Lucas Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 To co napisał Tomuś - najważniejsza część ubrania:) wiele może o człowieku powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Bo Wy dłońmi , dziewczyny. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Tweety czy dziewczyna wie że pokazujesz to na forum pełnym niedotulonych facetów? wie, co więcej sama nalegała żeby to zdjęcie tutaj wcisnąć :) Jak nie chcesz żeby chciała z tobą pojechać, to opowiedz jej o poligonkach, na mojego faceta takie coś skutecznie działa odstraszająco na nią to nie działa, więc najpewniej pojedzie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 niezle ciacho z Ciebie tweety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 niezle ciacho z Ciebie tweety mister max3d.pl, a teraz szukamy miss :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 chyba najwyższa pora się ewakuować :f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bill Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Dokladnie, tak jak chveti czuje sie nieco oszukany przeprowadzeniem wyborow mistera. Tweety jest ciacho, ale bywali tu chlopcy jeszcze wyborniejsi. Ciao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 to może mister torsu:rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 mister tornister. przytul mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 A właśnie tornister nigdy nie pokazał fotki swojej! Pokaż to ocenimy czy jesteś ładny o_0 :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 dwie strony wcześniej jest :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 Nie wiem co napisac, oczarowałeś mnie :* Piosenka specjalnie dla Masterusia od Tomusia ;D:*** http://rangda.wrzuta.pl/audio/fTK5GES6wP/akcent_-_oczarowalas_mnie zna sie klimaty polo nie?;D Albo to !!!:D http://xszatanx.wrzuta.pl/audio/rMQG1bEQ8Y/toples_-_zapros_mnie_do_swego_domu HOO!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 I Never Loved A Man... OK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 najpewniej pojedzie ;] O fajnie wydała sie być bardzo miłą osobą :) Pozdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 Ok:( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 a co to za fisheye? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 illy piatka za bluze! a i ja tez sie pokaze: p.s ten po prawej w czarnej czapce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 Fallen Art [/img] tweety: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=42465&page=4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 O zdjecia z wakacji :D Robin to ja ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 Omg, illy miazga xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 Illy; jakim obiektywem to plażowe foto ? qrde fajny szeroki kąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 dalem linka strone wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 illy, uwazaj, bo zacznie sie 'hot or not' :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 hot or not to byla edycja 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Vorek, tweety und Beata w neue mieszkanie :D przeprowadzka zakończona sukcesem. miszszyn komplit! mieszkanko w samym Centrum, wygodne, jasne i ogólnie cool :) kilka fotek strzelonych podczas przeprowadzki: Vorek i "szafa serwerowa" - czyli komputer w szafie :) wizka: "Mój pokój" i akcja: pakujemy się do kuchni :) super-nowoczesna, w pełni zautomatyzowana pralka przenosimy łózeczko tutaj też przenosimy i tu też :) i widok z naszego okna :] pozdrawiamy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 ooo jak fajnie:) szkoda tylko że stary budownictwo i że nie macie plastikowych okien a tak to super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 stare budownictwo = wysokie sufity wiec nie szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 stare budownictwo = wysokie opłaty za ogrzewanie, brak plastikowych okien czyli słychać co sie dzieje za oknem. Każde budownictwo ja swoje zalety i wady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Hm, Vorek coś pęcznieje. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 nie pierwszy raz widzę kompa w szafie, ale jakoś tego nie kumam, no chyba że chodzi o to żeby się zamknąć w szafie sam na sam z komputerem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 On chce mieć swoje własne centrum dowodzenia jak w filmach :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 stare budownictwo = wysokie opłaty za ogrzewanie, brak plastikowych okien czyli słychać co sie dzieje za oknem. mieszkam w starym budownictwie i jakos nie zauwazam zawyzonych oplat, przesadzasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Hm, Vorek coś pęcznieje. :( dobrze nas karmią w PI ;) ale po mnie tego nie widać :( stare budownictwo jest fajne. nie jest to także aż tak stare budownictwo. lata 60 ubiegłego wieku to nie tak dawno. drewniane okna są szczelne - wbrew obiegowej opinii nie słychać aż tak dużo zza okna. ogrzewanie jest centralne wiec wliczone w czynsz. aktualnie grzeją pełną parą i jest tak gorąco, że uch! trzeba będzie przykręcić bo szerzej nie da się otworzyć okien :D a co do samego mieszkania: 48m2, 2 pokoje, widna kuchnia, malutka łazienka i przedpokój. całość odnowiona z wycyklinowanym parkietem, nowymi zafkami w kuchni i glazurą/terakotą w kuchni i łazience. nie jest to luksus na miarę sześcio-gwiazdkowego hotelu ale narzekać też nie mamy na co. no może zsyp na śmieci nie chce pomieścić tylu butelek ile wyrzucamy ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 oddaj na skup a nie marnujesz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 swietny macie telewizor ;) gratki panowie... za prace i mieszkanie w centrum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 fajne mieszkanie Wiedźmin jest to się nie nudzicie wieczorami:) gratulacje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 o, pajac kultury... wczoraj mnie straszyło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Jakos tak czlowiek sie cieszy widzac ze Wam sie dobrze zyje i pracuje w wawie/pi :) edit: pokazcie nowe zdjecia jak juz sie urzadzicie serdecznosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 dobrze nas karmią w PI ;) ale po mnie tego nie widać :( Bo wbrew pozorom mięso też jest jadalne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Plastikowe okna są beznadziejne, wolę tytanowe, bo w reklamie pokazali, że nie da się rozbic w nich szyby! Kurcze, wszyscy za niedługo w Warszawie będą mieszkac. Fajne miasto, ale prowincja fajniejsza. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 e tam, nie wszyscy. moze i mozliwosci wieksze... ale. straznie duze ale. jakos nie zakochalam sie w tym miescie i nigdy nie zakocham. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 ehh... nie moglem sie powstrzymac:D takie skojarzenie mi sie nasuneło z komputerem zamkniętym w szafie:D:D specjalnie uploadowalem...;p : http://pl.youtube.com/watch?v=SGWAo36bY4k Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 ale czad! zwineliście mi to mieszkanie z Centrum:( intercontinental też się zepsuł:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 19 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2008 kamilsien -> tu nie chodzi o miasto, ani o te wszystkie platige czy inne takie możliwości. Tu chodzi o metro! Wszyscy chcą pojeździć metrem ;) Już ja ich przejrzałem... podróżników! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 Vorek, tweety und Beata w neue mieszkanie :D i widok z naszego okna :] pozdrawiamy :) właśnie miałem zapytać czy daleko będę miał do Was z hotelu a tu via a vis - superowo Nie chować Vorka do szafy !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 19 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2008 pikSar -> dobrze, że Tweety nie wyznaje zasady HVDP czyli cHowaj Vorka Do Piwnicy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 miałem wizję....... zaraz potem przyszły myszki (białe myszki): sponsorem fotostory - gorzka tradycyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 Lolson Jackson :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 lol :D Bravo fotostory :) "Oni nie mają za grosz wstydu" - a łapami wierci przy rozporku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi