Napisano 8 Listopad 200717 l Witam Pierwsza ukonczona praca do nowej kolekcji archexteriors vol6, komentarze mile widziane
Napisano 8 Listopad 200717 l fajowe, ladny detal itp, ale niebardzo wiem co jest w dwoch oknach po prawej; zamierzone? :)
Napisano 8 Listopad 200717 l fajny detal ładna altanka, a co sie stało na dachu? jakaś plama jasna jest
Napisano 8 Listopad 200717 l Autor staralem sie robic zgodnie z refka, w sumie spedzilem tyle czasu przy tej wizce ,ze nawet nie zwrocilem uwagi :)
Napisano 8 Listopad 200717 l Nad wejściem chyba też coś nie tak ze światłem. Popracowałbym również nad trawą. Modeling bardzo ładny.
Napisano 8 Listopad 200717 l Dużo detali a ich mnogość zawsze dobrze robi. Render jednak przeciętny, sztucznie troche wyszło, zieleń widywałem dużo lepszą. Ogólnie jest dobrze ale na kolana nie rzuca. może to kwestia kolorów , które mi nie podchodzą
Napisano 8 Listopad 200717 l render nie powala ale widac wklad pracy. cos sie dzieje na dachu i ogolnie jakos tak za kontrastowo wyszło
Napisano 8 Listopad 200717 l bardzo ladne oswietlenie, moim zdaniem render napewno przecietny nie jest, bravo
Napisano 8 Listopad 200717 l Brawo za detal. spoto tego nadziergales. Sprobowalbym jeszcze inne wersje oswietlenia. Niekoniecznie sun i sky. Pokaz tez referke :)
Napisano 9 Listopad 200717 l Coś z tym dachem.. Materiałem i za płasko tak bynajmniej mi się wydaje. Detal super. Pozdrawiam.
Napisano 9 Listopad 200717 l ładny detal, oświetlenie jak dla mnie "za ostre" tzn. zbyt kontrastowe, trawke też by można dopracować ale generalnie bardzo fajne ;)
Napisano 9 Listopad 200717 l + Pracka ladna + oswietlenie zrobione ok jak na moje + duzo detali - cos nie tak z odbiciem na dachu - flaga przy drzwiach jakas taka sztywna Ogolnie b. pozytywnie. Dodalbym jakies ptaki na dachu zeby bylo sympatycznie, a jak by sie wzbijaly do lotu byloby nawet dynamicznie :) Pozdr. E.
Napisano 9 Listopad 200717 l Hmmm w fotoszopie zrobilem na dwoch warstwach, w tym ta wierzchnia z kryciem screen ale nie na 100% oraz ta spodnia podkrecilem levelsami i wyszło zdecydowanie lepiej. Sprobuj:) Kwas na dachu:) Reszta super. Aha i w oknach po prawej nic nie ma:(
Napisano 9 Listopad 200717 l 'Plama' na dachówkach wygląda trochę jak odbicia od tego 'chromowanego płotka' na dachu, który pewnie wcale nie jest chromowany, więc sprawa nadal nie jest wyjaśniona;D Czego się jeszcze przyczepię, to trochę skopane proporcje. Wewnętrzne elementy ogrodzenia wydają się być zbyt cienkie, za to wewnętrzne podziały ram okiennych za grube przez co cały budynek sprawia wrażenie trochę takiego 'rozdętego';) Pozdr
Napisano 13 Listopad 200717 l Autor dziekuje wszystkim za komentarze, bledy oczywiscie poprawie i za jakis czas wrzuce finalna wersje..pozdro
Napisano 14 Listopad 200717 l jest dobrze :) - tylko czy nie zapomniales o materiale ogrodzenia widocznego w tle- za nim stoi jakis "szopex" - ogrodzenie wyglada na cos drewnianego a u ciebie na typowa szara kulke z edytora materialow ;)
Napisano 15 Listopad 200717 l wyszedł strasznie sun'owski efekt którego nie lubie :( popraw to co już wiesz i pobaw się oświetleniem :) modele pro