Posted November 8, 200717 yr Witam Pierwsza ukonczona praca do nowej kolekcji archexteriors vol6, komentarze mile widziane
November 8, 200717 yr fajowe, ladny detal itp, ale niebardzo wiem co jest w dwoch oknach po prawej; zamierzone? :)
November 8, 200717 yr Author staralem sie robic zgodnie z refka, w sumie spedzilem tyle czasu przy tej wizce ,ze nawet nie zwrocilem uwagi :)
November 8, 200717 yr Nad wejściem chyba też coś nie tak ze światłem. Popracowałbym również nad trawą. Modeling bardzo ładny.
November 8, 200717 yr Dużo detali a ich mnogość zawsze dobrze robi. Render jednak przeciętny, sztucznie troche wyszło, zieleń widywałem dużo lepszą. Ogólnie jest dobrze ale na kolana nie rzuca. może to kwestia kolorów , które mi nie podchodzą
November 8, 200717 yr render nie powala ale widac wklad pracy. cos sie dzieje na dachu i ogolnie jakos tak za kontrastowo wyszło
November 8, 200717 yr bardzo ladne oswietlenie, moim zdaniem render napewno przecietny nie jest, bravo
November 8, 200717 yr Brawo za detal. spoto tego nadziergales. Sprobowalbym jeszcze inne wersje oswietlenia. Niekoniecznie sun i sky. Pokaz tez referke :)
November 9, 200717 yr Coś z tym dachem.. Materiałem i za płasko tak bynajmniej mi się wydaje. Detal super. Pozdrawiam.
November 9, 200717 yr ładny detal, oświetlenie jak dla mnie "za ostre" tzn. zbyt kontrastowe, trawke też by można dopracować ale generalnie bardzo fajne ;)
November 9, 200717 yr + Pracka ladna + oswietlenie zrobione ok jak na moje + duzo detali - cos nie tak z odbiciem na dachu - flaga przy drzwiach jakas taka sztywna Ogolnie b. pozytywnie. Dodalbym jakies ptaki na dachu zeby bylo sympatycznie, a jak by sie wzbijaly do lotu byloby nawet dynamicznie :) Pozdr. E.
November 9, 200717 yr Hmmm w fotoszopie zrobilem na dwoch warstwach, w tym ta wierzchnia z kryciem screen ale nie na 100% oraz ta spodnia podkrecilem levelsami i wyszło zdecydowanie lepiej. Sprobuj:) Kwas na dachu:) Reszta super. Aha i w oknach po prawej nic nie ma:(
November 9, 200717 yr 'Plama' na dachówkach wygląda trochę jak odbicia od tego 'chromowanego płotka' na dachu, który pewnie wcale nie jest chromowany, więc sprawa nadal nie jest wyjaśniona;D Czego się jeszcze przyczepię, to trochę skopane proporcje. Wewnętrzne elementy ogrodzenia wydają się być zbyt cienkie, za to wewnętrzne podziały ram okiennych za grube przez co cały budynek sprawia wrażenie trochę takiego 'rozdętego';) Pozdr
November 13, 200717 yr Author dziekuje wszystkim za komentarze, bledy oczywiscie poprawie i za jakis czas wrzuce finalna wersje..pozdro
November 14, 200717 yr jest dobrze :) - tylko czy nie zapomniales o materiale ogrodzenia widocznego w tle- za nim stoi jakis "szopex" - ogrodzenie wyglada na cos drewnianego a u ciebie na typowa szara kulke z edytora materialow ;)
November 15, 200717 yr wyszedł strasznie sun'owski efekt którego nie lubie :( popraw to co już wiesz i pobaw się oświetleniem :) modele pro