piksar Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 to sem ja rowr do elll moderatorro dajcie mi nowe haslo:D...znaczy prosze jak zawsze :D ta a ja sem Brambor, a hasełka ne dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RObWRiter Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 no nie moja wina ze administracja nie odpisuje na maile...a Vorek ,tweety i knysha zapominaja po jednym dniu jak im mowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 no nie moja wina ze administracja nie odpisuje na maile...a Vorek ,tweety i knysha zapominaja po jednym dniu jak im mowie :) Bog mi swiadkiem, ze pisalem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RObWRiter Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 jemu tez nie wierze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 ja proponuję zamiast hasła dać bana za podwójne konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 rowr: ty mały siusiaku wystarczy napisać do Adka bezpośrednio :] a do mnie i tak nic nie pisałeś w tej sprawie kłamczuszku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RObWRiter Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 rowr: ty mały siusiaku wystarczy napisać do Adka bezpośrednio :] a do mnie i tak nic nie pisałeś w tej sprawie kłamczuszku :P pol roku temu jak z wojska wyszedlem :P a do adka pisalem z 5 razy juz i nic... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 Ale Shogun może robić kszzzzzz zamiast miecza Shogun zrób kszzzzzz Kszzzzz... ZZZzzzzzZZZzzzzz... KtrzzzttrzZZ KKtzZZ... TKZZ... ZZzz... ZSSSp...! EDIT: Rowr, co oni z Tobą w woju zrobili, biedaku... Nawet nick masz teraz jakiś taki... od d... strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 wspolczesny pirat: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 Hehe, wyczesana, ze tak powiem, fotka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 JunioR - konkret ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 junior- Płomień 81 - WWA \m/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 tak zwany dziubek ...przez innych zwany zwieraczem...nie wiem czemu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 Ale zes galy wytrzeszczyl to ja nie mam pytan :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 rower misiaku jednak Cie moderacja kocha ;P... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 junior- Płomień 81 - WWA \m/ Taaa, raczej: Kasta & Trzeci Wymiar - Wuuuff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 ja mam taki naturalny wytrzeszcz :P rower misiaku jednak Cie moderacja kocha ;P... male moderacja i administracja mnie kocha :D tylko znowu musze byc z przodu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 o rowr wrócił, wyglądasz paskudnie jak zwykle ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 Junior co to za czapa? jaka firma? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 elo! fajnie ze sie podoba, gratki dla fotografa czyli polki i jego super najnowszym aparatem z najlepszymi filtrami jakie sa ;) A czapka to New Era firmy Fallen: rowr wygladasz troche jak kruki w power rangers ninja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 krzywo sie wmontowałeś w tło;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 nieprawda. masz krzywe krzesło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 sieśmy zamontowali juz :D a monitor ardeniego i jego internet to sciema wekendowa ot co :D neheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 Te drzwi są używalne? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 w sumie to mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 Te drzwi są używalne? :) Przez okno wychodza- w koncu to tylko 11 pietro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 hm w sumie nie wiem ktore pietro xD3 chyba :DxD ale dobrze trafiles bo pod 11 mieszkamy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 w sumie to mało łazienka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 o jak łazienka/kibel to jedna dobra zlotowa impra i po stole a 28 lutego jestem w Kraku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 łazienka :D albo kuchnia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 pokoj sasaida :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 winda . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 swrsc dobrze kombinuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 Oj, dzieci, dzieci... takiej prostej iluzji nie potraficie rozkminić. Jak Wy sobie dacie radę w Prawdziwym Świecie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 nie wieje wam? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 hm znow ktos trafil xD najzimniejszy pokoj w mieszkaniu :D troszke wieje xD co do mejkapow: "LOL" i wszystko na temat :D neeext plz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 indeeeed . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 :p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 Nie bądź cham, wpuść piksara do środka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 A sciemniaja ze w krakowie siedza... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 to nie pierwszy przypade kiedy nie zostałem w wpuszczony a to odgrzebane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 No pewnie mama wypierze..;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 damn pookazac grafikom zdjecie xD nahaha :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 Piksar to Twoja wina była:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 Wypad nad morze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 ładne zdjątko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 No mi też fotka sie podoba..kąpałeś sie?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 na tej focie troche jak kome wyglądasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi