jameli Napisano 17 Maj 2013 Share Napisano 17 Maj 2013 piękne... nawet nie wiem, która mi się najbardziej podoba - kobieta w sukni na czerwonych schodach i kółko i krzyżyk na wodzie chyba - świetne :) masz super styl! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javvie Napisano 18 Maj 2013 Share Napisano 18 Maj 2013 Już ci mówiłam, że kocham twoje kreski, malarstwo również, po prostu jesteś super koleś. Ale ten plakat, hmm, jakby to powiedzieć, no, skojarzył mi się z gifami z blingee (np cos takiego), myślę, że gdyby tak zrezygnować z połowy elementów (trzech perspektyw tekstu, trzech różnych zielonych kolorów i może tła) to byłby to naprawdę spoko plakat, no bo fajny rysunek, fajny tytuł (, fajna data). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 18 Maj 2013 Autor Share Napisano 18 Maj 2013 masz rację ale na szczęście robimy dziesięć różnych. Każdy zrobiony przez innego autora, więc zginie w tłumie, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 29 Maj 2013 Autor Share Napisano 29 Maj 2013 Tak dla ruchu w teczce, kadr z komiksu POCIĄG -scenariusz Paweł Chmielewski Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 9 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2013 NO teraz można pokazać. POCIĄG scenariusz Paweł Chmielewski. Od siebie: komiks traktuję jak obraz, stąd ta zamierzona niespójność, pozdro Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 9 Czerwiec 2013 Share Napisano 9 Czerwiec 2013 Doczekałem się... kiedyś wspominałem, że miło by było obejrzeć komiks w Twoim wykonaniu... ma charakter i klimat, może jak dla mnie za bardzo ograniczona ilość kresek ;) dobry projekt do teki, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 9 Czerwiec 2013 Share Napisano 9 Czerwiec 2013 Ależ to jest świetne, wnosisz digital na wyższy poziom, dzięki! Przedostatni portret to coś niesamowitego!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 9 Czerwiec 2013 Share Napisano 9 Czerwiec 2013 Komiks trzyma poziom! Będzie wersja papierowa? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 9 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2013 jest wersja solwentowa, popzdro Uploaded with ImageShack.us dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 9 Czerwiec 2013 Share Napisano 9 Czerwiec 2013 o rany <_____3> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albert Napisano 11 Czerwiec 2013 Share Napisano 11 Czerwiec 2013 Podoba mi się twój oryginalny styl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 24 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2013 wersja w kupie: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 24 Czerwiec 2013 Share Napisano 24 Czerwiec 2013 miło odwiedza się światy, których twórca wie co to kolor i forma...:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 24 Czerwiec 2013 Share Napisano 24 Czerwiec 2013 Prawda, świetne i z charakterem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 27 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
COR Napisano 27 Lipiec 2013 Share Napisano 27 Lipiec 2013 Fascynująe jak styl czuć we wszystkich formach przez techniki tradycyjne, cyfrowe i rzeżbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 31 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2013 dzięki COR a tu jeszcze raz rzeźba- ten sam petent, jak znajdę chwile podrzucę animację, pozdr w poprzedniej finałowej wersji pozwolono mi na większe wariactwo Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 31 Lipiec 2013 Share Napisano 31 Lipiec 2013 kierunki, wszystkie ściągnięte na nos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 3 Marzec 2018 Autor Share Napisano 3 Marzec 2018 tematem był produkt, reszta to oprawa, nie pamiętam czy pokazywałem, pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 3 Marzec 2018 Autor Share Napisano 3 Marzec 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 3 Marzec 2018 Autor Share Napisano 3 Marzec 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi