jest otwarta takze mozecie dolaczac bez problemu. Zamieszczajcie swoje prace, arty i fotografie, niech wszyscy wiedzą ze najlepsza ekipa jest na max3d.pl :) Link bezpośredni do serwisu: http://www.digart.pl Link bezposredni do katalogu z grupami. Wpisujcie w wyszukiwarce max3d.pl i przylaczcie sie do nas :) http://www.digart.pl/grupy/index.html Pozdrawiam qbek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 wolałbym opcję zniszczmy digart ale co mi tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 5 Listopad 2007 Autor Share Napisano 5 Listopad 2007 piksar masz podobne upodobania jak kliment :D tylko ze on by wszystko zbombardowal za pomoca tekturowych samolotow i drewnianych bomb :) pozdrawiam i witam w ekipie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 takie jedno podstawowe pytanie: po co? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 5 Listopad 2007 Autor Share Napisano 5 Listopad 2007 po co to sie nogi no-co :D rownie dobrze moge spytac dracula po co tu jestes na forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 Każdy ma jakiś szatański plan. Reflect chce na przykład zapanować nad digartem. Co w tym złego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 Zdominujmy ConceptArt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 Dla zabawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 Zdominujmy ConceptArt. ROTFL :D [the message you have entered is too short] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 tez bym zbombardowal digart :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 5 Listopad 2007 Autor Share Napisano 5 Listopad 2007 oj bedzie silna grupa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 Zdominujmy ConceptArt. to już łatwiej go zbombardować :D a potem opanujemy świat :D dobry plan prosty, łatwy do spamietania :D cheers! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 dolaczylem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 jak mi net odżyje to dolacze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 zdominujmy CUT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 okej dołączyłem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 dołączam się się z wami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 a co tam, też dołączyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 To i ja jestem D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 ja bym wbił ale zaniżę poziom:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 qba mówisz i masz :-) (Dawcio_m nio co Ty - do ataku!!!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 i jam dołączył (ale jako arturhorn, mort był zajęty :( ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 witam witam, dawcio nie doluj mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 dawno takiej bzdury nie widzialem jak ten pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 to i ja atakuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 najlepszy z tego wszystkiego jest digartowy avatar Drakuli lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 Zamykam, chyba, że ktoś mi poda jakiś konkretny powód istnienia tego wątku, bo pisanie "dołączyłem" chyba do takich nie należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi