Napisano 16 Kwiecień 200816 l w cudowny sposób zwolniły sie dwa miejsca w aucie z Wrocka - chetni wbijac na PM
Napisano 16 Kwiecień 200816 l Klicek, jak zwykle dramatyzujesz zią, wylaaajtuj meeen ;D Zlot na pewnoe będzie czadowy. ja naprawdę bym chciał pojechac, ale nic na to nie poradze niestety. Więc nie marudzić tyklo jechać i się dobrze bawić :)
Napisano 16 Kwiecień 200816 l hehe normalnie dramat, ze nielot, vorek,tweety nie jada... bylem dwa razy wiec wiem, ze bedzie super gdybym mogl to bym pojechal...
Napisano 16 Kwiecień 200816 l przepraszam ze sie odezwalem i chcialem podzielic sie swoimi obawami :D bedziemy ;)
Napisano 16 Kwiecień 200816 l Dziękujemy ci Klicku ze zechciałes sie z nami podzielic ta wazną sprawą:D
Napisano 16 Kwiecień 200816 l pitolicie... ja powinienem weekend spędzić na zakuwaniu na studia, bo na razie nie zaliczyłem czegokolwiek. ale oczywiście mam to gdzieś, zlot jest ważniejszy, pewnie nie zdam ale jakoś mało się tym przejąłem :p
Napisano 17 Kwiecień 200816 l Ja mam w tym miesiacu jakieś zaliczenie, ale niebardzo mi po drodze... wojo jakoś się uniknie ;) Damy rade Valery :)
Napisano 17 Kwiecień 200816 l Co za ludzie :) To w zasadzie gdzie się spotykamy? Czy wszystko na telefon?
Napisano 17 Kwiecień 200816 l Autor Zjeżdżajcie się do 12:30 na dworzec kolejowy. Wyłapiemy was później na telefon. :)
Napisano 18 Kwiecień 200816 l NO! Panie i Panowie jutro nadchodzi dzień sądu i apokalipsy dla tego świata :D do 12:00 powinienem zdążyłć razem z Anią.
Napisano 18 Kwiecień 200816 l Autor paintball około 14:20-30. Nie zapomnijcie wziąć ciuchów zmiennych pod kombinezon!
Napisano 19 Kwiecień 200816 l TA DA ekipa z Wrocka melduje gotowosc do startu 3..2..1.. lecim Strzezcie się bordowej Omegi
Napisano 19 Kwiecień 200816 l No spoko to ja też juz sie budze :P, i sie zastanawiamy z lewusem czy juz wychodzic z domu czy co ;)
Napisano 20 Kwiecień 200816 l w sumie wszystko było super, jedynie paintball był taki na szybko, w dodatku pogoda niebardzo poza tym kupa śmiechu, i dobrej zabawy :) czekam na foty. jak zwykle pewnie pojawi się jedna tysięczna zrobionych fotek wiec w razie czego proszę o zuploadowanie na rapidshare i podanie linka na priva chciałem porozdawać punkty reputacji ale większości osób dać nie mogę :/
Napisano 20 Kwiecień 200816 l Autor Ja też żałuję, że nie można było przedłużyć wam paintballa ale niestety układ z kierowcą nie pozwolił. Anyway ósmy pasażer Nostromo był niezły. ;) Sorry, że zwiałem trochę wcześniej bez pożegnania ale to była jedyna okazja na szybki dojazd do domu. :o Dzięki wszystkim za przyjazd oraz ZelvaBoi'owi za koszulki.
Napisano 20 Kwiecień 200816 l BRRRUUUUMMMM!! Medluje powrót do domu o równej 17:10 xD późno napisane bo zwieracze przetrzymały mnie 1h w kiblu xD Prosze o linka do fot na priva jak będą xD
Napisano 20 Kwiecień 200816 l jedziemy pierwsza paczka\ Chveti edytuj i opisuj nickami - nie mam czasu Leru Valery, Ardeni, chveti, KLICEK Horus Mort Sebastian Ozga, Kinga KLICEK Leru Sadowski25 Plastique
Napisano 20 Kwiecień 200816 l 1. chveti 2. Ania 3. Jonasz 4. Johny 5. kliment 6. Plastique 7. Kinga 8. Grupa 9. Valery 10. Leru, Klicek, Sebastian Ozga
Napisano 20 Kwiecień 200816 l ostatnie - wiecej nie mam, tym razem inni focili na potege, czekamy an AG i Johnego wszystkie foty tu bez obrobki : http://www.piksar.webd.pl/pawel/forum/gliwice2008
Napisano 20 Kwiecień 200816 l SIUUUUPERR! :D Naczelny prosiaczku :D Ps: System shutdown for editing foto's from my analog xD
Napisano 20 Kwiecień 200816 l AG melduje że wrócił już do domu, wszyscy ładnie zapakowani do środków transportu. Klicor obiecał pb za 2 miechy w wawie :D foty troche poczekaja a i tak raczej nic ciekawego nie będzie z moich zbiorów, trzeba przycisnąć krzycha, ma ich z 300
Napisano 20 Kwiecień 200816 l Już stary, grzeczny z ciebie chłopczyk :P myslałem ze sie z kobietą spotykałeś i cie wetnie na noc przynajmniej. I własnie jak byście mogli nieedytowane paczki też wrzucać, wiem żę macie wielką potrzebe robienia głupich podpisów :P ale oprocz tego jak mozna prosic o linka do jakiegoś rara z orginałami :) z gory dzięki
Napisano 20 Kwiecień 200816 l mniam! postaram sie wtedy być :D Tylko dorośnij i spoważniej troszke to będzie git ;)
Napisano 20 Kwiecień 200816 l tweety, vorek i reszta, chveti ma dla was wiadomość: Dlaczego TY nie byłeś na zlocie?!
Napisano 20 Kwiecień 200816 l reszta zdjec wyglaada że jutro wieczorem - pociag z Klickami ugrzązł pod Bydgoszczą - podobno awaria lokomotywy. Jedzenie i koce dostarczy helikopter, niedługo startujemy. I nie dzwońcie do niego bo bateria mu słabnie, a bedzie potrzebna żeby wezwać lekarza jak Leru dostanie ataku.
Napisano 20 Kwiecień 200816 l klicek i leru wlasnie wrocili do domu i sie melduja ;) zlocik byl udany ;) super fotkensy ;)
Napisano 20 Kwiecień 200816 l Mort od dwóch godzin w domu... wielkie dzięki wszystkim, szczególnie organizatorom. Było za*e*iś*ie! Pozdrawiam wszystkich i do następnego! ;]
Napisano 20 Kwiecień 200816 l Ale byl CZAD :) sie nafocilo troche :D, johny sie melduje od 10 min w domu :)