Napisano 3 Styczeń 200817 l cze, ostatnio dziubie sobie takie cos.. dosc wolno mi to idzie ale no wyniki;)) jak widac jest to tygrysek, a raczej narazie wanna tygrysa, na pierwszy ogien idzie jednak przerobka tej wanny na sturmtigera (roznia sie praktycznie tylko inna "wieza") modeluje praktycznie cale zewnatrz i wewnatrz, docelowo chce zrobic krotka animke jak to sie wszystko w kupe sklada:) z wnetrza zostalo masa elementow do zrobienia, ale najpierw ukoncze outside (niewiele juz zostalo)
Napisano 3 Styczeń 200817 l eee... wow, szacunek, pozamiatałeś, i to jeszcze sturmtiger, mój ulubiony;D Na takie pracki można sie patrzeć i patrzec:)
Napisano 3 Styczeń 200817 l nie mam pytań... A właściwie mam: Spawy modelowane czy displacement/bump?
Napisano 3 Styczeń 200817 l oooo pięknie jest pięknie poprostu, bardzo mi się podoba czekam na więcej
Napisano 3 Styczeń 200817 l Rewelacja. Juz ci to chyba mówiłem wujku prawda?:) Fajnie ze sie zdecydowałes wreszcie pokazać.
Napisano 4 Styczeń 200817 l normalnie to naładował tyle szczegółów że szok! oby tak dalej... czekam na animacje... :D
Napisano 5 Styczeń 200817 l Autor malo porobilem ale cos tam do przodu, dokonczylem elementy na przedniej scianie i pare pierdol z tylu
Napisano 6 Styczeń 200817 l Świetne. Na płycie czołowej pancerza, nad wizjerem? jest jakiś dziwny cień. Fanie by było jakbyś dorzucił jakiegoś szkopa dla oddania wielkości obiektu. Gratuluję samozaparcia :)
Napisano 6 Styczeń 200817 l Gratuluje, jest super. I weź tu teraz czlowieku zacznij cos sobie modelowac...XD Pozdrawiam!
Napisano 6 Styczeń 200817 l nie wygłupiaj się i wracaj do http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=8573&page=5. dobry detal. ;)
Napisano 8 Styczeń 200817 l coraz lepiej, coraz lepiej... jedziesz dalej z tym koksem... :P więcej detalu, bo wygląda jak jakieś low poly!!! :P
Napisano 8 Styczeń 200817 l Autor polygonow to ma cos kolo 1mln aktualnie, z czego ponad polowa to kola i gasienice ;) tutaj tekstura narazie piaskowa, pozniej bede robil w kamuflarzu
Napisano 9 Styczeń 200817 l grubo ponad normę, gratuluję, wspaniała praca, czekamy na ciąg dalszy pozdrawiam
Napisano 11 Styczeń 200817 l Autor update: cos srednio widac blotko miedzy ogniwami.. ale przynajmniej wiem ze tam jest;d mapowanie i tekstura:
Napisano 11 Styczeń 200817 l No fajnie to wygląda. Czegoś mi brakuje w tych teksturkach, ale nie wiem czego:P P.S. Może to wina braku otoczenia.
Napisano 12 Styczeń 200817 l Myślę, że teksturze nieduży kontrast wyszedł by na zdrowie. A tak to pełen wypas. :)
Napisano 25 Styczeń 200817 l Szczenę zamiotłem pod dywan :-) A tak serio: bardzo ładnie wyszło. Nie wiem tylko czy gąsienice powinny być tego koloru, ale nie znam się, więc nie bież tej uwagi pod uwagę :-)))))
Napisano 25 Styczeń 200817 l no no pracuj dalej! :) coraz lepiej i mnie się podoba... ;) fajnie wyszło... jak robiłeś to maskowanie grzebieniem??? jest taki pędzel w ps który symuluje packę do kleju :P
Napisano 25 Styczeń 200817 l Pożądny model, ale od początku wydaje mnie się jakiś taki papierowy. Czy proporcję są napewno dobre? Jeżeli nikt wcześniej sie niedoczepił to pewnie ja mam jakieś zwidy :) ,ale tak mi to wygląda i nic na to nie poradzę :P
Napisano 25 Styczeń 200817 l ee? maskowanie grzebieniem?? tak tak... ;) http://www.elewacje-alles.pl/Obrazki/technologie/bc/33.jpg a o to mi chodzi:D
Napisano 26 Styczeń 200817 l floo - to jest zimmerit a co do wykonania to pionier kiedyś pokazywał jak coś takiego zrobić jest gdzieś na forum, albo poszukaj u everów
Napisano 26 Styczeń 200817 l Autor ten akurat zrobilem vraydisplace;)) to jest plaska powierzchnia w maxie a co do wymiarow, wszystkie elementy powyzej 10cm (wielkosci) sa zrobione z dokladnoscia do 5mm ;)) a te mniejsze no coz;))
Napisano 26 Styczeń 200817 l Topek dzięki nie znam fachowej literatury. teraz już wiem o co biega... uncle to już koniec? czy jeszcze coś będzie???
Napisano 6 Luty 200817 l no no ! fajnie to pokazałeś... troszkę na dole zbytnio przypalony metal na gąsienicy... poprzednia wersja maskowania była lepsza, bez tych znaczków...
Napisano 11 Luty 200817 l Po prostu Rewelka !!! Doskonałe modelowanie + świetne textury naprawdę aż miło patrzeć floo ma rację poprzednie texturki (maskowanie) były lepsze ja się pod tym podpisuje Pozdrawiam i życze Ci więcej takich świetnych prac