Eden-3d Napisano 8 Listopad 2007 Napisano 8 Listopad 2007 Witam Pierwsza ukonczona praca do nowej kolekcji archexteriors vol6, komentarze mile widziane
JunioR Napisano 8 Listopad 2007 Napisano 8 Listopad 2007 fajowe, ladny detal itp, ale niebardzo wiem co jest w dwoch oknach po prawej; zamierzone? :)
mrkrzysiek Napisano 8 Listopad 2007 Napisano 8 Listopad 2007 fajny detal ładna altanka, a co sie stało na dachu? jakaś plama jasna jest
Eden-3d Napisano 8 Listopad 2007 Autor Napisano 8 Listopad 2007 staralem sie robic zgodnie z refka, w sumie spedzilem tyle czasu przy tej wizce ,ze nawet nie zwrocilem uwagi :)
etyr11 Napisano 8 Listopad 2007 Napisano 8 Listopad 2007 Nad wejściem chyba też coś nie tak ze światłem. Popracowałbym również nad trawą. Modeling bardzo ładny.
siwy Napisano 8 Listopad 2007 Napisano 8 Listopad 2007 Dużo detali a ich mnogość zawsze dobrze robi. Render jednak przeciętny, sztucznie troche wyszło, zieleń widywałem dużo lepszą. Ogólnie jest dobrze ale na kolana nie rzuca. może to kwestia kolorów , które mi nie podchodzą
SWRSC Napisano 8 Listopad 2007 Napisano 8 Listopad 2007 render nie powala ale widac wklad pracy. cos sie dzieje na dachu i ogolnie jakos tak za kontrastowo wyszło
Kedzior Napisano 8 Listopad 2007 Napisano 8 Listopad 2007 bardzo ladne oswietlenie, moim zdaniem render napewno przecietny nie jest, bravo
Lis Napisano 8 Listopad 2007 Napisano 8 Listopad 2007 Brawo za detal. spoto tego nadziergales. Sprobowalbym jeszcze inne wersje oswietlenia. Niekoniecznie sun i sky. Pokaz tez referke :)
arch515 Napisano 9 Listopad 2007 Napisano 9 Listopad 2007 Coś z tym dachem.. Materiałem i za płasko tak bynajmniej mi się wydaje. Detal super. Pozdrawiam.
pionix Napisano 9 Listopad 2007 Napisano 9 Listopad 2007 ładny detal, oświetlenie jak dla mnie "za ostre" tzn. zbyt kontrastowe, trawke też by można dopracować ale generalnie bardzo fajne ;)
err0r Napisano 9 Listopad 2007 Napisano 9 Listopad 2007 + Pracka ladna + oswietlenie zrobione ok jak na moje + duzo detali - cos nie tak z odbiciem na dachu - flaga przy drzwiach jakas taka sztywna Ogolnie b. pozytywnie. Dodalbym jakies ptaki na dachu zeby bylo sympatycznie, a jak by sie wzbijaly do lotu byloby nawet dynamicznie :) Pozdr. E.
Zbychowaty Napisano 9 Listopad 2007 Napisano 9 Listopad 2007 Hmmm w fotoszopie zrobilem na dwoch warstwach, w tym ta wierzchnia z kryciem screen ale nie na 100% oraz ta spodnia podkrecilem levelsami i wyszło zdecydowanie lepiej. Sprobuj:) Kwas na dachu:) Reszta super. Aha i w oknach po prawej nic nie ma:(
Touch Napisano 9 Listopad 2007 Napisano 9 Listopad 2007 'Plama' na dachówkach wygląda trochę jak odbicia od tego 'chromowanego płotka' na dachu, który pewnie wcale nie jest chromowany, więc sprawa nadal nie jest wyjaśniona;D Czego się jeszcze przyczepię, to trochę skopane proporcje. Wewnętrzne elementy ogrodzenia wydają się być zbyt cienkie, za to wewnętrzne podziały ram okiennych za grube przez co cały budynek sprawia wrażenie trochę takiego 'rozdętego';) Pozdr
Master Kiełbaster Napisano 9 Listopad 2007 Napisano 9 Listopad 2007 chmura w tle przy takim oświetlniu wyglądała by inaczej :P
MF Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 Plebania ? Poza wspomnianymi niedociagnieciami ladnie.
keraj37 Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 Hello! Jak to mowią, super pro fotka normalnie! Pa
Eden-3d Napisano 13 Listopad 2007 Autor Napisano 13 Listopad 2007 dziekuje wszystkim za komentarze, bledy oczywiscie poprawie i za jakis czas wrzuce finalna wersje..pozdro
eco Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 jest dobrze :) - tylko czy nie zapomniales o materiale ogrodzenia widocznego w tle- za nim stoi jakis "szopex" - ogrodzenie wyglada na cos drewnianego a u ciebie na typowa szara kulke z edytora materialow ;)
Georgas Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 wyszedł strasznie sun'owski efekt którego nie lubie :( popraw to co już wiesz i pobaw się oświetleniem :) modele pro
metricalswan Napisano 25 Grudzień 2007 Napisano 25 Grudzień 2007 very good Adamo !! a ja tu w powijakach
Rekomendowane odpowiedzi