Napisano 30 Styczeń 200421 l Autor Update: zrobiłem to takie coś na skrzydłach, nie są to napewno działka - taką możliwość wyklucza ta szybka która zakrywa ten element:].
Napisano 30 Styczeń 200421 l narazie to jakoś dziwnie to wygląda... pewnie dlatego, że jeszcze brakuje mu wielu szczegułów :) keep working [piwo]
Napisano 30 Styczeń 200421 l Autor Teraz to dopiero referek mam dużo:): http://www.aircraftresourcecenter.com/AWA1/001-100/walk029_B-25H_part1/walk029a.htm http://www.aircraftresourcecenter.com/AWA1/001-100/walk029_B-25H_part2/walk029b.htm http://www.aircraftresourcecenter.com/AWA1/001-100/walk029_B-25H_part3/walk29c.htm
Napisano 30 Styczeń 200421 l Autor Update: silnik, jeszcze niekompletny ale mało brakuje:). Kolejny update za 2 tygodnie (żebym tylko znowu nie wylądował w szpitalu tym razem z połamaniami:P).
Napisano 30 Styczeń 200421 l No z tymi referkami możesz bawić się w detale... Ladny silniczek ;) PS. \"wylądował w szpitalu\" ?? Idziesz na wojnę, czy co ?? Pozdr
Napisano 30 Styczeń 200421 l Autor No nie:), w końcu ferie się zaczynają i będzie hardcore na nartach:D.
Napisano 30 Styczeń 200421 l Originally posted by Lucas No bo wcześniej robiłem takie skrzydło całe, bez lotek, dawałem mesh smooth\'a a potem np. booleanem wycinałem lotki, przez co siatka czasami się kaszaniła. a to bardzo fajne :D ale chodzilo mi o to jak to zrobiles tym nowym sposobem. Co do modelu :] No no, zaczyna wygladac ciekawie. A te referki, stary cos Ty zrobil :D :D (llaaaa jakie podwozie :D...). Teraz to Ci nie bedziemy dawali zyc. Prosze mi zrobic wszystkie detale NIE MA ZE BOLI :d. Bede wypatrywal bledow :). Zycze powodzenia bo bedzie Ci potrzebne. Pozdro
Napisano 14 Luty 200421 l Autor Prosze mi zrobic wszystkie detale NIE MA ZE BOLI :d. Bede wypatrywal bledow Kurde, jak zwykle muszę się w jakieś gówno wpakować:P. Tak w ogóle to yo wszystkim, właśnie wrociłem z nart i o dziwo nie połamałem się ani nawet żadnych obić nie mam - chyba się starzeję:P.
Napisano 15 Luty 200421 l Wlaśnie wróciłeś ?? No to do roboty !! [lol2] Ja chcę ,zobaczyć postępy tej pięknej maszynki...:P Nie damy Ci wyjść z tego \"gówna\" !! [lol2][lol2][lol2] Pozdr
Napisano 15 Luty 200421 l kurde, chyba coś ze mną nie tak... ale ten kołpak wygląda dla mnie jak wielki sutek :D krótko mówiąc... nice work [cfaniak] [piwo]
Napisano 18 Luty 200421 l Loozack Ty tylko o jednym :] . Ladnie Lucas, mozesz pokazac caly model z tym co juz masz?
Napisano 19 Luty 200421 l ooo, a teraz na sutek założone śmigiełko... coś a\'la Janet Jackson na ostatnim koncercie ;):D no dobra, koniec już :) [piwo]
Napisano 22 Luty 200421 l Autor Do podwozia jescze daleko:), prawdopodobnie będzie robione na samym końcu.
Napisano 29 Luty 200421 l Autor No to będzie do poprawki, ale kanciasta jest dlatego, że nie weldowałem wierzchołków połówek przed mesh smoothem.
Napisano 29 Luty 200421 l Autor Updtae: skończyłem wierzyczkę:), teraz zajmę się tą z tyłu, właściwie to trzeba tam tylko spluwy wstawić i może coś poprawić:).
Napisano 29 Luty 200421 l FAJNIE !! Az zapragnalem zmotnowac jakis samolocik wlasnorecznie. He he era samo_chodow dobiega konca ! Czas na samo_loty :) Pieknie zrobione, szczegolnie ladne przejscie miedzy silnikiem a skrzydlami, gladziutko, mniam.
Napisano 29 Luty 200421 l Autor Cieszę się, żę podoba się wam:), jeszcze sporo jest tu do zrobienia. Animki raczej nie będzie, a przynajmniej nie na tym złomie, który posiadam:|. Co do przejścia miedzy silnikiem a skrzydłami to nie jest żadna magia, po prostu są to dwa oddzielne obiekty nakładające się na siebie:P. Samolotów coraz więcej na forum, ciekawe, kiedy na to wsyscy zaczną narzekać:D.
Napisano 1 Marzec 200421 l A to sie troche zawiodlem (2 oddzielne obiekty...) myslalem ze jednak tak magicznie :P Tak czy inaczej jest O.K.
Napisano 1 Marzec 200421 l Autor Cóż, jak dla mnie to liczy się efekt końcowy i dlatego w taki sposób to zrobiłem:).
Napisano 1 Marzec 200421 l Originally posted by Lucas Cóż, jak dla mnie to liczy się efekt końcowy i dlatego w taki sposób to zrobiłem:). Dla mnie tez. Nikt nie bedzie zwracal uwagi czy to 2 czy 1 obiekt skoro wyglada ok?, i nie bedzie to chyba mialo wplywu na ocene koncowa pracy Lucasa??. Pozdrawiam
Napisano 2 Marzec 200421 l Jasne ze nie, przeciez napisalem ze tak czy inaczej jest O.K, wiec o co chodzi ? :) Pozdro
Napisano 8 Marzec 200421 l Świetny.... jak wykończysz i pomalujesz... to skonwertuj do *.MDL i zrób plik parametrów i panel- ja chce takim polatać w majkrosoftowym symulatorze lotu !!!!!
Napisano 8 Marzec 200421 l ja mam tylko wrażenie, że niektóre krawędzie są trochę za miękkie [hmmm] pozdrawiam [piwo]
Napisano 8 Marzec 200421 l Model faktycznie ładny :) Rdo - raczej to nie możliwe - ten model jest za HI-POLY, aby go jakikolwiek engine uciągnął...
Napisano 14 Marzec 200420 l Autor Skończyłem wierzyczki:), podwozie zbliża się dużymi krokami, jeszcze tylko zrobie te wsztstkie małe duperele, żeby o nich później nie zapomnieć:). A i oczywiście jeszcze wszystkie spluwy na dziobie:cool:.
Napisano 14 Marzec 200420 l Autor I całość, muszę przyznać, że z tego modelu jestem szczególnie dumny:], moje maleństwo.....:)