Fargate Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 I my! I my :D (co prawda nie oficjalnie ale jednak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 w cudowny sposób zwolniły sie dwa miejsca w aucie z Wrocka - chetni wbijac na PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Klicek, jak zwykle dramatyzujesz zią, wylaaajtuj meeen ;D Zlot na pewnoe będzie czadowy. ja naprawdę bym chciał pojechac, ale nic na to nie poradze niestety. Więc nie marudzić tyklo jechać i się dobrze bawić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 hehe normalnie dramat, ze nielot, vorek,tweety nie jada... bylem dwa razy wiec wiem, ze bedzie super gdybym mogl to bym pojechal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Ja nie wiem...ale kurde, bym pojechał.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 przepraszam ze sie odezwalem i chcialem podzielic sie swoimi obawami :D bedziemy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Dziękujemy ci Klicku ze zechciałes sie z nami podzielic ta wazną sprawą:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 pitolicie... ja powinienem weekend spędzić na zakuwaniu na studia, bo na razie nie zaliczyłem czegokolwiek. ale oczywiście mam to gdzieś, zlot jest ważniejszy, pewnie nie zdam ale jakoś mało się tym przejąłem :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Czego się uczysz Valery? Pomożemy ci. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Ja mam w tym miesiacu jakieś zaliczenie, ale niebardzo mi po drodze... wojo jakoś się uniknie ;) Damy rade Valery :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 ok bileciki zakupione :) do uslyszenia na miejscu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Co za ludzie :) To w zasadzie gdzie się spotykamy? Czy wszystko na telefon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Zjeżdżajcie się do 12:30 na dworzec kolejowy. Wyłapiemy was później na telefon. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojaczek Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 o ktorej planowany jest meczyk paintballa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 NO! Panie i Panowie jutro nadchodzi dzień sądu i apokalipsy dla tego świata :D do 12:00 powinienem zdążyłć razem z Anią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2008 paintball około 14:20-30. Nie zapomnijcie wziąć ciuchów zmiennych pod kombinezon! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Ja biore stringi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Ja biore stringi mniam, mniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 TA DA ekipa z Wrocka melduje gotowosc do startu 3..2..1.. lecim Strzezcie się bordowej Omegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Ardeni udaje się na ciuchcie do Gliwic, do zobaczenia na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Have fun!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 No spoko to ja też juz sie budze :P, i sie zastanawiamy z lewusem czy juz wychodzic z domu czy co ;) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intoxicate Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 elo elo, zarzucac foty ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Fano było :) Ardeni z Dariuszem melduje sie w Krakowie :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 w sumie wszystko było super, jedynie paintball był taki na szybko, w dodatku pogoda niebardzo poza tym kupa śmiechu, i dobrej zabawy :) czekam na foty. jak zwykle pewnie pojawi się jedna tysięczna zrobionych fotek wiec w razie czego proszę o zuploadowanie na rapidshare i podanie linka na priva chciałem porozdawać punkty reputacji ale większości osób dać nie mogę :/ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Ja też żałuję, że nie można było przedłużyć wam paintballa ale niestety układ z kierowcą nie pozwolił. Anyway ósmy pasażer Nostromo był niezły. ;) Sorry, że zwiałem trochę wcześniej bez pożegnania ale to była jedyna okazja na szybki dojazd do domu. :o Dzięki wszystkim za przyjazd oraz ZelvaBoi'owi za koszulki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Wrocek w domu, komp odpalony, szop zagrzany zdjecia wkrotce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 BRRRUUUUMMMM!! Medluje powrót do domu o równej 17:10 xD późno napisane bo zwieracze przetrzymały mnie 1h w kiblu xD Prosze o linka do fot na priva jak będą xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 jedziemy pierwsza paczka\ Chveti edytuj i opisuj nickami - nie mam czasu Leru Valery, Ardeni, chveti, KLICEK Horus Mort Sebastian Ozga, Kinga KLICEK Leru Sadowski25 Plastique Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 1. chveti 2. Ania 3. Jonasz 4. Johny 5. kliment 6. Plastique 7. Kinga 8. Grupa 9. Valery 10. Leru, Klicek, Sebastian Ozga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 ostatnie - wiecej nie mam, tym razem inni focili na potege, czekamy an AG i Johnego wszystkie foty tu bez obrobki : http://www.piksar.webd.pl/pawel/forum/gliwice2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 OOO yeaaaaaahhhhh, wiecej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 niedługo wrzucę fotki. aaa, i jak było moje prosiaczki?:D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 SIUUUUPERR! :D Naczelny prosiaczku :D Ps: System shutdown for editing foto's from my analog xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 AG melduje że wrócił już do domu, wszyscy ładnie zapakowani do środków transportu. Klicor obiecał pb za 2 miechy w wawie :D foty troche poczekaja a i tak raczej nic ciekawego nie będzie z moich zbiorów, trzeba przycisnąć krzycha, ma ich z 300 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 mniam! postaram sie wtedy być :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Już stary, grzeczny z ciebie chłopczyk :P myslałem ze sie z kobietą spotykałeś i cie wetnie na noc przynajmniej. I własnie jak byście mogli nieedytowane paczki też wrzucać, wiem żę macie wielką potrzebe robienia głupich podpisów :P ale oprocz tego jak mozna prosic o linka do jakiegoś rara z orginałami :) z gory dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 mniam! postaram sie wtedy być :D Tylko dorośnij i spoważniej troszke to będzie git ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 tweety, vorek i reszta, chveti ma dla was wiadomość: Dlaczego TY nie byłeś na zlocie?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Szef fundacji "POLSAT" - niektórzy wiedzą o co kaman - rotfl 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 reszta zdjec wyglaada że jutro wieczorem - pociag z Klickami ugrzązł pod Bydgoszczą - podobno awaria lokomotywy. Jedzenie i koce dostarczy helikopter, niedługo startujemy. I nie dzwońcie do niego bo bateria mu słabnie, a bedzie potrzebna żeby wezwać lekarza jak Leru dostanie ataku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 i teraz obiecana specjalna galeria dla foto-szaleńca, johnego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 3 ostatnie przesuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 klicek i leru wlasnie wrocili do domu i sie melduja ;) zlocik byl udany ;) super fotkensy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Nice. Szkoda, ze nie moglem przyjechac - $ ffs :u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Mort od dwóch godzin w domu... wielkie dzięki wszystkim, szczególnie organizatorom. Było za*e*iś*ie! Pozdrawiam wszystkich i do następnego! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 he klicek ale stajl zlapales :D elooo :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Skarpetki mi śmierdzą ... mocno ;) Dzinkui za super weekend! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Ale byl CZAD :) sie nafocilo troche :D, johny sie melduje od 10 min w domu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi