ReflectVision Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 Witam, wpadl mi haniebny pomysl do glowy przez mrkrzyska ktory mnie zmusil do rejestracji na digarcie ( :)) ) aby go zdominowac :D. Rejestrujcie sie i dolaczajcie do grupy max3d.pl - grupa jest otwarta takze mozecie dolaczac bez problemu. Zamieszczajcie swoje prace, arty i fotografie, niech wszyscy wiedzą ze najlepsza ekipa jest na max3d.pl :) Link bezpośredni do serwisu: http://www.digart.pl Link bezposredni do katalogu z grupami. Wpisujcie w wyszukiwarce max3d.pl i przylaczcie sie do nas :) http://www.digart.pl/grupy/index.html Pozdrawiam qbek :)
piksar Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 wolałbym opcję zniszczmy digart ale co mi tam
ReflectVision Napisano 5 Listopad 2007 Autor Napisano 5 Listopad 2007 piksar masz podobne upodobania jak kliment :D tylko ze on by wszystko zbombardowal za pomoca tekturowych samolotow i drewnianych bomb :) pozdrawiam i witam w ekipie :)
ReflectVision Napisano 5 Listopad 2007 Autor Napisano 5 Listopad 2007 po co to sie nogi no-co :D rownie dobrze moge spytac dracula po co tu jestes na forum :)
SoAd Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 Każdy ma jakiś szatański plan. Reflect chce na przykład zapanować nad digartem. Co w tym złego ;)
aspenboy Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 Zdominujmy ConceptArt. ROTFL :D [the message you have entered is too short]
Destroyer Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 Zdominujmy ConceptArt. to już łatwiej go zbombardować :D a potem opanujemy świat :D dobry plan prosty, łatwy do spamietania :D cheers!
Homa Napisano 6 Listopad 2007 Napisano 6 Listopad 2007 qba mówisz i masz :-) (Dawcio_m nio co Ty - do ataku!!!)
mort Napisano 6 Listopad 2007 Napisano 6 Listopad 2007 i jam dołączył (ale jako arturhorn, mort był zajęty :( )
ReflectVision Napisano 6 Listopad 2007 Autor Napisano 6 Listopad 2007 witam witam, dawcio nie doluj mnie :D
misiekhc Napisano 6 Listopad 2007 Napisano 6 Listopad 2007 dawno takiej bzdury nie widzialem jak ten pomysl
Plastique Napisano 6 Listopad 2007 Napisano 6 Listopad 2007 najlepszy z tego wszystkiego jest digartowy avatar Drakuli lol
Vorek Napisano 6 Listopad 2007 Napisano 6 Listopad 2007 Zamykam, chyba, że ktoś mi poda jakiś konkretny powód istnienia tego wątku, bo pisanie "dołączyłem" chyba do takich nie należy.
Rekomendowane odpowiedzi