uncle Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 cze, ostatnio dziubie sobie takie cos.. dosc wolno mi to idzie ale no wyniki;)) jak widac jest to tygrysek, a raczej narazie wanna tygrysa, na pierwszy ogien idzie jednak przerobka tej wanny na sturmtigera (roznia sie praktycznie tylko inna "wieza") modeluje praktycznie cale zewnatrz i wewnatrz, docelowo chce zrobic krotka animke jak to sie wszystko w kupe sklada:) z wnetrza zostalo masa elementow do zrobienia, ale najpierw ukoncze outside (niewiele juz zostalo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 podoba mi się, animka pewnie będzie czadowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 eee... wow, szacunek, pozamiatałeś, i to jeszcze sturmtiger, mój ulubiony;D Na takie pracki można sie patrzeć i patrzec:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcon Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 nie mam pytań... A właściwie mam: Spawy modelowane czy displacement/bump? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2008 spawy -> spline + world normal map + vray displace;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 oooo pięknie jest pięknie poprostu, bardzo mi się podoba czekam na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 Rewelacja. Juz ci to chyba mówiłem wujku prawda?:) Fajnie ze sie zdecydowałes wreszcie pokazać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 wow nie no masakra ! Poka siatki plss :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 psychol :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 Włąśnie - psychol :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 swietne - tak po prostu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 normalnie to naładował tyle szczegółów że szok! oby tak dalej... czekam na animacje... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 bardzo ladnie dlatego sie wszystkom podoba pokaz dalej co wydłubales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 5 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2008 malo porobilem ale cos tam do przodu, dokonczylem elementy na przedniej scianie i pare pierdol z tylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 piekny modeling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 Ten dirt na renderach po prostu rządzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcon Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 Świetne. Na płycie czołowej pancerza, nad wizjerem? jest jakiś dziwny cień. Fanie by było jakbyś dorzucił jakiegoś szkopa dla oddania wielkości obiektu. Gratuluję samozaparcia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 ile ma poligonów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajcev Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 Nie mam pytań ... rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 Gratuluje, jest super. I weź tu teraz czlowieku zacznij cos sobie modelowac...XD Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 nie wygłupiaj się i wracaj do http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=8573&page=5. dobry detal. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tamb Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 za taki detal powinni zamykac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 coraz lepiej, coraz lepiej... jedziesz dalej z tym koksem... :P więcej detalu, bo wygląda jak jakieś low poly!!! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 8 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2008 polygonow to ma cos kolo 1mln aktualnie, z czego ponad polowa to kola i gasienice ;) tutaj tekstura narazie piaskowa, pozniej bede robil w kamuflarzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tamb Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 cudnie :) mam pytanie jak robiles w poprzednich renderach ten dircik ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 ładne textury, zresztą tak samo model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 texturka jest ok. czekam na dalszy ciąg... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 grubo ponad normę, gratuluję, wspaniała praca, czekamy na ciąg dalszy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 11 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2008 update: cos srednio widac blotko miedzy ogniwami.. ale przynajmniej wiem ze tam jest;d mapowanie i tekstura: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kimmi Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 No fajnie to wygląda. Czegoś mi brakuje w tych teksturkach, ale nie wiem czego:P P.S. Może to wina braku otoczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 brakuje krzyża:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 coraz lepiej, coraz lepiej... :) pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 ładne! a myślałeś już o scenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 12 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2008 kliment woroszyłow to malowanie nie ma krzyza;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 Myślę, że teksturze nieduży kontrast wyszedł by na zdrowie. A tak to pełen wypas. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 25 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2008 update;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 ladny update :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 Szczenę zamiotłem pod dywan :-) A tak serio: bardzo ładnie wyszło. Nie wiem tylko czy gąsienice powinny być tego koloru, ale nie znam się, więc nie bież tej uwagi pod uwagę :-))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 no no pracuj dalej! :) coraz lepiej i mnie się podoba... ;) fajnie wyszło... jak robiłeś to maskowanie grzebieniem??? jest taki pędzel w ps który symuluje packę do kleju :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 25 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2008 ee? maskowanie grzebieniem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorjan Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 Pożądny model, ale od początku wydaje mnie się jakiś taki papierowy. Czy proporcję są napewno dobre? Jeżeli nikt wcześniej sie niedoczepił to pewnie ja mam jakieś zwidy :) ,ale tak mi to wygląda i nic na to nie poradzę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 ee? maskowanie grzebieniem?? tak tak... ;) http://www.elewacje-alles.pl/Obrazki/technologie/bc/33.jpg a o to mi chodzi:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 floo - to jest zimmerit a co do wykonania to pionier kiedyś pokazywał jak coś takiego zrobić jest gdzieś na forum, albo poszukaj u everów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 26 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2008 ten akurat zrobilem vraydisplace;)) to jest plaska powierzchnia w maxie a co do wymiarow, wszystkie elementy powyzej 10cm (wielkosci) sa zrobione z dokladnoscia do 5mm ;)) a te mniejsze no coz;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 Topek dzięki nie znam fachowej literatury. teraz już wiem o co biega... uncle to już koniec? czy jeszcze coś będzie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 28 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2008 bedzie bedzie, ale z czasem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 6 Luty 2008 Autor Share Napisano 6 Luty 2008 ide mniej wiecej w ta strone;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 no no ! fajnie to pokazałeś... troszkę na dole zbytnio przypalony metal na gąsienicy... poprzednia wersja maskowania była lepsza, bez tych znaczków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mujas Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 Po prostu Rewelka !!! Doskonałe modelowanie + świetne textury naprawdę aż miło patrzeć floo ma rację poprzednie texturki (maskowanie) były lepsze ja się pod tym podpisuje Pozdrawiam i życze Ci więcej takich świetnych prac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi