kliment woroszyłow Napisano 6 Czerwiec 2008 Napisano 6 Czerwiec 2008 (edytowane) Wieczorem wpadłem na pomysł jak by tu mozna inaczej pokazac mercedesika..studio nie wyszło ale za to zdziergałem taką oto scenke. Poniewaz jest to nowa scenka, zupełnie inna, postanowiłem potraktowac to jako oddzielną prackę i stąd nowy topik. Aha! ze szczególna dedykacją dla Jarasa ..bo to on nieopacznie podsunął mi ten pomysł:) ....................................słowem mercedes szefa amtu o zmierzchu: Edytowane 7 Czerwiec 2008 przez kliment woroszyłow
chudy Napisano 6 Czerwiec 2008 Napisano 6 Czerwiec 2008 no całkiem to sympatyczne. Ale obetnij troche z góry żeby nie było widać tego nieba ;]
SWRSC Napisano 6 Czerwiec 2008 Napisano 6 Czerwiec 2008 ogromny + za plakaty :) dałbyś jakieś glare na te światla...a nie... vRayowcy nie mogą :p
mrkrzysiek Napisano 6 Czerwiec 2008 Napisano 6 Czerwiec 2008 całkiem ładnie, fajne kolory AA tylko trochę słabe
tweety Napisano 6 Czerwiec 2008 Napisano 6 Czerwiec 2008 bardzo, bardzo ładny model. render i kadr niestety ble :] Pozdrawiam
patry Napisano 6 Czerwiec 2008 Napisano 6 Czerwiec 2008 Nie postarałeś się :P Światło i materiały nie bardzo :)
kliment woroszyłow Napisano 7 Czerwiec 2008 Autor Napisano 7 Czerwiec 2008 (edytowane) drugie podejście, zmieniłem lakier a reszta to szop. może być ze za ciemne , robiłem w pracy na lcd który nie wiem czy dobrze wyświetla. Edytowane 8 Czerwiec 2008 przez kliment woroszyłow
JohnZi Napisano 8 Czerwiec 2008 Napisano 8 Czerwiec 2008 teraz swiatla fajnie wygladaja:) W PSie robiles czy prosto z maxa?:)
Mortom Napisano 8 Czerwiec 2008 Napisano 8 Czerwiec 2008 fajna pracka dam ci **** bo mi sie podoba i już :)
jaras Napisano 8 Czerwiec 2008 Napisano 8 Czerwiec 2008 kliment dzięki za dedykację ! :) chociaż fajnie wygląda w tej scenerii to bardziej by mi pasował przy tych kolumnach rzymskich które kiedyś wykorzystałeś w jakiejs pracy. Taki samochód musi być prezentowany w odpowiednim otoczeniu- ale i tak masz *****
kliment woroszyłow Napisano 8 Czerwiec 2008 Autor Napisano 8 Czerwiec 2008 :D moja dziękowac wam za gwiazdki. JohnZi - reflektorki zapalone w maxie ale glow i smugi zrobione juz w ps . Jaras, chciałes chorągiewki to masz i nie narzekaj, otoczenie jest pszaśne bo własciciel autka podły nazista , na lepsze nie zasługuje :D
lord_saskybody Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 za ciemno! {popraw sie} (: , ogolnie do bre (:) ale przez ciemny render nie widać za dobrze detalu
DonJakub Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 Dobra robota ! Fantastyczny klimat :D Tylko czy te flaki nie powinny być inne ? Pozdrawiam !
Matrixus17 Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 Mercedes w bunkrze/okopach II wojny światowej?? :) Fajny koncept :)
Sebastian Ozga Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 Świetnie to wygląda. Będziesz jeszcze kombinował jakieś scenki? Z takim modelem można by jeszcze kilka ładnych scen zrobić - jakieś muzeum, czy coś. Myślałeś nad wspólnym kadrem z "Tante"? ;)
Homa Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 To jest klimat... Świetny pomysł i b. dobre wykonanie - zdecydowane ***** Brawo!
hcpiter Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 bardzo fajny klimat :) wiadomo autko wypas, szkoda ze nie rozbudowales bardziej sceny bo bylo by zloto ;D pozdro !
mrkrzysiek Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 PS zrobił swoje jest dobrze nawet bardzo ale brakuje mi latarni :) dajcie mu galerie a będzie chodził z posiniaczonym czołem :P
Kulfon_Fascynator Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 (edytowane) pierwszy render bardziej mi sie podoba niz drugi....nasycone kolorki ..fajny klimat zrobily Edytowane 12 Czerwiec 2008 przez Kulfon_Fascynator
Matchias Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 Widzę Kliment że w Kieleckim mało pożarów ostatnio bo masz więcej czasu na 3D :) Model jak zwykle pierwsza klasa Pozdrawiam
Reanimator Napisano 13 Czerwiec 2008 Napisano 13 Czerwiec 2008 Rewelacja! Szkoda tylko, ze tak zie zlewa z tlem. Moze nie sil sie na tworzenie realistycznej sceny, tylko ladnie zaprezentuj swoja prace, bo poki co wszystko tonie w ciemnosciach. Przydaloby sie jakies tlo nieco jasniejsze, albo nawet drobna postprodukcja, zeby wyciagnac samochod:
Reanimator Napisano 13 Czerwiec 2008 Napisano 13 Czerwiec 2008 hmm... na kompie w pracy jakies to jasniejsze nagle ;)
Pussik Napisano 31 Lipiec 2008 Napisano 31 Lipiec 2008 (edytowane) Może trochę mało cienia, ale pracka przednia. :] http://www.berlinka.pcp.pl/Hitler1935.JPG Taka scenka byłaby dobra dla tego auta. :) Edytowane 7 Sierpień 2008 przez Pussik
Rekomendowane odpowiedzi