Iker Eastern Napisano 16 Lipiec 2008 Share Napisano 16 Lipiec 2008 To może i ja się pokaże:p . Słabe zdjęcie ale z kamerki od laptopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 16 Lipiec 2008 Share Napisano 16 Lipiec 2008 na tym zdjęciu masz minę jak po "tej ciekawej" rozmowie z Piksarem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 16 Lipiec 2008 Share Napisano 16 Lipiec 2008 ten bialy warriors jak sie przypina xD Dream team normalnie ! :) Bo padła komenda : Napiąć się! :D Po czym ja zostałem jak stałem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 16 Lipiec 2008 Share Napisano 16 Lipiec 2008 chveti opaska na rece? hehe co jeszcze treningu nie bylo a mlody juz po kontuzji :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 16 Lipiec 2008 Share Napisano 16 Lipiec 2008 już były dwa ;) A opaska profilaktycznie na łokieć - łatwo go nadwyrężyć. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 z bratem w pracy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 24 Lipiec 2008 Share Napisano 24 Lipiec 2008 prrrszalony hehe, zarobek pewnie wyższy niz w grafice :] skok: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 24 Lipiec 2008 Share Napisano 24 Lipiec 2008 o widzę całkiem ładny skok ale ty na pewno masz magnesy w nogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 (edytowane) o widzę całkiem ładny skok ale ty na pewno masz magnesy w nogach hehe juz mowilem za co lubie tego goscia ? :D Edytowane 25 Lipiec 2008 przez JunioR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 26 Lipiec 2008 Share Napisano 26 Lipiec 2008 (edytowane) edit: zdjęcie tu zamieszczone złamało przepisy i musiało zostać usunięte. Edytowane 29 Lipiec 2008 przez sly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrupek Napisano 26 Lipiec 2008 Share Napisano 26 Lipiec 2008 Sly...o matko... pięknyś :-))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 26 Lipiec 2008 Share Napisano 26 Lipiec 2008 Chrupek - podrywacz...:confused: pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 26 Lipiec 2008 Share Napisano 26 Lipiec 2008 sly - przypominasz Leonardo DiCaprio. (z "Co gryzie Gilberta Grape'a" :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 26 Lipiec 2008 Share Napisano 26 Lipiec 2008 master - pochlebca... pozdrawiam. (oglądałeś - Don's Plum - z Di Carpio..? - polecam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 Krotka przygoda z Les Paulem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 ładna tapeta... pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 Sly kolega się pytał o Twój numer telefonu ( co do tych poprzednich "..." fotek ;> ) ;) Scottero - matko ale Ty masz łapki ;)...Twoja gitarka, pogrywasz czasem ? A tu niegdysiejszy sposób odżywiania się: Śniadanie mistrzów.... ... i druga kolacja zdobywców ( coś jak drugie śniadanie ) po północy ...estetyka o tej porze nie wchodziła w grę przy zwierzęcym wręcz głodzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 Twoja gitarka, pogrywasz czasem ? Gitarka niestety nie moja, a pogrywam tylko na klasyku... ale niedlugo zainwestuje, choc bardziej przepadam za fenderami ;) matko ale Ty masz łapki Pudzian sie chowa :D ładna tapeta... A przekaze kumplowi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 mistrzów czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 mistrzow robienia sniadan ;) takie cus, nie wiem czy podchodzi do konca pod kategorie ;) http://www.vimeo.com/1423745 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 śniadanko jakie sobie upichciłem tydzień temu... - Makaron Somen - jajecznica z szynką przyprawaina sosem sojowym i bazylią marcheweczki, rzodkieweczki, ogóreczki, pomidorki, i fasolka szparagowa Jamiii :D Kurcze jakbym miał dziś składniki to bym sobie 2 porcje zrobita... Sushi z wędzonym łososiem nie pokażę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 tez bym chetnie cos pokazal ale ostati raz jak pamietam to jadlem czipsy leys paprykowe wiec chyba sie nie liczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 ja andruty pirata, JunioR jesteśmy w tyle. takie rarytasy i nikt nie poczęstuje:-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trinkers Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 to moze i ja sie ujawnie, gdyz nowy jestem ;] http://i16.tinypic.com/85veicx.jpg http://i15.tinypic.com/8euxrx4.jpg http://i15.tinypic.com/8euxrx4.jpg > koncert we wrocku, na pierwszym planie druga broda ;p a tu mozna posluchac ale nie wiem czy tutaj sie komus spodoba ;] http://myspace.com/thetrinkers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 Ttaaddeekk - fajne skałki. szczególnie Piesek, Pani w różowym i Dziurki w nosie... śniadania mistrzów... hihi, zrobiłbym zdjęcie mojego śniadania, ale nic ciekawego - kubek kawy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 trinkers prawie jak Oi ? ;) Co to za kapela ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 Ttaaddeekk normalnie zainspirowałeś mnie na wakacyjny wyjazd :) Pewnie że mistrzów śmniadania ;) No Sadowski dużo i dobre...mniam mniam :) trinkers - następny na gitarze brzdąka, aż sobie się chyba przejdę i poszukam czegoś z miękka struną na moje delikatne paluszki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 trinkers - następny na gitarze brzdąka, aż sobie się chyba przejdę i poszukam czegoś z miękka struną na moje delikatne paluszki :D tydzień z basem i paluszki zaczynają przypominać pięty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iker Eastern Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 chveti super , że gracie w rygby też czasem lubie ciupnąć w coś innego . Powodzenia bo narazie mało macie osób ale jak będzie x3 to stworzy się dobry klub sportowy tylko mało niestety jest rozgrywek w polsce tego typu . Macie jakieś bojsko do tego rodzaju sportu czy narmalnie ciupiecie na zwykłym boisku a towarzysko na jakiejś dobrej łące? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 chveti super , że gracie w rygby też czasem lubie ciupnąć w coś innego . Powodzenia bo narazie mało macie osób ale jak będzie x3 to stworzy się dobry klub sportowy tylko mało niestety jest rozgrywek w polsce tego typu . Macie jakieś bojsko do tego rodzaju sportu czy narmalnie ciupiecie na zwykłym boisku a towarzysko na jakiejś dobrej łące? nie za młody jesteś na ciupanie na łące ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 nie za młody jesteś na ciupanie na łące ? na to można być tylko za starym :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 Jaka to dobra łąka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 (edytowane) zboczeńcy.. ______________________ edit: tu było zdjęcie.. ale ktoś je skradł.. jakby ktoś widział to czekam na info. pozdrawiam. Edytowane 29 Lipiec 2008 przez sly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bombel Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 masz cos popsute bo tak Ci dziwnie zdjęcia rozciąga:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 masz cos popsute, bo cos kolory nie teges Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 (edytowane) możliwe... esemesy też rozciąga... kolory zmienione w corelu. ej, no, ten telefon waży chyba 1,5KG... stary taki... pozdrawiam.:) P.S. potraficie zdołować. Edytowane 29 Lipiec 2008 przez sly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 lans ericsonem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 akuku.. przygotowania do Woodstocku. Pozdrawiam tpiatek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 ha, zwerbowałem jumpera! Pobierowo, hdr. http://www.toys4boys.pl/Powerizer-item150.html - myślałeś może o zainwestowaniu w to? "wyższy poziom wtajemniczenia" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 "ha, zwerbowałem jumpera! Pobierowo, hdr." twój aparat wyciąga 1200 fps, czy to jest 'hdr' z jednej fotki? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 Woodstock '08 Nie kąpałem sie pod grzybkiem, żeby nie było. Stoję koło kranów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 Loki, ale czad! Musze to mieć! Master, 1200FPS no ale tutaj z jednej :p Uwielbiam Fight Club, film poezja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 ja mam powerizer czad na maxa polecam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 Szum morza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 fight club w jasno niebieskiej koszulce z kolniezykiem, interesting... :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 oryginał z Edwardem Nortonem bym w jasno czerwonej w kwiatki :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 faktycznie :* jestes lepszym fanem fightcubu niz ja :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 17 razy oglądałem :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_d Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 zapisuję się do klubu :) ja 25 razy + 2 razy czytałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 Kocham Cie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi